- 15 Eylül 2012
- 8.345
- 6.820
- 398
Canım senin okulun Avrupa yakasında değil miydi çok yüksek fiyat memur maaşıyla öyle bi evde oturmak ev sahibinizede Allah merhamet versin bebek olunca zaten o küflü evden çıkman gerekecek mahvolur çocuk o fiyatlara bence başka evlerde vardır taşınmak çok çok zor Rabbim en kısa zamanda kendi evinizi nasip etsinOff kızlar ya cok bunaldımkonu dısı ama icimi dökmek istiyorum, istanbulda kadıköyde oturuyorum. Kiralar burda aşırı pahalı ve evler 50 yıllık. Kapılarım en eski camlı beyaz kapılardan, yatak odam bina dışından su alıyor ve küflü(ne kadar sirkeyle silsem de kurutamadım) kombim 18 yıllık, banyo tuvalet minicik ve cok zevksiz. Banyo dolabı bile biz cebimizden yaptırdık. Mutfak lavabom akıtıyor. Ev sahibi ben bişeye karışmam bu evin parasıyla cocuk okutuyorum diyor. Tuttugfumuzda 1500 sonraki sene 1650 ve bu sene 1850 tl olan kiramız şubatta 2150 civarı olacak ve ben bu paraya coook acıyorum. Ama işlerimizin konumu gereği uzaga da tasınamıyorum. İcim yanıyor
Amiin inşallah. Evet okulum avrupada ama eşiminkiyle cok ters yerlerde en yakını yine kadıköy düsüyorCanım senin okulun Avrupa yakasında değil miydi çok yüksek fiyat memur maaşıyla öyle bi evde oturmak ev sahibinizede Allah merhamet versin bebek olunca zaten o küflü evden çıkman gerekecek mahvolur çocuk o fiyatlara bence başka evlerde vardır taşınmak çok çok zor Rabbim en kısa zamanda kendi evinizi nasip etsin
Peki Avrupa'ya taşınsanız eşine mi zor oluyor bu sefer? Hayırlısı İnşâAllah canım araştır sürekli bak belki bi ev bulursunuz daha temiz tadilatlı
Canım sordum ikiz muayenesini. Şu an 1200 dedi. Düşünüyorsan hemen ara şu an 1200den veriyor anladım ben. Tek gebelik yeni yılda 850 tl olacakmış.Hayırben de merak ediyorum...
E o zaman ben direkt masş kartımı vereyim bu doktorlara yani bu ne ya Allah aşkına? Çoook abartılı çok pahalı. Biz de bugün bi 750 daha verdik ama gerçekten normal değil. Devlet bu işe üst kota koymalı ayıp ya.Kızlar buarada bende memorialde ki perinatolog fiyatlarını aldım 2018 fiyatları Cihat bey 920₺ civarı dedi 900 net aklımda kalmış Bahçelievlerdeymiş ama şişlide ki doktorların muayene ücreti de 750₺ civarı niye böyle ya
İyi çok şükür Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar geldim, iyi haberlerle çok şükür Mevlaya elhamdulillah bir sıkıntı görmedi. Amniyosenteze vs gerek yok dedi. Çok şükür.
Sizi merakta bıraktım kusura bakmayın. Oradan çıktık, şarjım bitti, annemlere gittik vs derken yazamadım.
Öyle yorulmuşuz ki eşimle annemlerde abimlerde uyuya kalmışız. Psikolojik yorgunluğun insan vücuduna etkisini bugün net gördüm, üzerimden jamyon geçmiş, dayak yemiş gibiydik.
Allahım hepimize hayırlı haberler, güzel sonlar nasip etsin inşallah.
Aynen canım valla resmen kapılar suratımıza kapandı gibi bişey. Bizim ev kredimiz var ödeniyor ve hâlâ tedavi taksitleri iş yerinden sağlık harcaması diye almıştık. Çok şükür bu günümüze ama ne kadar şartlarıda zorlasak yine de çok para Rabbim merhamet versin. Devletin gerçekten bi kota koyması lazım ama hâlâ doktorlar ağlayış içinde hakettiğimizi kazanmıyoruz diye bi aile hekimi bile bundan 4-5 sene önce minimum 6000₺ alıyordu şimdi kim bilir ne kadardırE o zaman ben direkt masş kartımı vereyim bu doktorlara yani bu ne ya Allah aşkına? Çoook abartılı çok pahalı. Biz de bugün bi 750 daha verdik ama gerçekten normal değil. Devlet bu işe üst kota koymalı ayıp ya.
Libadiye ye doğru kaysan cnm daha temiz evde otutursun. Ya da bence lokasyon belirleyip araştır. O fiyata gerçekten bulunur daha sağlıklı temiz ev. Ama sabırla araştırman gerek hepsi bu taşınmayı da dert etme güç kuvvet verir rabbim. Taşınma Şirketiyle anlaşırsın inşalahh bulursunuz gönlüne göre
Çok sağol canımCanım sordum ikiz muayenesini. Şu an 1200 dedi. Düşünüyorsan hemen ara şu an 1200den veriyor anladım ben. Tek gebelik yeni yılda 850 tl olacakmış.
Cokk sevindim güzel haberlerine, mecidiyeköy trafigi zaten tek başına sersemletiyor. Cok sükür bu işi de atlattık huzurla sağlıkla doğuma gidelim inşallah. Eğer unutmazsam sanırım 25. Hafta şeker testi varmış haberin olsun. Bir de 2. Doz tetanoz aşısı...Kızlar geldim, iyi haberlerle çok şükür Mevlaya elhamdulillah bir sıkıntı görmedi. Amniyosenteze vs gerek yok dedi. Çok şükür.
Sizi merakta bıraktım kusura bakmayın. Oradan çıktık, şarjım bitti, annemlere gittik vs derken yazamadım.
Öyle yorulmuşuz ki eşimle annemlerde abimlerde uyuya kalmışız. Psikolojik yorgunluğun insan vücuduna etkisini bugün net gördüm, üzerimden jamyon geçmiş, dayak yemiş gibiydik.
Allahım hepimize hayırlı haberler, güzel sonlar nasip etsin inşallah.
CAnım az kaldı inan. Azcık daha sık dişini. Kimsem yok deme, Allah bizimledir. Elbette insan birileri olsa diyor ama inan eşin seni anlıyorsa, yanındaysa elini tutuyorsa en önemlisi.E Elifellam kuzum ya benim bulantılarım hala hiç geçmedi napcam benşu saatte oturdum ağladım valla öyle çaresiz hissettim ki kendimi 14+3 olduk bugün eskisi gibi kusmuyorum ama hergün zofer içiyorum gece yatınca yoksa kabus gibi bir gece oluyor. Akşama kadar sadece bi tane elma yiyorum akşam eşim gelince dışardan hamburger yada başka bişey alıyor kokmayan zorlada olsa yiyorum yerimden kalkamıyorum hep yatıyorum kimsede yok yakınımda hiç kimsenin umrunda değilim ailem şehir dışında gelsede ne kadar kalabilir ki geldiler o en kötü dönemde sağolsunlar. Dün artık eşimde isyanlardaydı beni bu halde görünce kimsemiz yokmuş diyo anne ve ablasından bahsediyo. Anlası yine iyi. Bi kaç kez geldi sarımsaklı yoğurtlu salata getirmişti bu halimde yerim diye düşünsene beni bu kadar anlıyorlar hemen yatak odama geçtim siz yiyin dedim pencereyi açtırdım kendileri yiyip gittiler.
Öyle dolmuşum ki kusura bakmayın lütfen
Ben yarın tetanoz placağım daha, bitsz geciktim ama sakıncası yokmuş galiba. Şeker yaptırın dedi Recep Hoca, tetanozda yaptırın dedi. Bende kan uyuşmazlığı var bir de. O sıkıntı çıkarmaz ama çıkarsa bana gel dedi. İnşallah çıkarmaz.Cokk sevindim güzel haberlerine, mecidiyeköy trafigi zaten tek başına sersemletiyor. Cok sükür bu işi de atlattık huzurla sağlıkla doğuma gidelim inşallah. Eğer unutmazsam sanırım 25. Hafta şeker testi varmış haberin olsun. Bir de 2. Doz tetanoz aşısı...
İnşâAllah canım Rabbim büyük. Çok sağolCAnım az kaldı inan. Azcık daha sık dişini. Kimsem yok deme, Allah bizimledir. Elbette insan birileri olsa diyor ama inan eşin seni anlıyorsa, yanındaysa elini tutuyorsa en önemlisi.
Allah kimseye muhtaç etmesin. Güç kuvvet versin canım. Yaz buraya sıkılınca bak dertleşiyoruz buradan. Dinleriz birbirimizi üzülmeyrsin..
Sende aynı benim gibisin :) bişey olmaz canım aslında pişiyor ama öyle biraz pembe kalıyor. Evham yapmaKızlar nasılsınız? Ben cuma günü dısarda et sipariş ettim dışı pişmiş ancak ici cig gibiydi. Esime söyledim bisey olmaz hep öyle oluyor et zaten dedi. Mecbur yedim yarısını ama sonra toxoplazma vs korktum bıraktım. Bagısıklıgım da yok. Acaba testimi yenilemeli miyim?
Tatlımm ben burdayımm. Aynen aşırı pimpirikliyim zor bulunca insan böyle oluyor napalım:))Kızlar nasılsınız hiç kimse girmiyor artık galiba e tabi hepiniz çalışıyorsunuz benim gibi boş boş oturmuyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?