- 15 Eylül 2012
- 8.345
- 6.820
- 398
Hmm bikac gün cok önemli değil diye biliyorum hatta 1 hafta
Evet canım günüyle gidiyor sat ile uyumlu çok şükür.Benimki erkek :)) oysaki kız cok istiyordum. Ama olsun tabi bizim durumumuzdakilerin varlıgına binlerce sükür etmekten baska duası olamaz diye düsünüyorum :))
Çok şükür canım MâşâAllah gerçek bir mucize. Değerin çok güzel Rabbim sağlıkla devamını getirsin İnşâAllahCanım kızlar, her birinize ayrı ayrı iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden. Rabbim biliyor ya çok dua ettim, tevvekkül ettim sadece kendim için değil bildiğim herkes için dua ettim. Umutsuzluğa kapılanlara umut vermeye çalıştım...
hepimiz O’na emanetiz , biz O’nun değerlileriyiz nie bizi üzmek istesin vardır bi bildiği dedim...
Şükürler olsun hamd olsun Rabbime.
Şuan hiç birşey bilmiyorum sağlıklı mı, değil mi kaç haftalık, kese var mı kalp atışı var mı bilmiyorum. Pazartesi’ye randevu verdiler erken ultrason bakalım dediler. Bana kalsa gitmem de dış gebelik için keseyi görelim dediler.
Strongmom_ canım 6 kasımda kürtaj oldum, 15 Aralık’ta regl oldum 19 unda histereskopi yaptılar sonra regl olmadım. Düzenin bozuldu sandım gecikti diye. Meğer ... daha yolun başındayız usg de de duyalım görelim de evet hamileyim diyebileyim inaşşalh. Duanıza ihtiyacım var şuan . Allah’a emanet olun
Ya canımsın:) aklım soru işaretleri ile dolu gerçekten. Sayende haftamı biliyorum şuan :)Çok şükür canım MâşâAllah gerçek bir mucize. Değerin çok güzel Rabbim sağlıkla devamını getirsin İnşâAllah
Pazartesi erken değil bugün 5+6 günlüksün Pazartesi 6+2 oluyorsun :) senin için hesapladım :) ben 5+4te gittim kese görünmüştü ama çok küçüktü. Senin hayli hayli gözükür İnşâAllah içinde bebekle İnşâAllah
Kalbin temizmiş cnm ya demek. İnanıyorum canım benim tüm kalbimleOyy, dün yazınca içimden öyle geçirdim ki keşke hamile olsa diye, ama yazamadım da test yaptır diye bişe yoksa ümitlen de istemedim. Allah a binlerce şükür !
Çok mutlu oldum inan
MâşâAllah diyorum canım Rabbim OL dedikten sonra gerisi bahane. Tek duamız sağ Salim gelsin kuzucukYa canımsın:) aklım soru işaretleri ile dolu gerçekten. Sayende haftamı biliyorum şuan :)
Gerçekten mucize: çok olmadı 1 yıldır uğraşıyoruz tedavi tüp bebek vs .. utanırım uzun seneler uğraşanların yanında ama işte hepsinin stresi aynı. 2 kere dışarda transfer 2 kere de Memorial de transfer oldu biliyorsunuz. 1 kürtajım var. Benim amh ilk 0,09 diğeri 0,16 çıkmıştı. Tek tüpüm doğuştan Yok diğeri açık. Rahimim unicorn rahim, küçük yani doğumsal tek tüpten dolayı. Gerçekten mucize maşallah suphanallah . Bu kadar uğraş maddi manevi ,hepimiz geçiorsuz sizlerde biliyorsunuz. Ama o kendiliğinden gelmeyi tercih etti. Yeterki rabbim ol desin, gerisi hikaye.. hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsun
Müthiş bi haber tebriklerrr :)Kızlar inanmayacaksınız ama, dün size yazdıktan sonra hocaya yazdım adet söktürücü almam Gerek mi diye. Önce gebelik testi istedi her ihtimale karşı. Dün yaptım 687 , bugün tekrarladım 1262 . Ben şokum
Rabbimin mucizesi değil de nedir? Elhamdulillah.. karmakarışığım.
Canım inanılmaz sevindim yaaa. Maşallah bin kere. Bugünlerde duyduğum en güzel haber bu! Gözün aydınKızlar inanmayacaksınız ama, dün size yazdıktan sonra hocaya yazdım adet söktürücü almam Gerek mi diye. Önce gebelik testi istedi her ihtimale karşı. Dün yaptım 687 , bugün tekrarladım 1262 . Ben şokum
Slm cnm, evet az önce muayene olabildim. Dış gebelik değil çok şükür . İçe yerleşmiş , keseyi de gördük düzenli dedi. 6x4 boyutunda. Daha erken 4-5 haftalıksın dedi onu anlayamadım doğal gebelikte daha geriden mi hesaplanıyor bilemedim. Biz 6+2 demiştik ya neyse sağlıklı olsun da Sıra kalp atışında rabbim nasip ederse 13 şubat. Şükürler olsun bugünlerimize
Oh çok şükür canım sen haftasına takılma ilk muayenede benim de kese çok küçüktü. Her gebelikte farklı oluyor sağlıkla ilerlesin İnşâAllah Yücel beye mi gittin ? Geç döllenme olmuş olabilir çünkü kürtajdan sonra adetler düzensiz oluyor. Belki de histeroskopi ile sıkıntın giderilmiştir belli olmaz :)Slm cnm, evet az önce muayene olabildim. Dış gebelik değil çok şükür . İçe yerleşmiş , keseyi de gördük düzenli dedi. 6x4 boyutunda. Daha erken 4-5 haftalıksın dedi onu anlayamadım doğal gebelikte daha geriden mi hesaplanıyor bilemedim. Biz 6+2 demiştik ya neyse sağlıklı olsun da Sıra kalp atışında rabbim nasip ederse 13 şubat. Şükürler olsun bugünlerimize
Aaa suan gördüm cok cok tebrik ederim inşallah sağlıkla tamamına ersinKızlar inanmayacaksınız ama, dün size yazdıktan sonra hocaya yazdım adet söktürücü almam Gerek mi diye. Önce gebelik testi istedi her ihtimale karşı. Dün yaptım 687 , bugün tekrarladım 1262 . Ben şokum
Slm cnm, evet az önce muayene olabildim. Dış gebelik değil çok şükür . İçe yerleşmiş , keseyi de gördük düzenli dedi. 6x4 boyutunda. Daha erken 4-5 haftalıksın dedi onu anlayamadım doğal gebelikte daha geriden mi hesaplanıyor bilemedim. Biz 6+2 demiştik ya neyse sağlıklı olsun da Sıra kalp atışında rabbim nasip ederse 13 şubat. Şükürler olsun bugünlerimize
Soner beye gittim cnm, yücel bey de destek Semra hoca da şaşkın :) herkes mutlu aman dikkat modunda. Crionel jel başlattı 2x1.Oh çok şükür canım sen haftasına takılma ilk muayenede benim de kese çok küçüktü. Her gebelikte farklı oluyor sağlıkla ilerlesin İnşâAllah Yücel beye mi gittin ? Geç döllenme olmuş olabilir çünkü kürtajdan sonra adetler düzensiz oluyor. Belki de histeroskopi ile sıkıntın giderilmiştir belli olmaz :)
Ah cnm arkadaşım allah razı olsun senden ben demiştim çok şanslıyım bu kadar hani arkadaşımın duası tutar die :) varolun. duaya hep ihtiyacımız var. Sana zahmet. Benim de ismimi geçiriver ara ara. bu arada inanmayacaksın bu minnoşta Barcelona’da geldi bize :)) Doğumum yollarda olmaz umarımCanım senden haber almak için girdim inan buraya. Güzel haberlerinin devamını duyunca çok sevindim. Yaramaz kampçı seni Gerçekten çok sevindim Allahım hayırlısıyla sonuna kavuştursun inşallah, kendine dikkat et, koru kendini.
Çok şükürler olsunSoner beye gittim cnm, yücel bey de destek Semra hoca da şaşkın :) herkes mutlu aman dikkat modunda. Crionel jel başlattı 2x1.
Histereskopi de miyom polip görülmemişti çizik atmışlardı biraz da genişletme rahmim küçük diye. Ama Bu çizik atma işinden sonra vücut birşeyler salgılıyormuş o çiziği iyileştirmek için işte o hamilr kalmayı kolaylaştırıyormuş. Demek o yardımcı oldu bir de nasılsa olmaz diye hiç aklımda yoktu. Rabbim çok büyük. Bakalım önümüzde çok yol var sağlıkla ilerlesin her adımımız.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden.
Haklısın amin inşşalah hem bu yolda uğraşan herkesin yardımcısı olsun. Onlara yeni güzel hayırlı kapılar açsın. Sen çok çektin bu bulantılardan biliyorum :) benim de diğerine göre erken başladı bulantılarım sanırım. Ne zaman başlayıp şiddetleniyorÇok şükürler olsunOldu ya gerisini düşünmemek lazım :) benimde histeroskopide sadece yanlardan genişletilme yapılmıştı daha önce miyom ameliyatı olduğum için. İşte bazı şeyler sebep oluyor Rabbim vesile kılıyor. Yada olacağı varmış zamanını beklemiş :)
Hep derim hamile kalamamak bir dert kalmak bin :) Rabbim kolaylaştırsın hepimize bulantısız rahat bir gebelik diliyorum:)
Amin canım aminHaklısın amin inşşalah hem bu yolda uğraşan herkesin yardımcısı olsun. Onlara yeni güzel hayırlı kapılar açsın. Sen çok çektin bu bulantılardan biliyorum :) benim de diğerine göre erken başladı bulantılarım sanırım. Ne zaman başlayıp şiddetleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?