- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Ben indirdim ama aman diyorum yine içmiyorumİyi hatırlattın içelimöyle programlar varya su iç diye hatırlatıyor
İçmemiz lazım zorla da olsa yapacak bir şey yokBen indirdim ama aman diyorum yine içmiyorum
Merhaba, İnşallah kalp atışını duyarsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :)Arkadaşlar merhaba. Ben de 6+1 im bugün. 5+5de kese gördük, kalp atışı alamadık. 6+5de gideceğim, umarım duyarız, biraz tedirginim. 4 doğal gebelik kaybı ve 3 kez negatif sonuçtan sonra ilk defa pozitif aldığım 4. Transferim bu.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip
Etsin inşallah
canım inşallah sağlımla kucağına alırsın kuzunuArkadaşlar merhaba. Ben de 6+1 im bugün. 5+5de kese gördük, kalp atışı alamadık. 6+5de gideceğim, umarım duyarız, biraz tedirginim. 4 doğal gebelik kaybı ve 3 kez negatif sonuçtan sonra ilk defa pozitif aldığım 4. Transferim bu.
Etsin inşallah
halen devam ediyorsun yani doktor sanada devam dedi öylemi ?Benimde 20 çıktı ama bazı hastanelerde değişiklik gösteriyor bir kere devlet hastanesinde 24 çıkmıştı. Zaten 3 ayda kullansan hemen değerin yükseliyor benim uzun süre kullanmam sorun.artık yapacak birsey yok.Allahım ne derse olur.12 .haftadan sonra bırakıyoruz zaten.kan ve vitamin e baslayacaz
şuan kullandığın folik asit değerinden bahsediyoruzTestte ne olarak geçiyor folik asit? Benim bakılmamış galiba, bende gebelikten önce kullanmaya başlamamıştım onun için merak ettim
Bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum idrarda kan da varmış.haftaya kultur alalım dedi nasıl aliniyir sana yapildi mı.Kızlar bende bugun sonuçlarım için gittim şükür hepsi temiz ama idrar yollarında enfeksiyondan şüphelendi tekrar idrar kültürü verdim sonuca göre ilaç verecek ya da vermicek bol su dedi ama şuan su içemiyorum ki maksimum 1 lt içebilirim midem bulanıyor.
rabbim inşallah sağlıkla kavuşturur, emeklerimizin karşılığı inşallah alırız daha başka tedaviyle uğraşmayızArkadaşlar merhaba. Ben de 6+1 im bugün. 5+5de kese gördük, kalp atışı alamadık. 6+5de gideceğim, umarım duyarız, biraz tedirginim. 4 doğal gebelik kaybı ve 3 kez negatif sonuçtan sonra ilk defa pozitif aldığım 4. Transferim bu.
Etsin inşallah
Kalp atışını duyarsınız inşaallahArkadaşlar merhaba. Ben de 6+1 im bugün. 5+5de kese gördük, kalp atışı alamadık. 6+5de gideceğim, umarım duyarız, biraz tedirginim. 4 doğal gebelik kaybı ve 3 kez negatif sonuçtan sonra ilk defa pozitif aldığım 4. Transferim bu.
Etsin inşallah
Öğrendiğimden beri bel ağrısı yaşıyorum ayakta fazla durunca yada çok oturunca ağrıyor. Sürekli yatmak istiyorum bu yüzdenkızlar erken bel ağrısı yaşayan var mı ?
Bir sorun olmaz inşallah canım Allah’ın izniyleGünaydın arkadaşlar bugün kalp atışı için randevu almayı düşünürken sabah namazında kırmızı leke gördüm çok az ama hala var, hemen randevu aldım 11 gibi doktora gideceğim
bı düşükten sonra moralim bozuldu ama bu haftalarda oluyormuş diye içimi rahat tutmaya çalışıyorum
Dualarınızı bekliyorum Rabbim onu bize bağışlasin
İnşallah sorun yoktur canım sen ferah tut içini, güzel haberlerle gel..Günaydın arkadaşlar bugün kalp atışı için randevu almayı düşünürken sabah namazında kırmızı leke gördüm çok az ama hala var, hemen randevu aldım 11 gibi doktora gideceğim
bı düşükten sonra moralim bozuldu ama bu haftalarda oluyormuş diye içimi rahat tutmaya çalışıyorum
Geçen hafta benimde kalp atışından sonra tam çok az kanaman oldu doktor yerleşme kanaması dedı.aspirin ya da kan iğnesi verdıler mi sanaGünaydın arkadaşlar bugün kalp atışı için randevu almayı düşünürken sabah namazında kırmızı leke gördüm çok az ama hala var, hemen randevu aldım 11 gibi doktora gideceğim
Bugün gideceğim kanama icinGeçen hafta benimde kalp atışından sonra tam çok az kanaman oldu doktor yerleşme kanaması dedı.aspirin ya da kan iğnesi verdıler mi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?