Canım bnm son regli tarihim ile uyumlu en son gittiğimde öyle dedi doktor. ilk zamanlar önde gidiyordu 4 gün. Doktorum ilk baştan beri son regliye göre hesapladı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bnm son regli tarihim ile uyumlu en son gittiğimde öyle dedi doktor. ilk zamanlar önde gidiyordu 4 gün. Doktorum ilk baştan beri son regliye göre hesapladı.
Evet canım aslında hepsi aynı şeyi yapıyor çok yoruldum artık araştırmalardan oluruna bıraktım artık nasip neyi gösterir İnşâAllah hep güzel haberler alırızCanım gerçekten fiyatlar çok pahalı benim özel sigortam oldugu için bende çok düşünmüyorum ama aile bütçesini sarsmıyor değil bazen. Meşhur olmasına gerek yok bence her doktor sonucta aynı şeyi yapıyor. Herkez meşhur doktora gidemiyor sonuçta.Bende şubat başı gitmeyi düşünüyorum 20. haftanın içerisinde oluyorum o zamanlar. Bakalım ama yinede acaba bir şey çıkacak mı diye korkularım yok değil.
Canım seninle aynı gidiyoruz :) benimde ilk zamanlar 4 gün önde gidiyordu bazen bu bi haftayıda buluyordu şimdi satı yakaladı. Sağlıkla büyüsün kuzularCanım bnm son regli tarihim ile uyumlu en son gittiğimde öyle dedi doktor. ilk zamanlar önde gidiyordu 4 gün. Doktorum ilk baştan beri son regliye göre hesapladı.
İnş hep güzel haberler aldığımız kontroller olur cnm amin. senin cinsiyet ne bnm kız :) evet biz transferide aynı gün olmuştuk.Evet canım aslında hepsi aynı şeyi yapıyor çok yoruldum artık araştırmalardan oluruna bıraktım artık nasip neyi gösterir İnşâAllah hep güzel haberler alırız
Canım seninle aynı gidiyoruz :) benimde ilk zamanlar 4 gün önde gidiyordu bazen bu bi haftayıda buluyordu şimdi satı yakaladı. Sağlıkla büyüsün kuzular
Amin canım İnşâAllah Bizimki de kız teyzesi :) erkek zaten çok nadir oluyor memorialde nedense :)İnş hep güzel haberler aldığımız kontroller olur cnm amin. senin cinsiyet ne bnm kız :) evet biz transferide aynı gün olmuştuk.
Aaa , hayırlı olsun Cnm ne güzel arkadaş olacak sana :)Amin canım İnşâAllah Bizimki de kız teyzesi :) erkek zaten çok nadir oluyor memorialde nedense :)
çok sağolAaa , hayırlı olsun Cnm ne güzel arkadaş olacak sana :)
Aman canım kim bilmiyorum ama boşveeeer. Tabiiki dikkat etmeye çalışıyoruz hepimiz etrafımızdaki düşüncesiz kana insanlara kızdığımız için bizde öyle olmayalım diyoruz. Memorial sayfasında sonuçta daha çok tedavi aşamaları konuşuluyor burada gebelik. Bu çok normal. Herkes istediği yere girer, isteyen okur istemeyeb girmez bu kadar basit. Allah herkese her aşamada güö kuvvet versin, hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar bi ara memorial sayfasında bi bayan burada gebelik konuşmayın yazmıştı hatırladınız mı? Aklıma takıldı sabah sayfaya girdim aylar öncesine gidip mesajları buldum. Rumuzunu değiştirmiş. Gebelik takvimi de yapmış ki ben sırf böyle hassas arkadaşlar görüp üzülmesin diye takvim bile yapmadım çünkü öyle yorumlar yapmıştı ki bulantım var yazınca ballandırmışım! Sayfasına girdim gayet güzel kendisi de paylaşımlar yapmış bi sürü soru sormuş cevap bile vermişim ve bi çok arkadaş. Hep aklıma geliyordu biz mi bi hata ettik ince düşünemiyoruz mu diye? Birde hep diyordum ki bu kişi kesin içimizden biri rumuz değiştirmiş yazmıştır eleştirileri diye. Hep vicdan yapmıştım ki E Elifellam 'ın bu topiği açmasına sebep oldu çünkü artık orada rahat yazamıyorduk. Çok mu detaycıyım kızlar bunları yazmadan edemedim
Ay hasi hayırlı olsun canım kızcağızın. Allah heveslik aldırsın inşallahçok sağol
İnşâAllah canım o kadar çok istiyordum ki erkek kız ayrımı asla yapmadım bizler yapmayız zaten. Ama herkes bi kızı olsun ister kendi düşüncem tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunda hiç farketmez
Öyle tabi ama eskiden insanlar daha rahattı orada o yüzden garip geldi bana.Aman canım kim bilmiyorum ama boşveeeer. Tabiiki dikkat etmeye çalışıyoruz hepimiz etrafımızdaki düşüncesiz kana insanlara kızdığımız için bizde öyle olmayalım diyoruz. Memorial sayfasında sonuçta daha çok tedavi aşamaları konuşuluyor burada gebelik. Bu çok normal. Herkes istediği yere girer, isteyen okur istemeyeb girmez bu kadar basit. Allah herkese her aşamada güö kuvvet versin, hayırlısını nasip etsin inşallah
Amin canım hepimize İnşâAllahAy hasi hayırlı olsun canım kızcağızın. Allah heveslik aldırsın inşallah
Benim 40 gün sonra olmuştu, son 3 gün ağızdan progesteron aldım adet olmak için. Doktorunuza sorun bence.Kızlar tecrübeli arkadaşlarım ben hala adet olmadım . Akıl verin bana. 6kasım kürtaj oldum biliyorsunuz. Aralk 19 histereskopi oldum ama hala adet olmadım. 11 gün geçti , transfer olacaktı. Ben yapsam
Kürtajdan sonra hiç mi adet olmadın canım. Hiç böyle düzensizlik yaşıyor muydun? Benim kürtajdan sonra kontrole gittiğimde gebelikte bi kist oluştuğunu söylemişti Yücel bey basit bi kist dedi ve eğer adet olmazsan zamanında gel söktürücü verelim çok şükür oldum zamanında.Kızlar tecrübeli arkadaşlarım ben hala adet olmadım . Akıl verin bana. 6kasım kürtaj oldum biliyorsunuz. Aralk 19 histereskopi oldum ama hala adet olmadım. 11 gün geçti , transfer olacaktı. Ben yapsam
Ay kim buy cok merak ettim yeni gördüm msjlarıKızlar bi ara memorial sayfasında bi bayan burada gebelik konuşmayın yazmıştı hatırladınız mı? Aklıma takıldı sabah sayfaya girdim aylar öncesine gidip mesajları buldum. Rumuzunu değiştirmiş. Gebelik takvimi de yapmış ki ben sırf böyle hassas arkadaşlar görüp üzülmesin diye takvim bile yapmadım çünkü öyle yorumlar yapmıştı ki bulantım var yazınca ballandırmışım! Sayfasına girdim gayet güzel kendisi de paylaşımlar yapmış bi sürü soru sormuş cevap bile vermişim ve bi çok arkadaş. Hep aklıma geliyordu biz mi bi hata ettik ince düşünemiyoruz mu diye? Birde hep diyordum ki bu kişi kesin içimizden biri rumuz değiştirmiş yazmıştır eleştirileri diye. Hep vicdan yapmıştım ki E Elifellam 'ın bu topiği açmasına sebep oldu çünkü artık orada rahat yazamıyorduk. Çok mu detaycıyım kızlar bunları yazmadan edemedim
Benim de son regliye göre 4 5 gün ileride gelişimi. Cünkü bizim döngü normalden kısa. Makine otomatik 28 gün gibi düsünüp hesap yapıyor. Biz 14. Gün 9-10. Gün yumurtluyoruz oysaki. O yüzden ben transfer tarihine göre hesaplatıyorum:) blast transferi
Benimde ilk zamanlarda öyleydi şimdi geriye düştü sata doğru dönüyorBenim de son regliye göre 4 5 gün ileride gelişimi. Cünkü bizim döngü normalden kısa. Makine otomatik 28 gün gibi düsünüp hesap yapıyor. Biz 14. Gün 9-10. Gün yumurtluyoruz oysaki. O yüzden ben transfer tarihine göre hesaplatıyorum:) blast transferi
Hmm bikac gün cok önemli değil diye biliyorum hatta 1 haftaBenimde ilk zamanlarda öyleydi şimdi geriye düştü sata doğru dönüyor
Benimki erkek :)) oysaki kız cok istiyordum. Ama olsun tabi bizim durumumuzdakilerin varlıgına binlerce sükür etmekten baska duası olamaz diye düsünüyorum :))Amin canım İnşâAllah Bizimki de kız teyzesi :) erkek zaten çok nadir oluyor memorialde nedense :)
Oyy, dün yazınca içimden öyle geçirdim ki keşke hamile olsa diye, ama yazamadım da test yaptır diye bişe yoksa ümitlen de istemedim. Allah a binlerce şükür !Kızlar inanmayacaksınız ama, dün size yazdıktan sonra hocaya yazdım adet söktürücü almam Gerek mi diye. Önce gebelik testi istedi her ihtimale karşı. Dün yaptım 687 , bugün tekrarladım 1262 . Ben şokum
Rabbimin mucizesi değil de nedir? Elhamdulillah.. karmakarışığım.
Ya inanmıyorum ya nasıl sevindim Allahım nasıl bir mucize şükürler olsun ben sana dicektim aklıma da gelmişti ama diyemedim ya çok şükür sen çok sabırlı bi kadınsın Rabbimde sana mükafatını gönderdi Başka açıklaması yok gerçekten. Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnan ki şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimiKızlar inanmayacaksınız ama, dün size yazdıktan sonra hocaya yazdım adet söktürücü almam Gerek mi diye. Önce gebelik testi istedi her ihtimale karşı. Dün yaptım 687 , bugün tekrarladım 1262 . Ben şokum
Rabbimin mucizesi değil de nedir? Elhamdulillah.. karmakarışığım.