- 29 Mayıs 2018
- 306
- 532
- 53
Şimdilik beklemedeyiz canım haftaya perşembe tekrar gidicem perinatoloğa sıkı takip şimdilik işallah yolunda gider herşeySare asmin ne yaptın canım? Hayırlı gelişmeler olmuştur inşallah??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik beklemedeyiz canım haftaya perşembe tekrar gidicem perinatoloğa sıkı takip şimdilik işallah yolunda gider herşeySare asmin ne yaptın canım? Hayırlı gelişmeler olmuştur inşallah??
Amin. Kac gündür boynuna kordon dolanmıs bebek doğumları izliyorum. Rahatlattı biraz :))Allah büyüktür canım birşey olmaz inşallah. Dr sıkıntı görse bir daha çağırırdı bence.
Amin canım sağol İnşâAllah öyle olur.Canım bu kez gerçekten az kaldı çünkü bende senin gibi bulantılardan ölürüm demeye başlamıştım 17haftada bitti, Rabbim sonrasında başka sıkıntılar vermesin size işallah
İnşallah canım hayırlı haberler alırsın. Allah yar ve yardımcınız olsun.Şimdilik beklemedeyiz canım haftaya perşembe tekrar gidicem perinatoloğa sıkı takip şimdilik işallah yolunda gider herşey
Evet çok bilinen perinatologlardan biri Cerrahpaşadan.ben iyi duydum ama gitmedim hiç canımMerhaba kızlar prof. dr. rıza marazlı yı duydunuz mu detaylı ultrason için.
Nişantaşı’nda muayenehanesi var cnm Amerikan hast. Nin yanındaki binada. İyi bi doktordur.Evet çok bilinen perinatologlardan biri Cerrahpaşadan.ben iyi duydum ama gitmedim hiç canım
Canım nasılsın napıyorsun? Tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?Nişantaşı’nda muayenehanesi var cnm Amerikan hast. Nin yanındaki binada. İyi bi doktordur.
slm cnm iyiyim şükür işler yoğun seyehatler falan devam. Artık ben de bilmiyorum ne zaman düşüneyim :) son kalan minnoş bizi ne zaman ister düşünürse biz de o zaman düşüneceğiz sanırım :) kürtaj sonrası 2. Adetimi bekliyorum bi kaç günü kadar olurum sanırım. Kürtajdan sonra regl düzenim bozuldu. Adetle gidip bi bakacağız duruma ne diyecekler. geçen ay da hiştereskopi olmuştum. Onda da bir şey çıkmadı normal. Az genişletmişler bir de çizik atıldı. Bakalım neylerse mevlam bizim için güzel eyler. Ama sizler de sorunsuz süreçlerinizi tamamlayın inşşalah :)Canım nasılsın napıyorsun? Tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
Rabbim kolaylık versin canım. Sıkıntılı süreçler gerçekten her anı doğuma kadar. Benden Yücel bey kürtaj sonrası hsg istedi ama semra hanım gerek yok demişti çektirmedim bende. Bi sıkıntı olsaydı ultrasonda görünürmüş merak etme. Bende aksi gibi erken erken oldum sonra enfeksiyon oldum tam tatile gidecekken iyi ki transfer dönemine denk gelmedi. Dediğim gibi hamile kalıncaya kadar bir dert kaldıktan sonra bin dert Rabbim dermansız dert vermesin. Rabbim İnşâAllah o minnak embriyoyu evlat olarak nasip etsin sana canım sağlıkla. Bizlerde bu süreçleri sağlıkla atlatalım kucağımıza alalımslm cnm iyiyim şükür işler yoğun seyehatler falan devam. Artık ben de bilmiyorum ne zaman düşüneyim :) son kalan minnoş bizi ne zaman ister düşünürse biz de o zaman düşüneceğiz sanırım :) kürtaj sonrası 2. Adetimi bekliyorum bi kaç günü kadar olurum sanırım. Kürtajdan sonra regl düzenim bozuldu. Adetle gidip bi bakacağız duruma ne diyecekler. geçen ay da hiştereskopi olmuştum. Onda da bir şey çıkmadı normal. Az genişletmişler bir de çizik atıldı. Bakalım neylerse mevlam bizim için güzel eyler. Ama sizler de sorunsuz süreçlerinizi tamamlayın inşşalah :)
Çok haklısın canım malesef böyle tepki gösterenler içleri fesatlık dolu diye gösteriyo sonra kendileri herşeyi insanların gözüne soka soka yapıyor, Allah akıl fikir versin, ben diğer gurupta gebelikle ilgili paylaşım yapmamaya dikkat ediyorum sadece arada destek ve moral amaçlı giriyorum, ama benim için herşey tedavi sürecinde okadar umutsuz ve kötü giderken bile aldığım her pozitif haberi inanılmaz sevindiryordu, herkesin psikolojisi aynı değil tabi benim görümcede benim yıllarca bebeğim yokken gelip bana hamileliğiyle ilgili heyecanlarını heveslerini anlatir dururdu, hiç aklıma kötü düşünmek gelmedi ki ben bebeğimi yeni kaybetmiştim o dönem, sonra kendisi kaybetti bebeğini vi bir daha tüp bebek dışında hamile kalmayacağını öğrendi yanında biri hamilelik yada bebek konusu açınca çıldırıyordu bilinçli yapıyolar amaçları beni üzmek gibi saçma sapan şeyler söylüyordu sanırım bu fesat düşünmek dedikleri şey hatta o kişi rumuzunu hatırlamıyorum ama benim de profilime" herşey güzel olacak "yazmıştım ona çok heveslenme sonra fena çakılırsın gibi bir yorum yapmıştı.Kızlar bi ara memorial sayfasında bi bayan burada gebelik konuşmayın yazmıştı hatırladınız mı? Aklıma takıldı sabah sayfaya girdim aylar öncesine gidip mesajları buldum. Rumuzunu değiştirmiş. Gebelik takvimi de yapmış ki ben sırf böyle hassas arkadaşlar görüp üzülmesin diye takvim bile yapmadım çünkü öyle yorumlar yapmıştı ki bulantım var yazınca ballandırmışım! Sayfasına girdim gayet güzel kendisi de paylaşımlar yapmış bi sürü soru sormuş cevap bile vermişim ve bi çok arkadaş. Hep aklıma geliyordu biz mi bi hata ettik ince düşünemiyoruz mu diye? Birde hep diyordum ki bu kişi kesin içimizden biri rumuz değiştirmiş yazmıştır eleştirileri diye. Hep vicdan yapmıştım ki E Elifellam 'ın bu topiği açmasına sebep oldu çünkü artık orada rahat yazamıyorduk. Çok mu detaycıyım kızlar bunları yazmadan edemedim
Ah beni anlayan kişi Ben mi yanlış anlıyorum bazı şeyleri diyorum bazen. Gerçekten bende hiç bir zaman kötü düşünmedim çok şükür Rabbime sabahlara kadar dua ettiğim arkadaşlarım oldu bu sitede. O kadar çok arkadaş edindim ki ve hepsi Doğum yaptı özelde de görültüğüm arkadaşlarım oldu. Dediğin gibi fesatlık. Bi tek onlar o acıları yaşıyormuş sanki. Biz hiç bi yoldan geçmemişiz gibi. Çevremde ailemde ben evlendikten sonra herkes doğurdu. Gittim hastanede yanlarında kaldım hatta. Hiç kötü düşünmedim. Ama böyle insanların kendilerini belli etmeleri iyi oluyor hiç olmazsa vicdanımız rahatlıyor. İnan ki aylar geçti hep aklımda acaba o bayan naptı iyi niyetimle düşündüm. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Sağlıkla alalım hepimiz kucağımızaÇok haklısın canım malesef böyle tepki gösterenler içleri fesatlık dolu diye gösteriyo sonra kendileri herşeyi insanların gözüne soka soka yapıyor, Allah akıl fikir versin, ben diğer gurupta gebelikle ilgili paylaşım yapmamaya dikkat ediyorum sadece arada destek ve moral amaçlı giriyorum, ama benim için herşey tedavi sürecinde okadar umutsuz ve kötü giderken bile aldığım her pozitif haberi inanılmaz sevindiryordu, herkesin psikolojisi aynı değil tabi benim görümcede benim yıllarca bebeğim yokken gelip bana hamileliğiyle ilgili heyecanlarını heveslerini anlatir dururdu, hiç aklıma kötü düşünmek gelmedi ki ben bebeğimi yeni kaybetmiştim o dönem, sonra kendisi kaybetti bebeğini vi bir daha tüp bebek dışında hamile kalmayacağını öğrendi yanında biri hamilelik yada bebek konusu açınca çıldırıyordu bilinçli yapıyolar amaçları beni üzmek gibi saçma sapan şeyler söylüyordu sanırım bu fesat düşünmek dedikleri şey hatta o kişi rumuzunu hatırlamıyorum ama benim de profilime" herşey güzel olacak "yazmıştım ona çok heveslenme sonra fena çakılırsın gibi bir yorum yapmıştı.
Amin cnmmm inşşalah tek duamız bu zaten. Sağlıkla evlatlıklarımızı kucaklarımıza alalım birer birer. Söylediğin çok iyi oldu. Çünkü 5-6 gündür kaşıntı oldu bende de gitmedim doktora ama eczaneden krem aldım. Histereskopiden olmuş olabilir mi, şimdi sen öyle deyince şüphe ettim. Gerçi 1 Ay oldu olalı ama ... hayatımda enfeksiyon pek geçirmedim diyebilirim.Rabbim kolaylık versin canım. Sıkıntılı süreçler gerçekten her anı doğuma kadar. Benden Yücel bey kürtaj sonrası hsg istedi ama semra hanım gerek yok demişti çektirmedim bende. Bi sıkıntı olsaydı ultrasonda görünürmüş merak etme. Bende aksi gibi erken erken oldum sonra enfeksiyon oldum tam tatile gidecekken iyi ki transfer dönemine denk gelmedi. Dediğim gibi hamile kalıncaya kadar bir dert kaldıktan sonra bin dert Rabbim dermansız dert vermesin. Rabbim İnşâAllah o minnak embriyoyu evlat olarak nasip etsin sana canım sağlıkla. Bizlerde bu süreçleri sağlıkla atlatalım kucağımıza alalım
Ben bilemedim, benden önce oldu herhalde hatırlayamadım çünkü. Neler yazıldı konuşuldu bilmiyorum ama bence gereksizmiş. Tekrar bakmana da gerek Yok. Takılma, boşver. Sen güzel şeyler düşün. Hem buralarda Yok sanırım, belki onunda hassas zamanına denk gelmiştir öyle söyleyivermiştir. Hormonlar yerinde durmuyorHerkesin üzüntüsü de Sevinci de kendine. Burası bilgilendirme, Öneri de bulunma , destek olma, aynı merkezde tedavi görüldüğü için kıyaslama ve yardım etme yeri bence. boş insanların her zaman konuşacak bir şeyleri olur.Kızlar bi ara memorial sayfasında bi bayan burada gebelik konuşmayın yazmıştı hatırladınız mı? Aklıma takıldı sabah sayfaya girdim aylar öncesine gidip mesajları buldum. Rumuzunu değiştirmiş. Gebelik takvimi de yapmış ki ben sırf böyle hassas arkadaşlar görüp üzülmesin diye takvim bile yapmadım çünkü öyle yorumlar yapmıştı ki bulantım var yazınca ballandırmışım! Sayfasına girdim gayet güzel kendisi de paylaşımlar yapmış bi sürü soru sormuş cevap bile vermişim ve bi çok arkadaş. Hep aklıma geliyordu biz mi bi hata ettik ince düşünemiyoruz mu diye? Birde hep diyordum ki bu kişi kesin içimizden biri rumuz değiştirmiş yazmıştır eleştirileri diye. Hep vicdan yapmıştım ki E Elifellam 'ın bu topiği açmasına sebep oldu çünkü artık orada rahat yazamıyorduk. Çok mu detaycıyım kızlar bunları yazmadan edemedim
aa, o Nası laf ya.. yazıkAh beni anlayan kişi Ben mi yanlış anlıyorum bazı şeyleri diyorum bazen. Gerçekten bende hiç bir zaman kötü düşünmedim çok şükür Rabbime sabahlara kadar dua ettiğim arkadaşlarım oldu bu sitede. O kadar çok arkadaş edindim ki ve hepsi Doğum yaptı özelde de görültüğüm arkadaşlarım oldu. Dediğin gibi fesatlık. Bi tek onlar o acıları yaşıyormuş sanki. Biz hiç bi yoldan geçmemişiz gibi. Çevremde ailemde ben evlendikten sonra herkes doğurdu. Gittim hastanede yanlarında kaldım hatta. Hiç kötü düşünmedim. Ama böyle insanların kendilerini belli etmeleri iyi oluyor hiç olmazsa vicdanımız rahatlıyor. İnan ki aylar geçti hep aklımda acaba o bayan naptı iyi niyetimle düşündüm. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza
Bide heveslenme fena çakılırsın ne demek ya gerçekten psikolojisi bozuktur o yüzden fazlada yorum yapmamak lazım bizimde yerlerdeydi psikoloji ama kimseye zararımız olmadı hiç. Sana yorum yapan kişi başka biri benim dediğim değilmiş canım
Bende sık enfeksiyon olmam canım Haziran'da kürtaj olmuştum Ağustos'ta artık son raddeye gelmişti. G harfi ile başlayan kremi mi aldın ismini unuttum. 10 gün kullanıp kontrole gitmiştim iyi ki gitmişim. Benim bacak ağrısı yapmıştı çok çok halsizdi bacaklarım zor yürüyordum artı kasıklarım çok ağrıyordu çok şükür ilaçlar iyi geldi ilk günden. Sende ihmal etme bence bi kontrole gidebilirsinAmin cnmmm inşşalah tek duamız bu zaten. Sağlıkla evlatlıklarımızı kucaklarımıza alalım birer birer. Söylediğin çok iyi oldu. Çünkü 5-6 gündür kaşıntı oldu bende de gitmedim doktora ama eczaneden krem aldım. Histereskopiden olmuş olabilir mi, şimdi sen öyle deyince şüphe ettim. Gerçi 1 Ay oldu olalı ama ... hayatımda enfeksiyon pek geçirmedim diyebilirim.
ben bu konularda çok hassasım canım. Çünkü aynı şeyi etrafımızda çok insan yapıyor bize o kadar cahil insan çok ki çok çocuk doğuranlar keramet biliyorlar kendilerinde. Aynı şeyi bende başkasında hissettirmemek adına çok dikkat ediyorum ve o kadar dikkat etmeme rağmen bana ve arkadaşlara demediğini bırakmamıştı kızmadık hiç birimiz evet haklı olabilir dedik falan. Ama dedikleriyle yaptıkları denk düşmemiş.Ben bilemedim, benden önce oldu herhalde hatırlayamadım çünkü. Neler yazıldı konuşuldu bilmiyorum ama bence gereksizmiş. Tekrar bakmana da gerek Yok. Takılma, boşver. Sen güzel şeyler düşün. Hem buralarda Yok sanırım, belki onunda hassas zamanına denk gelmiştir öyle söyleyivermiştir. Hormonlar yerinde durmuyorHerkesin üzüntüsü de Sevinci de kendine. Burası bilgilendirme, Öneri de bulunma , destek olma, aynı merkezde tedavi görüldüğü için kıyaslama ve yardım etme yeri bence. boş insanların her zaman konuşacak bir şeyleri olur.
Teşekkür ederim cnm doktorum kendisine gitmemi önerdi. Ben recep has istiyordum. Doktoruma güvendiğim için reddetmekte istemedim. O yüzden sizlere bir sorayım istedim.Evet çok bilinen perinatologlardan biri Cerrahpaşadan.ben iyi duydum ama gitmedim hiç canım
Ben kime gideyim hâlâ karar veremedim. Eşim ikili test sonrası çok bunaldı ultrason lafı duymak istemiyor garibim. Bugün devlete gittim perinatoloji kaydı açtırdım. Devlette giderim belki diye. Düşündüğüm doktorların muayene ücretleri çok pahalı ya. O yüzden de eşime ısrar edemiyorum. Çünkü çok bunaldı detaylı ultrason diyorum yine özeldeki radyolog yapsın diyor. Galibada öyle olacak medipolde doçent kendisi ama öyle diğerleri gibi meşhur değil :) 22. Haftada düşünüyorum daha 6 haftamız var bakalım kendi doktorum belki o zaman yönlendirir.Teşekkür ederim cnm doktorum kendisine gitmemi önerdi. Ben recep has istiyordum. Doktoruma güvendiğim için reddetmekte istemedim. O yüzden sizlere bir sorayım istedim.
Canım gerçekten fiyatlar çok pahalı benim özel sigortam oldugu için bende çok düşünmüyorum ama aile bütçesini sarsmıyor değil bazen. Meşhur olmasına gerek yok bence her doktor sonucta aynı şeyi yapıyor. Herkez meşhur doktora gidemiyor sonuçta.Bende şubat başı gitmeyi düşünüyorum 20. haftanın içerisinde oluyorum o zamanlar. Bakalım ama yinede acaba bir şey çıkacak mı diye korkularım yok değil.Ben kime gideyim hâlâ karar veremedim. Eşim ikili test sonrası çok bunaldı ultrason lafı duymak istemiyor garibim. Bugün devlete gittim perinatoloji kaydı açtırdım. Devlette giderim belki diye. Düşündüğüm doktorların muayene ücretleri çok pahalı ya. O yüzden de eşime ısrar edemiyorum. Çünkü çok bunaldı detaylı ultrason diyorum yine özeldeki radyolog yapsın diyor. Galibada öyle olacak medipolde doçent kendisi ama öyle diğerleri gibi meşhur değil :) 22. Haftada düşünüyorum daha 6 haftamız var bakalım kendi doktorum belki o zaman yönlendirir.