- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum iyi ki varsınız :) birbirimize destek verip ve aynı zamanda da bir sorun olduğunda çözüm bulmaya çalışıyoruz o güzel enerjiye çok inanıyorum bende çevreme bile paylaşmadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum inşaallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz AminBu grubun en çok, güzel kalpli moral veren iyi insanlarla dolu olmasını seviyorum.
Kimse kimseyi kırmıyor, herkes diğerine dua edip pozitif yaklaşıyor.
Bizler için bu çok önemli.
Hepinize kalbimde kocaman yer açtım.
Sizlerin yazdıklarınızı gördükten sonra çevremde moralimi bozan sabit fikirli insanları tek tek hayatımdan çıkardım.
Böyle zamanlarda insan dua ve moral istiyor.
Bu gruptaki herkesde bu özellikler fazlasıyla var.
İnşallah hepimiz çok güzel haberlerle dolu günler gecire gecire doğuma gider meleklerimize kavuşuruz.
Benimde canım sahlep çekmişti canım ya :) hatta kanlıcada bi yer var oraya mı gitsem haftasonu acaba sahlep çıkmış mıdır dedim bence bi zararı yokturKızlar sahlep içmemizin bi sakıncası var mı şu cahile bir cevap lütfenne yiyip içeceğimi şaşırdım artık boğazlarım yanmaya başladı da hafiften
Doktorun verdiği listeye baktım hemen yasaklarda yazmıyorBenimde canım sahlep çekmişti canım ya :) hatta kanlıcada bi yer var oraya mı gitsem haftasonu acaba sahlep çıkmış mıdır dedim bence bi zararı yoktur
listeyi paylaşırmısın canım bize böyle liste veren olmadıDoktorun verdiği listeye baktım hemen yasaklarda yazmıyornormalde de hiç sevmem ama boğazıma ne iyi gelir diye düşünürken annem söyledi, hafiften de canım çekmedi değil
Bende istiyorum listeyiDoktorun verdiği listeye baktım hemen yasaklarda yazmıyornormalde de hiç sevmem ama boğazıma ne iyi gelir diye düşünürken annem söyledi, hafiften de canım çekmedi değil
listeyi paylaşırmısın canım bize böyle liste veren olmadı
Becerebilirsem hemen ekliyorum kızlarBende istiyorum listeyi
Valla kadınlar kulübünde o kadar grup takip ettim, yazdım felan ama en iyi grup bu grup.Kesinlikle bende öyle düşünüyorum iyi ki varsınız :) birbirimize destek verip ve aynı zamanda da bir sorun olduğunda çözüm bulmaya çalışıyoruz o güzel enerjiye çok inanıyorum bende çevreme bile paylaşmadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum inşaallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz Amin
Sağol kuzum ya zahmet oldu
Rica ederim canım, ben de bilmiyordum listeyi almadan önceSağol kuzum ya zahmet olduketçap mayonezi bilmiyordum şok oldum okuyunca
Demek ki kuzum. ben yiyordum patates kızartınca. Yemiyim bariRica ederim canım, ben de bilmiyordum listeyi almadan öncekatkı maddesi çok oluyor ya ondan herhalde
Çok canın çekerse azcık ye ama abartmaDemek ki kuzum. ben yiyordum patates kızartınca. Yemiyim bari
Sağol cnm liste çok güzel ama ben hiç uymuyorum
İyiyim canım bende yan geldim yatıyomİyi kuzu sen
Rica ederim canım, bi süre uymamız gerekiyor bebeklerimiz için :)Sağol cnm liste çok güzel ama ben hiç uymuyorum
Bende iyiyim şükür canım bebişte iyidir inşallah diye umuyorumİyiyiz canım şükür sen nasılsın :)
İnşallah iyilerdir kuzumBende iyiyim şükür canım bebişte iyidir inşallah diye umuyorum
Haklsın cnm bundan snra uymaya caliscam ztnRica ederim canım, bi süre uymamız gerekiyor bebeklerimiz için :)
Çok güzel bi liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?