• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
750 tl canım ücret. Gercekten cok fazla daha bu sabah eşim yine gitmesek olmaz mı dedi gerildik durduk yere. Bizler kolay bulmadık bebeklerimizi napalım yeter ki iyi olsunlar herşeye razıyım

Evet 8 deneme yapıp para harcadıktan sonra mucizelerim için bunu da vericem napalım yeter ki sağlıkla doğsunlar, hepimiz o günü sadece mutluluktan ağlayarak yaşayalım inşallah...

İnşallah güzel haberlerle gelelim kalbimiz bir miş birbirimizi düşünmüşüz:KK200: biraz korkuyorum coraspini kestim 12. Haftada o günden beri sadece clexane kullanıyorum 0.4lük. Benim 4 genimde bozukluk var görüyorum daha az bozuklugu olana bile daha cok tedbir alınmış. Allah korusun cok tedirginim:rolleyes:
Canım neler yaptın? Hayırlı haberler inşallah ???

Evet 8 deneme yapıp para harcadıktan sonra mucizelerim için bunu da vericem napalım yeter ki sağlıkla doğsunlar, hepimiz o günü sadece mutluluktan ağlayarak yaşayalım inşallah...
Canım yalnız senin ikizlere fiyat farklı olabilir. Tek gebelik 750 tl demişlerdi galiba. Unutmazsam heyecandan, stresten ikiz için de sorarım. Ben de prş idi yer boşalmış yarına aldılar, kabul ettim hemen

Canım neler yaptın? Hayırlı haberler inşallah ???
Sarjım bitti yazamadım yahu:super: cok sükürr yolunda hersey. Ama randevum acayip sarktı. Benden önceki iki kişide bebeklerin kalplerinde sıkıntı cıkmıs capaya sevk edildiler. Hatta doktoe biraz dinlen tekrar gel demis o dinlendi tekrar girdi onu bekledim. Ondan önceki de tam giricem tekrar geldi girdi. 1 saatten fazla bekledim aman cok sükür benimki sıkıntısızmıs ya olsun beklerim. Bidaha gelcekmiyim dedim yok dedi seninle işimiz bitti hayırlı doğumlar dilerim dedi :)

Sarjım bitti yazamadım yahu:super: cok sükürr yolunda hersey. Ama randevum acayip sarktı. Benden önceki iki kişide bebeklerin kalplerinde sıkıntı cıkmıs capaya sevk edildiler. Hatta doktoe biraz dinlen tekrar gel demis o dinlendi tekrar girdi onu bekledim. Ondan önceki de tam giricem tekrar geldi girdi. 1 saatten fazla bekledim aman cok sükür benimki sıkıntısızmıs ya olsun beklerim. Bidaha gelcekmiyim dedim yok dedi seninle işimiz bitti hayırlı doğumlar dilerim dedi :)
Oh maşallah canım çok sevindim. Diğer kişilere üzüldüm ya detaylıdan kötü haberle çıkmak nedir çok iy bilirim, Allah korusun.
Senin de pgt'li idi değil mi? Pgt sebebin neydi canım senin? Hiç amniyosentez falan isterseniz yaptırın falan demedi değil mi?

Oh maşallah canım çok sevindim. Diğer kişilere üzüldüm ya detaylıdan kötü haberle çıkmak nedir çok iy bilirim, Allah korusun.
Senin de pgt'li idi değil mi? Pgt sebebin neydi canım senin? Hiç amniyosentez falan isterseniz yaptırın falan demedi değil mi?
Yok demedi. Biz kendimiz istedik pgt herhangi bir genetik sıkıntı yoktu bizde. Bana da plasenta ön duvarda dedi biraz baktım sıkıntışı bişey gibi ama hic sıkıntılı bi durum demedi :(

Sağol canım haklısın. Allah hepimize güç kuvvet versin. Sana da transferinde güç kuvvet inşallah. Belli mi?
AMin cnm , transferde şanslıyım sizler gibi duası kabul olacak hamiş arkadaşlarım var inşallah:) henüz belli değil tatlım rabbim bilir , histereskopi sonrası adet bekliyoruz

Yok demedi. Biz kendimiz istedik pgt herhangi bir genetik sıkıntı yoktu bizde. Bana da plasenta ön duvarda dedi biraz baktım sıkıntışı bişey gibi ama hic sıkıntılı bi durum demedi :KK43:
Ciddi birşey olsa söylerdi herhalde canım. Kendi doktoruna da sorarsın. Nasıl sıkıntı olduğunu okudun ki?
Bana da plasenta önde mi üstte mi birşey demişti doktorum ama sorun değil demişti. Ön duvarda demek tam ne demek bilmiyorum ama sorun olsa net şekilde söylerdi Recep Hoca. Ben de bugün gideceğim çok heyecanlıyım, Allahım boynumuzu bükük bırakmasın inşallah. Bana da dua edin nolur..

Ciddi birşey olsa söylerdi herhalde canım. Kendi doktoruna da sorarsın. Nasıl sıkıntı olduğunu okudun ki?
Bana da plasenta önde mi üstte mi birşey demişti doktorum ama sorun değil demişti. Ön duvarda demek tam ne demek bilmiyorum ama sorun olsa net şekilde söylerdi Recep Hoca. Ben de bugün gideceğim çok heyecanlıyım, Allahım boynumuzu bükük bırakmasın inşallah. Bana da dua edin nolur..
Dualarım seninle canım hadi hayırlı haberlerle gelirsin İnşâAllah ❤️

Kızlar buarada bende memorialde ki perinatolog fiyatlarını aldım 2018 fiyatları Cihat bey 920₺ civarı dedi 900 net aklımda kalmış Bahçelievlerdeymiş ama şişlide ki doktorların muayene ücreti de 750₺ civarı niye böyle ya :(

Hadi hayırlısıyla iyi haberlerle gel. Hic kafanı bulandırmayayım netten bakmak her zaman zarar zaten :)

Geldin mi merak ettim..

Off kızlar ya cok bunaldım :( konu dısı ama icimi dökmek istiyorum, istanbulda kadıköyde oturuyorum. Kiralar burda aşırı pahalı ve evler 50 yıllık. Kapılarım en eski camlı beyaz kapılardan, yatak odam bina dışından su alıyor ve küflü(ne kadar sirkeyle silsem de kurutamadım) kombim 18 yıllık, banyo tuvalet minicik ve cok zevksiz. Banyo dolabı bile biz cebimizden yaptırdık. Mutfak lavabom akıtıyor. Ev sahibi ben bişeye karışmam bu evin parasıyla cocuk okutuyorum diyor. Tuttugfumuzda 1500 sonraki sene 1650 ve bu sene 1850 tl olan kiramız şubatta 2150 civarı olacak ve ben bu paraya coook acıyorum. Ama işlerimizin konumu gereği uzaga da tasınamıyorum. İcim yanıyor :(

Back