- 15 Eylül 2012
- 8.345
- 6.820
- 398
Bişey olmaz Allah'ın izniyle 8 kez kordon dolanmış bebeği bile normal doğurttular Rabbime emanetCtesi doktora gittim bebeğime 1 kez kordon dolanmış. Doktor bişey olmaz dedi ama canım sıkkın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişey olmaz Allah'ın izniyle 8 kez kordon dolanmış bebeği bile normal doğurttular Rabbime emanetCtesi doktora gittim bebeğime 1 kez kordon dolanmış. Doktor bişey olmaz dedi ama canım sıkkın
Canım unutur muyum yıl sonu ve başı iş inanılmaz yoğun, akşam eve gelince de pestil gibi yatıyorum.. öyle geçti geçiyor günler. Sen nasılsın? Herşey yolunda mı?
Canım noluyormuş öyle olunca ki? Sıkıntı değil dedilerse iyi düşünelimCtesi doktora gittim bebeğime 1 kez kordon dolanmış. Doktor bişey olmaz dedi ama canım sıkkın
Canım geçmiş olsun. Umarım sıkıntın gider kaybolur. Recep Has'a gitmeni tavsiye ederim, net öğrenirsin. Bazen yanlış teşhis koyabiliyorlar. Çok duyuyoruz bebek için neler söyleniyor sonra Recep Has gibi birine gidiyorşar hiö birşey yok deniyor. Ona veya onun gibi çok güvenilir perinatoloğlar var. 1-2 yere daha gidersim ben senin yerinde olsaydım.Malesef çok nadir görülen bir durummuş zaten ama memorial hiç aklıma gelmedi olabilir teşekkür ederim
Şükür kavuşturana:) iyi MâşâAllah sen iyi olda gerisi önemli değil. Biz iyiz canım sadece bulantılar devam ediyor zoferle beraber kanki olduk dün gece içmedim kendimi denemek adına sabahtan beri kusuyorum:/ başka bi sıkıntı yok MâşâAllah bulantıların geçmesini bekliyorumCanım unutur muyum yıl sonu ve başı iş inanılmaz yoğun, akşam eve gelince de pestil gibi yatıyorum.. öyle geçti geçiyor günler. Sen nasılsın? Herşey yolunda mı?
Şu ana kadar iyiyiz çok şükür. Ama içim hep tedirgin tabii benim de. Allah hepimize hayırla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Şükür kavuşturana:) iyi MâşâAllah sen iyi olda gerisi önemli değil. Biz iyiz canım sadece bulantılar devam ediyor zoferle beraber kanki olduk dün gece içmedim kendimi denemek adına sabahtan beri kusuyorum:/ başka bi sıkıntı yok MâşâAllah bulantıların geçmesini bekliyorum
Amin canım İnşâAllahŞu ana kadar iyiyiz çok şükür. Ama içim hep tedirgin tabii benim de. Allah hepimize hayırla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Benim inanmazsın hala yemeklerden sonra hafif de olsa bulantı oluyor, mandalina yiyorum ama tabii çıkarma yok. Senin de az kaldı inşallah merak etme
Gerçekten az kaldı :) dayan canım. Sonu güzel olsun hepimizin inşallahAmin canım İnşâAllah
Ah şu az kaldı demeleriniz :) İnşâAllah sağlıklı olsun bebiş katlancaz napalım
aminGerçekten az kaldı :) dayan canım. Sonu güzel olsun hepimizin inşallah
İnşallah birşey olmaz şuan yeri geniş inşallah kendisi cözer. Doktor bişey olmaz dedi ama benim icim hic rahat değil. Böyle baya sıkı duruyordu boynundaBişey olmaz Allah'ın izniyle 8 kez kordon dolanmış bebeği bile normal doğurttular Rabbime emanet
Boynunda olunca kordon beslenmesi yetersiz kalabilir, normal doğuma engel olabilir bisürü şey yazıyor iyi düşünmeye calısıyorum ama cok korkuyorumCanım noluyormuş öyle olunca ki? Sıkıntı değil dedilerse iyi düşünelim
Anladım canım İnşâAllah bişey olmaz kötü düşünüp kötüyü çekmeyelim benim gibi ol azıcık bana bişeyler oldu bu ara relax :) ben kafaya taka taka deli oldum herşey Rabbimden biz elimizden gelen herşeyi yaptık yapıyoruzda Rabbim korusun sağlıkla doğsunlar İnşâAllahİnşallah birşey olmaz şuan yeri geniş inşallah kendisi cözer. Doktor bişey olmaz dedi ama benim icim hic rahat değil. Böyle baya sıkı duruyordu boynunda
Bir sonraki kontrolünde normale dönecektir inşallah. Bebek zaten bu haftalarda çok hareketli, birçok bebekte de olmuştur da fark edilmeden düzelmiş tir belki de.Boynunda olunca kordon beslenmesi yetersiz kalabilir, normal doğuma engel olabilir bisürü şey yazıyor iyi düşünmeye calısıyorum ama cok korkuyorum
Allaha emnaet yavrularımız ne diyim kanadının altında korusun tüm bebekleri icinde de bizimkiniAnladım canım İnşâAllah bişey olmaz kötü düşünüp kötüyü çekmeyelim benim gibi ol azıcık bana bişeyler oldu bu ara relax :) ben kafaya taka taka deli oldum herşey Rabbimden biz elimizden gelen herşeyi yaptık yapıyoruzda Rabbim korusun sağlıkla doğsunlar İnşâAllah
İnşallah ya zaten şuan yeri büyük hareket yeri cok o yüzden biraz da bu kadar yaramazlık yapıyor. İleriki haftalara kadar acar diye umuyorum. İçim rahat eder en azından. Subat basında diğer randevumBir sonraki kontrolünde normale dönecektir inşallah. Bebek zaten bu haftalarda çok hareketli, birçok bebekte de olmuştur da fark edilmeden düzelmiş tir belki de.
Sonraki kontrolün ne zaman?
Allah büyüktür canım birşey olmaz inşallah. Dr sıkıntı görse bir daha çağırırdı bence.Boynunda olunca kordon beslenmesi yetersiz kalabilir, normal doğuma engel olabilir bisürü şey yazıyor iyi düşünmeye calısıyorum ama cok korkuyorum
Allah razı olsun canım evet bizde bi hocanın daha fikrini alalım diyoruz haftaya kontrolüm var, aynı risk devam ediyor derse doktorum, gidicem birine dahaCanım geçmiş olsun. Umarım sıkıntın gider kaybolur. Recep Has'a gitmeni tavsiye ederim, net öğrenirsin. Bazen yanlış teşhis koyabiliyorlar. Çok duyuyoruz bebek için neler söyleniyor sonra Recep Has gibi birine gidiyorşar hiö birşey yok deniyor. Ona veya onun gibi çok güvenilir perinatoloğlar var. 1-2 yere daha gidersim ben senin yerinde olsaydım.
Allahım sıkıntını gidersin inşallah canım
Canım bu kez gerçekten az kaldı çünkü bende senin gibi bulantılardan ölürüm demeye başlamıştım 17haftada bitti, Rabbim sonrasında başka sıkıntılar vermesin size işallahamin
Ablam öyle diyor hep az kaldı dayan :) yahu 3 ay dediniz 4 ay oldu hani geçmiyor diyorum az kaldı azz diyor :) sabır... en başta can sağlığı Rabbim başka dert vermesin