2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Ayy Cnm iyi yapmışsın iyi geldi inş patates
O andyi geldi canım
Ya sorma :) tabi o yoğun dönemlerim gibi değil bakalım şu an sadece iştahım gitti ve hep kusacak gibiyim ama kusmadım şükür İnşâAllah o günlerde yakındır deli miyim neyim napim İnşâAllah herşey yolunda olsun da razıyım bulantılara

Allah yardımcın olsun Canım, bulantı durumu gerçekten çok zormuş. İnşallah fazla uzun sürmez. İlk üç aydan sonra azalıyor diyorlar. Ben iyiyim şükür canım bi sıkıntım yok, gün sayıyorum

Canım ya acaba daha ne kadar böyle devam edecek

Hayır cnm yatmadı su içse çıkarıyordu 4 5 kilo verdi ama sağlıkla doğdu bebeği çok şükür
Anladım canım ben de daga öncelilerde 4-5 kg vermiştim bu sefer de çok çıkardım ama veremedim. Ben de yemeği biraz tutabiliyorum, gece ve sabah su çok çıkarıyorum şimdi de.
Neyse arkadaşın sağlıkla sonuca ulaşmış darısı başımıza.

Canım başı böyle başlıyor zaten, zamanla çıkarma da başlar. Sağlıklı olsun da bebiş belki bunda azcık daha iyi geçer mide işlerin.

Canım ya acaba daha ne kadar böyle devam edecek

Tecrübelerime göre 2 haftaya geçer inşallah. İdare edeceğiz çare yok, minnoşlar iyi olsun da biz hepsine razıyız.
Zoferi alınca yan etkisi baş ağrısı ile uykuya dalmışım çok iyi geldi. Olmazsa gün aşırı zofer alırım ne yapayım.

Canım başı böyle başlıyor zaten, zamanla çıkarma da başlar. Sağlıklı olsun da bebiş belki bunda azcık daha iyi geçer mide işlerin.

İnşâAllah canım bakalım eşim benden beter çaktırmıyor güya bana ama midem bulanıyor deyince havalara uçtu deli :) ama şu an yok bulantı biraz bişeyler yedim az önce kahvaltılık tarzı. Bulantım yok deyince canı sıkılıyor adamın :)

Canım gerçekten zofer kurtarıcı bişey ilk zamanlarda korkuyordum ama sonra çaresiz kalınca mecbur içiyosun ben 4 mg yarım içiyordum biraz toparlıyordu ertesi gün geceye kadar tam içince de aynı bişey değişmiyordu son zamanlarda 8 lik yarıya bölüyordum. Bi kaç kez ilacı ağzıma attığım gibi çıkarıyordum ilacıma üzülüyordum :) malum SGK karşılamıyor :))

İlahi adamları da kendimize benzettik :)
Yazık onlara da biz fiziksel ruhsal bişiler anlıyoruz, onlar hep bizim gözümüzd bakıyor durum ne diye. Allah önce onlara sağlık versin, başımızdan eksik etmesin. Sonra birlikte sağlıkla büyütebileceğimiz yavrular nasip olsun inşallah.

Zofer ben de 4 mg zorla yazdırmıştım Yücel Beye. Çok mecbur kalırsan al demişti. Tablet olarak ilk defa aldım.
Bir daha çok ihtiyaç olmaz inşallah.

Aynen canım gözümün içine bakıyor resmen :) midem bulansın diye dua ediyor. Çok salmam bu sefer diyorum sal bişey olmaz diyor :)

Amin Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sağlıklı evlatlarımızla beraber

Bende Yücel beye mesaj atmıştım kendi doktorumla aynı anda bakayım ne diyecek ikisi de Yücel bey metpamit ya da zofer içebilirsin yazmış bi kere içtim metpamit bana mısın demedi normalde iyi gelirdi aslında bide biraz sersemletiyor insanı gece de olsa uykum olsada uyutmuyor

Benimde bugün sabahtan beri midem kötü canım hiç bişey istemiyor patates haşladım yedim zorla
Canımm bak niye başlamdı diye geriliuodun al sana bulantının başı, ben bir aydır makarna ve pilav dışında hiç bişey yiyemiyorum onu da direk çıkarıyorum zaten işallah öyle olmassın :)

Canımm bak niye başlamdı diye geriliuodun al sana bulantının başı, ben bir aydır makarna ve pilav dışında hiç bişey yiyemiyorum onu da direk çıkarıyorum zaten işallah öyle olmassın :)
Ya her anımız stres sıkıntı valla Rabbim yardımcımız olsun hepimizin:) ben bulantıdan çok korkuyorum ama napalım olacaksa da olsun sağlığımızı yitirmeden ben geçen sefer 6-7 kilo verdim o yüzden korkuyorum çünkü benim yediğim hiç bişey yoktu hiç birşey. kuzular için değer Canımız sağolsun

İşallah canım sağlıkla gelecek bebeklerimiz asla şikayet etmiyorum çok şükür bugünleri gösteren rabbime bir ayda 3kilo verdim ama bebeğim sağlıklı olsun hiç sorun değil, sende düşünüp Stres yapma herşey güzel olacak allahın izniyle :)

Günaydın kızlar
Dün geceki maceramı paylaşmak istiyorum
Eşim bi seçime katılmış, bir odanın içinde el kaldırarak oy kullanıyoruz. Oy kullananlar arasında kardeşim, bazı arkadaşlar ve öğrencilerim de var. Bir de karşı masada oturup sonuçları yazan bir kokona var. Eşime toplam 6 kişi el kaldırıp oy veriyor. Kadın 5 kişi olarak yazıyor. Ayağa kalkıp kadına doğru yaklaşıp neden 5 yazıyorsunuz, 6 kişi oy verdi diyorum. "Biz ayarlıyoruz onu" diyor. Bu yeterli bi açıklama değil diyorum. Efendim diyor dalga geçerek. Bu yeterli bi açıklama değil diye bağırıyorum. Sonra bakıyorum ayağa kalkacak gibi oluyor. Sana laf anlatmakla uğraşamıcam diyorum. Birden yanımda 2-3 yaşlarında bi kız çocuğu beliriyor. Onun elinden tutup "Gel yavrum gidelim" diyorum. Küçük kız pembe elbise giymiş, "Bize hemen açıklama yapması lazım" diyor sinirli bir şekilde. Ben oturup kızı kucağıma alıyorum "Elacım sana yakışmaz böyle konuşmak boş ver" diyorum. Sonra bir bakıyorum ki sonuçları yazan kokona yanıma gelmiş bana vurmaya başlıyor. Eşime dönüp "Hemen videoya çek, bak beni darp ediyor görüyor musun, videoya çek de şikayetçi olalım" diyorum.

Amin canım bende şuan çok kötüyüm ama çok mutluyum umarım herşey yolundadır. O pıt pıtları duymadan içim tam rahat etmeyecek
Aman Allahım:) o küçük kız senin yavrun olabilir yerim onu ben :)

Aman Allahım:) o küçük kız senin yavrun olabilir yerim onu ben :)

Ben de küçük kızı görünce bi acaba dedim canım
Aylardır erkek hissediyoruz diye kendimizi o kadar erkeğe alıştırmışız ki kız görünce çok şaşırdım
İsmini de Ela koymuşum, taa genç kızlık zamanlarımda çocuğum olursa koymayı düşündüğüm isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…