- 15 Eylül 2012
- 8.345
- 6.820
- 398
Aynen canım zor bulduk Rabbim korusun hepimizin yavrularınıTatlımm ben burdayımm. Aynen aşırı pimpirikliyim zor bulunca insan böyle oluyor napalım:))
Sen nasılsın göbüş büyüdü mü ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım zor bulduk Rabbim korusun hepimizin yavrularınıTatlımm ben burdayımm. Aynen aşırı pimpirikliyim zor bulunca insan böyle oluyor napalım:))
İyiyim nolsun büyüdü ama böyle bazıları 9 aylık gibi oluyor ya bende öyle olmadı. Okuldan gec cıkıyorum diye dısardan yedim mecbur pizza jambonluydu cok korktum yine ama cok actımAynen canım zor bulduk Rabbim korusun hepimizin yavrularını
Sen nasılsın göbüş büyüdü mü ?
Afiyet olsun canım bende yemek yapamıyorum bazen hamburger getiriyor eşim mecbur yiyorumİyiyim nolsun büyüdü ama böyle bazıları 9 aylık gibi oluyor ya bende öyle olmadı. Okuldan gec cıkıyorum diye dısardan yedim mecbur pizza jambonluydu cok korktum yine ama cok actım
Sağol canım ac kalamıyorum mecbur yedim füme et vardı aslında ya çiğ gibiydi yine ben kaşınıyorum resmen burger en azından pişmiş et ben burgerden cok korkmuyorum bence yenilebilirAfiyet olsun canım bende yemek yapamıyorum bazen hamburger getiriyor eşim mecbur yiyorum
O zaman dışarıda et tarzı şeyler yeme canım iyice pişirmelerini söyle ya daSağol canım ac kalamıyorum mecbur yedim füme et vardı aslında ya çiğ gibiydi yine ben kaşınıyorum resmen burger en azından pişmiş et ben burgerden cok korkmuyorum bence yenilebilir
Haklısın belki test yaptırırım 3 hafta sonra bi parazit var mı toxo vs gibi :/O zaman dışarıda et tarzı şeyler yeme canım iyice pişirmelerini söyle ya da
Of kuzum ya stres yapma şimdiden :)Haklısın belki test yaptırırım 3 hafta sonra bi parazit var mı toxo vs gibi :/
Canım vajinal bölgede sızı bende de var. normal bir durum mu bilemiyorum. Biz sşzden biraz daha küçüğüz ama bu durum beni de endişelendiriyor. ataklarımı üşütmüştüm birkaç gün önce acaba ondan mıdır diye düşündüm? Sende dikkat et bir doktoruna sor istersen.Arkadaşlar selam. Uzun süredir giremiyorum. İnşallah herkes iyidir. Ben son 2 haftadır yürümekte ve ayakta durmakta zorlanıyorum. Bacaklarım hemen yoruluyor ve karnımdan aşağı doğru bir baskı hissetmeye başlıyorum. Bir iki gündür de ani hareketlerle artan bıçak saplanır gibi vajinal bölgede bir sızı var. Kızımda hiç böyle şeyler olmadı. Endişeleniyorum. Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar selam. Uzun süredir giremiyorum. İnşallah herkes iyidir. Ben son 2 haftadır yürümekte ve ayakta durmakta zorlanıyorum. Bacaklarım hemen yoruluyor ve karnımdan aşağı doğru bir baskı hissetmeye başlıyorum. Bir iki gündür de ani hareketlerle artan bıçak saplanır gibi vajinal bölgede bir sızı var. Kızımda hiç böyle şeyler olmadı. Endişeleniyorum. Bilgisi olan var mı?
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, daha önce hiç duyduğum bir şey değil. Ama Allah ın gücü sonsuz, dualarla inşallah sen de bebeğinde sağlıkla atlatırsınız bu süreci. Farklı bir doktora daha görünecek misin?Merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmadım okuyorum mesajlarınızı hepinize ayrı ayrı dua ediyorum emin olun ama yazamadım, beni ve bulantı kusma şikayetlerimi hatırlayanlarınız olur zaten 18 haftada şükür geçti rahatladım dedim, kanama oldu uzun süre yatmak zorunda kaldım onuda atlattık şükür tabi bunlar psikolojimi yıprattı çünkü yanımda destek olacak bir allahın kulu yok malesef, iki ailede bizzden,ayrı şehirlerde, 20hafta tamamlanınca genel bir kontrol için perinatoloğa gittim ve dünyam başıma yıkıldı sağlıklı bir bebek ve mol (üzüm) şeklinde bir plasenta gördü, aylardır gittiğim doktorum hiç bişey göremedi oysaki, ve perinatolog bana ölebilirsin,bebeğini kaybedebilirsin yada sorunlu bir bebek olabilir doğasada dedi şimdi napıcağumu bilemiyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin herbirinizin duasına çok ihtiyacımız var benim ve meleğimin çookkk üzgünüm
Canım ilk defa duydum bende Allah korusun şimdiye kadar neden farkedilmemiş acaba başka bi doktora daha mı gitsen hangi doktor söyledi bunu ismi ne? İnşâAllah sağ Salim alırsın kucağına canım duamdasınMerhaba arkadaşlar uzun süredir yazmadım okuyorum mesajlarınızı hepinize ayrı ayrı dua ediyorum emin olun ama yazamadım, beni ve bulantı kusma şikayetlerimi hatırlayanlarınız olur zaten 18 haftada şükür geçti rahatladım dedim, kanama oldu uzun süre yatmak zorunda kaldım onuda atlattık şükür tabi bunlar psikolojimi yıprattı çünkü yanımda destek olacak bir allahın kulu yok malesef, iki ailede bizzden,ayrı şehirlerde, 20hafta tamamlanınca genel bir kontrol için perinatoloğa gittim ve dünyam başıma yıkıldı sağlıklı bir bebek ve mol (üzüm) şeklinde bir plasenta gördü, aylardır gittiğim doktorum hiç bişey göremedi oysaki, ve perinatolog bana ölebilirsin,bebeğini kaybedebilirsin yada sorunlu bir bebek olabilir doğasada dedi şimdi napıcağumu bilemiyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin herbirinizin duasına çok ihtiyacımız var benim ve meleğimin çookkk üzgünüm
Evet alanında iyi bir perinatolog araştırıyorum Anadolu yakasında bakalım bi fikir daha olsun en azından doktorlarda panikledi hepsi başıma üşüştü, ben şok oldum zaten ilk defa böyle bişey duydum bakalım hayırlısı olsunCanım ne diyeceğimi bilemiyorum, daha önce hiç duyduğum bir şey değil. Ama Allah ın gücü sonsuz, dualarla inşallah sen de bebeğinde sağlıkla atlatırsınız bu süreci. Farklı bir doktora daha görünecek misin?
Saol canım güzel dileklerin için tek temennim o zaten, Zeynep kamilde perinatolog Oya Demirci doçent o baktı, bi perinatolog daha baktı toplandılar başıma vakkayı duyunca işallah gidicem bi doktora daha, kendi doktorum hiç anlamadı herşey yolunda her şey yolunda diyip gönderdi beş aydır onada sorucam bunu nasıl görmezsiniz diye tabikiCanım ilk defa duydum bende Allah korusun şimdiye kadar neden farkedilmemiş acaba başka bi doktora daha mı gitsen hangi doktor söyledi bunu ismi ne? İnşâAllah sağ Salim alırsın kucağına canım duamdasın
Şimdi internetten de baktım hiç bi bilgi bulamadım bu konuyla alakalı. İnşâAllah önemli bişey değildir canım. Memorialdeki doktorlarla bi görüşsen?Saol canım güzel dileklerin için tek temennim o zaten, Zeynep kamilde perinatolog Oya Demirci doçent o baktı, bi perinatolog daha baktı toplandılar başıma vakkayı duyunca işallah gidicem bi doktora daha, kendi doktorum hiç anlamadı herşey yolunda her şey yolunda diyip gönderdi beş aydır onada sorucam bunu nasıl görmezsiniz diye tabiki
Malesef çok nadir görülen bir durummuş zaten ama memorial hiç aklıma gelmedi olabilir teşekkür ederimŞimdi internetten de baktım hiç bi bilgi bulamadım bu konuyla alakalı. İnşâAllah önemli bişey değildir canım. Memorialdeki doktorlarla bi görüşsen?
Canım İnşâAllah herşey yolundadır Rabbim seni de bebeğini de korusun sağlıkla doğsun İnşâAllah sende sağlıkla kucağına al duadan başka şansımız yokMalesef çok nadir görülen bir durummuş zaten ama memorial hiç aklıma gelmedi olabilir teşekkür ederim