- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Doğru bizimde kısıtlandı benim ailem yakın onlara güveniyorum ama biyerlere gidersek hop onlara postaben de çok seviyorum hayvanları da işte çok şehir dışına çıkıyoruz o sorumluluğu alamadık evlenince
İyi bari bırakacak yeriniz varmış en azındanDoğru bizimde kısıtlandı benim ailem yakın onlara güveniyorum ama biyerlere gidersek hop onlara posta
Benimki kafesini kemiriyo çıkmak için basıyo sonra çırlamayı sıkıyosa çıkarma o sesten sonraBu bi sefer geldi başımıza ama korkuttu :) Senin ki yapmıyor mu kız öyle şeyler :) Pek usluymuş öyleyse maşşallah tü tü
Canım olabiliyo öyle şeyler +- 3gün fazla eksik çıkabiliyo doktorlarda normal görüyo bu durumu stres olma aynı şey benim başımada geldiIlk 6 hafta 5 gun dedigi gun ben doktora son adete gore 8 haftaligim demistim. O da bi bakalim dedi. Geç döllenme olmuş 8 milim bebek 6 hafta 5 gunluksun demisti. Şimdi 2 hafta bekledim bi gideyim dedim 8 hafta 2 gün dedi başka doktor çok sasirdim.;(
Doğru hatırlıyosun canım doktorlarda normal kabul ediyo bu durumu.Bir sorun olsa doktorun söylerdi canım ben böyle şeyler olması normal diye biliyorum ki zaten doktor eliyle baş popo mesafesini işaretleyip hesap yaptığı için ilk aylarda yanlış ölçümler de çıkabiliyormuş. İlla günü gününe doğru çıkacak diye kendini strese sokma bence canım. Mesela Melike arkadaşımızda yazmış normal çıkarken 2 gün önde çıkmış sonradan bebişin haftası (yanlış hatırlamıyorsam)
Folat diye geçiyor cnmTestte ne olarak geçiyor folik asit? Benim bakılmamış galiba, bende gebelikten önce kullanmaya başlamamıştım onun için merak ettim
Evde turlamayı seviyomuş seninkideSorma ne numaralar vardı onda, oyuncak trenimiz vardı kendi kendine giden onu çalıştırınca uçar üzerine konar evde tur atardıçok yaramazdı çook
Seninki de az değilmiş bak 1 saat saklanmış mı orada
Hahaha hepsi çılgın bunlarınEvde turlamayı seviyomuş seninkide
Benimkide vantiratörün tepesine çıkıyo kapalıysa başlıyo çır çır ötmeye açınca onla bir dönüyo sesi kesiyo
Aynen canımHahaha hepsi çılgın bunların
1 litreyi zorlaya zorlaya görüyorum canımKızlar günde kaç litre su içiyorsunuz ? Ben 3 gündür çok azalttım içemiyorum doğru düzgün
Ben normalde de içmiyorum. Ne yapacam bilmiyorum aklıma geldikçe ancak 1.5 litreKızlar günde kaç litre su içiyorsunuz ? Ben 3 gündür çok azalttım içemiyorum doğru düzgün
Benimki de çok yerdi adını tombik koyduk o yüzdenAynen canım
Bide benimli çok yem yiyo yağ bağlıyo bende eşime sahibine çekmiştir diyorum
Ben de birkaç gündür öyleyim canım bulantı başlayınca su da içemez oldum1 litreyi zorlaya zorlaya görüyorum canım
Normalde hiç içmezdim hamileliği öğrendiğimden beri 2,5 litreyi buluyordu günlük. Şimdi 1 litre civarı anca içiyorumBen normalde de içmiyorum. Ne yapacam bilmiyorum aklıma geldikçe ancak 1.5 litre
tum gun boyunca 3 4 bardak icsem iyi sayiyorum kendime.normalde de cok az içerdimKızlar günde kaç litre su içiyorsunuz ? Ben 3 gündür çok azalttım içemiyorum doğru düzgün
Hepimiz aynı durumdayız demekkitum gun boyunca 3 4 bardak icsem iyi sayiyorum kendime.normalde de cok az içerdim
Kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz ? Ben 3 gündür çok azalttım içemiyorum doğru düzgün
Ay yazcaktım da aynen böyleyim şuan, seninle aynıNormalde hiç içmezdim hamileliği öğrendiğimden beri 2,5 litreyi buluyordu günlük. Şimdi 1 litre civarı anca içiyorum
Valla üzülüyorum içemediğim için, yemek yemediğimden çok su içemediğime üzülüyorum ben deAy yazcaktım da aynen böyleyim şuan, seninle aynı
ya benim aklıma gelmiyor hiç susama hissim yok. Gelse içcemValla üzülüyorum içemediğim için, yemek yemediğimden çok su içemediğime üzülüyorum ben de
İyi hatırlattın içelimya benim aklıma gelmiyor hiç susama hissim yok. Gelse içcemİçince midem bulanıyo bi de Kalk birer bardak içelimde gelelim bari aklımıza gelmişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?