• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Canım çok teşekkür ederim detaylıca yazmışsın ❤️

Ben sonuç kötü çıksa da aldırmayı düşünmüyorum.
Testi takip doktorum çok ısrar etti illa yaptır diye.
Yücel bey isterseniz yaptırın ben kötü sonuç olacağını düşünmüyorum içiniz rahat olsun diye söylüyorum yazmış.
Ama bugün doktorum kendini hazırla bilmem ne dedi bebeği reddetme durumları var falan yok artık dedim hayııırr büyük konuşma diyo
Valla büyük bir rant var öğrensek ne öğrenmesek ne çok pişmanım ikiliyi yaptırdığıma bin pişmanım herşey Allahtan elden duadan başka bişey gelmiyor. Olsada bilmek istemiyorum şu saatten sonra çünkü sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve böyle inanıyorum Allah'ın izniyle.
Canım ben takip doktorunun yaklaşımını hiç beğenmedim. O ozlemygt nin dediği gibi bende yücel beylerin ticari amaçlı birşey yaptıklarını düşünmüyorum. Karar verecek olan sensin. Dualarımdasın bilmeni isterim. Rabbim yardımcın olsun.

arkadaslar bırsey soracagım bılgılendırırsenz sevınırm. mesela bız sımdı transfer olduk ama hastanede daha dpndurılmus embryolarımz var. ona daır sıze bı kagıt verdıler mı ? bize vermedıler atıyorum 3 yıl sonra gıdecem belkı transfer olmak ıstıcem elımde embryom olduguna daır bı kagıt yok olması gerekıyor mu acaba? transfer gunu ımzalattılar 5 tane kaldı şu tarıhe kadat fılan dıe ama bızde bı kopyası yok

Canım çok teşekkür ederim detaylıca yazmışsın ❤️

Ben sonuç kötü çıksa da aldırmayı düşünmüyorum.
Testi takip doktorum çok ısrar etti illa yaptır diye.
Yücel bey isterseniz yaptırın ben kötü sonuç olacağını düşünmüyorum içiniz rahat olsun diye söylüyorum yazmış.
Ama bugün doktorum kendini hazırla bilmem ne dedi bebeği reddetme durumları var falan yok artık dedim hayııırr büyük konuşma diyo
Valla büyük bir rant var öğrensek ne öğrenmesek ne çok pişmanım ikiliyi yaptırdığıma bin pişmanım herşey Allahtan elden duadan başka bişey gelmiyor. Olsada bilmek istemiyorum şu saatten sonra çünkü sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve böyle inanıyorum Allah'ın izniyle.
Canım Allah öncelikle hayırlısını nasip etsin sana, buradski herkese.
En başta söylemek istediğim seni üzmek istemem ama doktorun gerçekten süreci ğek yönetemiyor gibi. Burada o sana sürekli ne yapacağını yapmayacağını dikte etmek yerine yönlendirici bir tavrı olmalı. Gördüğüm kadarıyla sana sağlıklı şekilde yardımcı olamıyor gibi. Farklı bir doktor mu denesen acaba? Gerçekten iyiliğin için öneriyorum bunu seni sürekli daha fazla strese sokuyor. Testi de maddi açıdan ne kadar bilmiyorum ama yaptırmanın bir zararı yokki. Burada karar vermen bu belirsizlik gebelik boyunca seni daha mı çok yorar yoksa Allah korusun yaptırsan ve kötü sonuç gelse bu mu? Umarım kötü birşey çıkmayacaktır ama sakin kafayla düşünüp karar vermek lazım. Bir de Memorial'deki genetikçi dr Murat bey ile de görüşsene telefonda. Bu testler neymiş değilmiş bilir bence ve güvenilir bir yorum almış olursun.
Hakkımızda hayırlısı canım, Allah büyüktür

Canım Allah öncelikle hayırlısını nasip etsin sana, buradski herkese.
En başta söylemek istediğim seni üzmek istemem ama doktorun gerçekten süreci ğek yönetemiyor gibi. Burada o sana sürekli ne yapacağını yapmayacağını dikte etmek yerine yönlendirici bir tavrı olmalı. Gördüğüm kadarıyla sana sağlıklı şekilde yardımcı olamıyor gibi. Farklı bir doktor mu denesen acaba? Gerçekten iyiliğin için öneriyorum bunu seni sürekli daha fazla strese sokuyor. Testi de maddi açıdan ne kadar bilmiyorum ama yaptırmanın bir zararı yokki. Burada karar vermen bu belirsizlik gebelik boyunca seni daha mı çok yorar yoksa Allah korusun yaptırsan ve kötü sonuç gelse bu mu? Umarım kötü birşey çıkmayacaktır ama sakin kafayla düşünüp karar vermek lazım. Bir de Memorial'deki genetikçi dr Murat bey ile de görüşsene telefonda. Bu testler neymiş değilmiş bilir bence ve güvenilir bir yorum almış olursun.
Hakkımızda hayırlısı canım, Allah büyüktür
Aynen kuzum kadın taa geçen hamileliğimde zofer zararlı mı tereddütümü bile unutmamış hep kendi dediği olsun istiyor. Eşimde bi dahaki gidişimizde hâlâ aynı tavrı takınırsa gitmeyelim o doktora diyor. Bende öyle düşünüyorum. Çok araştırdım canım bu testler güvenli ama gerek yok kötüyü çekmek istemiyorum ben herşeye hazırlıklıyım şuan psikolojim yerinde kötü bi sonuçla zehir etmek istemiyorum canım Rabbim evladımızı sağlıkla nasip etsin ömür boyu kimseye muhtaç etmesin

Aynen kuzum kadın taa geçen hamileliğimde zofer zararlı mı tereddütümü bile unutmamış hep kendi dediği olsun istiyor. Eşimde bi dahaki gidişimizde hâlâ aynı tavrı takınırsa gitmeyelim o doktora diyor. Bende öyle düşünüyorum. Çok araştırdım canım bu testler güvenli ama gerek yok kötüyü çekmek istemiyorum ben herşeye hazırlıklıyım şuan psikolojim yerinde kötü bi sonuçla zehir etmek istemiyorum canım Rabbim evladımızı sağlıkla nasip etsin ömür boyu kimseye muhtaç etmesin
Evet canım bence de doktoru bi gözden geçir başka bulursun doktor kıtlığı yok ya..
test için de hakkında hayırlısı canım. Benim de bu hafta detaylı var, çok ama çok streslendim birden bugün. Allahım hepimize yavrularımızı kucağımıza hayırlısı ile almayı nasip etsin, kaldıramayacağımız yük yüklemesin inşallah, verdiklerine rıza gösterebilmemizi nasip etsin inşallah..

Evet canım bence de doktoru bi gözden geçir başka bulursun doktor kıtlığı yok ya..
test için de hakkında hayırlısı canım. Benim de bu hafta detaylı var, çok ama çok streslendim birden bugün. Allahım hepimize yavrularımızı kucağımıza hayırlısı ile almayı nasip etsin, kaldıramayacağımız yük yüklemesin inşallah, verdiklerine rıza gösterebilmemizi nasip etsin inşallah..
Aynen canım hayırlısı bakalım o hastane eşimin şirket anlaşması olan bi yer o yüzden oraya gidiyordum yoksa merkezi bi yerde oturuyorum tam 5 tane yürüme mesafesi özel hastane var yakınımda. Oraya da Yen'i doktorlar gelmiş yada eskilerden birini denerim yapacak bişey yok ya da artık Doğuma kadar hiç bi yere gitmem :)
Canım senin içinde hakkından en hayırlısı olsun duymak istediğin şeyleri duymayı nasip etsin Rabbim ❤️Hangi doktoru düşünüyorsun ? Daha önce Recep Has'a gitmiştin galiba. Bende nasip olursa 22. Haftada detaylı düşünüyorum iyi perinatoloğa gitmeyi. @CigdemAsya arkadaşımız da Ahmet gül'ü tavsiye etti oda karşıda biraz uzak. Bakalım zaman ne gösterecek İnşâAllah Sağlıklı güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim hepimize. ❤️

Aynen canım hayırlısı bakalım o hastane eşimin şirket anlaşması olan bi yer o yüzden oraya gidiyordum yoksa merkezi bi yerde oturuyorum tam 5 tane yürüme mesafesi özel hastane var yakınımda. Oraya da Yen'i doktorlar gelmiş yada eskilerden birini denerim yapacak bişey yok ya da artık Doğuma kadar hiç bi yere gitmem :)
Canım senin içinde hakkından en hayırlısı olsun duymak istediğin şeyleri duymayı nasip etsin Rabbim ❤️Hangi doktoru düşünüyorsun ? Daha önce Recep Has'a gitmiştin galiba. Bende nasip olursa 22. Haftada detaylı düşünüyorum iyi perinatoloğa gitmeyi. @CigdemAsya arkadaşımız da Ahmet gül'ü tavsiye etti oda karşıda biraz uzak. Bakalım zaman ne gösterecek İnşâAllah Sağlıklı güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim hepimize. ❤️
Yine Recep Has'a gideceğim canım. Prş gününe kadar kalpten gitmezsem inşallah. Bütün gece kabus gördüm, işe geç kaldım uyuyakalmışım :(
Evet Ahmet Gül de listemde olanlardan biri, inşallah başkasına gerek kalmaz da.
Hakkımızda hayırlısı canım.
Sen de aynı hastanedeki doktorları araştır o zaman canım belki de fark etmediğin çok daha iyi bir doktor vardır, belli olmaz.

Yine Recep Has'a gideceğim canım. Prş gününe kadar kalpten gitmezsem inşallah. Bütün gece kabus gördüm, işe geç kaldım uyuyakalmışım :KK43:
Evet Ahmet Gül de listemde olanlardan biri, inşallah başkasına gerek kalmaz da.
Hakkımızda hayırlısı canım.
Sen de aynı hastanedeki doktorları araştır o zaman canım belki de fark etmediğin çok daha iyi bir doktor vardır, belli olmaz.
Sakin ol kuzum bu güne kadar herşey yolundaydı merak etme stres olma bende Recep Has'ı düşünüyorum muayene ücreti ne kadar acaba?
8 Ocak'ta kontrolüm var o gün doktorumun tavrına göre hareket edeceğim

Bu arada bende hep kabus görüyorum bilinç altımız berbat durumda rüyaların suçu yok :) gece 3te bi uyandım şu saat oldu uyuyamadım

Sakin ol kuzum bu güne kadar herşey yolundaydı merak etme stres olma bende Recep Has'ı düşünüyorum muayene ücreti ne kadar acaba?

Bu arada bende hep kabus görüyorum bilinç altımız berbat durumda rüyaların suçu yok :) gece 3te bi uyandım şu saat oldu uyuyamadım
Ben de merak ediyorum muayene ücretini..

Kızlar nasılsınız? Yarın recep hasa gidecegim inşallah yüzünü göreceğim oğlumun:emir_bebek: ayrıntılıya gireceğim bakalım 22. Haftanın sonunda gel demişti :super:
Hayırlı sonuçlar olsun canım. Fiyatı öğren bide yılbaşından sonraki fiyatı da bizim için öğrenir misin sana zahmet ;)

Muayenesi 750 tl idi canım ekimde ikiliye gittiğimde. Cankiriklarim Cankiriklarim gidecekti bu ara gittiyse bize taze bilgi verebilir ve daha önemlisi kendiyle ilgili güzel haberler versin inşallah.

Valla sakin olmaya çalışıyorum ama owk başaramıyorum. Allah güç kuvvet versin. Bıgün aradım boşalan yer yok mu öne alsanız dedim yoktu :(

Gittikten sonra tekrar yorumlarımı yazarım sana canım.

Amin inşallah tamam sorarım :) herhalde yarın ben 750 vericem
Ya ben en son 450₺de hatırlıyordum çokmuş ya
Muayenesi 750 tl idi canım ekimde ikiliye gittiğimde. Cankiriklarim Cankiriklarim gidecekti bu ara gittiyse bize taze bilgi verebilir ve daha önemlisi kendiyle ilgili güzel haberler versin inşallah.

Valla sakin olmaya çalışıyorum ama owk başaramıyorum. Allah güç kuvvet versin. Bıgün aradım boşalan yer yok mu öne alsanız dedim yoktu :KK43:

Gittikten sonra tekrar yorumlarımı yazarım sana canım.
güzel haberlerle gel canım İnşâAllah 750₺ çok değil mi ya :/ hele bizim gibi tek maaşla geçinenler için sağlık olsun napalım

Ay canım ya kusura bakma bu yazını görmeden etiketlemişim seni. Yarın mıydı senin? Benim de prş ama prş ye kadar stresten fenalık geçireceğim. İnşallah güzel haberlerini yaz bize yarın hemen canım.
İnşallah güzel haberlerle gelelim kalbimiz bir miş birbirimizi düşünmüşüz:KK200: biraz korkuyorum coraspini kestim 12. Haftada o günden beri sadece clexane kullanıyorum 0.4lük. Benim 4 genimde bozukluk var görüyorum daha az bozuklugu olana bile daha cok tedbir alınmış. Allah korusun cok tedirginim:rolleyes:

Ya ben en son 450₺de hatırlıyordum çokmuş ya
güzel haberlerle gel canım İnşâAllah 750₺ çok değil mi ya :/ hele bizim gibi tek maaşla geçinenler için sağlık olsun napalım
Ücret ne kadar acaba, ben de gideceğim..
750 tl canım ücret. Gercekten cok fazla daha bu sabah eşim yine gitmesek olmaz mı dedi gerildik durduk yere. Bizler kolay bulmadık bebeklerimizi napalım yeter ki iyi olsunlar herşeye razıyım

Back