2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Bu bi sefer geldi başımıza ama korkuttu :) Senin ki yapmıyor mu kız öyle şeyler :) Pek usluymuş öyleyse maşşallah tü tü :KK45:
Benimki kafesini kemiriyo çıkmak için basıyo sonra çırlamayı sıkıyosa çıkarma o sesten sonra :KK70: uslu mu bizimi oynatıyo parmağında orası muamma :deli:
 
Ilk 6 hafta 5 gun dedigi gun ben doktora son adete gore 8 haftaligim demistim. O da bi bakalim dedi. Geç döllenme olmuş 8 milim bebek 6 hafta 5 gunluksun demisti. Şimdi 2 hafta bekledim bi gideyim dedim 8 hafta 2 gün dedi başka doktor çok sasirdim.;(
Canım olabiliyo öyle şeyler +- 3gün fazla eksik çıkabiliyo doktorlarda normal görüyo bu durumu stres olma aynı şey benim başımada geldi
 
Bir sorun olsa doktorun söylerdi canım ben böyle şeyler olması normal diye biliyorum ki zaten doktor eliyle baş popo mesafesini işaretleyip hesap yaptığı için ilk aylarda yanlış ölçümler de çıkabiliyormuş. İlla günü gününe doğru çıkacak diye kendini strese sokma bence canım. Mesela Melike arkadaşımızda yazmış normal çıkarken 2 gün önde çıkmış sonradan bebişin haftası (yanlış hatırlamıyorsam)
Doğru hatırlıyosun canım doktorlarda normal kabul ediyo bu durumu.
İlerleyen haftalarda değişiklik gösterdiği için bu haftalardaki ölçümleri önemli kılıyo doktorlar.
Çünkü kimi insan minyon bebek haftasından zayıf olabiliyo kimininde kilolu yani yapı meselesi.
Doğum tarihinde kesinlik kazanmak için 7-9 arasındaki ölçümü önemli kılıyolar
 
Sorma ne numaralar vardı onda, oyuncak trenimiz vardı kendi kendine giden onu çalıştırınca uçar üzerine konar evde tur atardı :KK70: çok yaramazdı çook :KK48:


Seninki de az değilmiş bak 1 saat saklanmış mı orada :KK48:
Evde turlamayı seviyomuş seninkide :halay:
Benimkide vantiratörün tepesine çıkıyo kapalıysa başlıyo çır çır ötmeye açınca onla bir dönüyo sesi kesiyo:KK48:
 
Valla üzülüyorum içemediğim için, yemek yemediğimden çok su içemediğime üzülüyorum ben de :KK45:
ya benim aklıma gelmiyor hiç susama hissim yok. Gelse içcem:işsiz: İçince midem bulanıyo bi de:KK53: Kalk birer bardak içelimde gelelim bari aklımıza gelmişken:KK53::KK53:
 
X