BellaCiao @kanadali35
Kızlar ben a +, eşim ab-
Ben sizin dediklerimiz konusunda pek bilgili değilim.
Benim gidip baktırmam gerekli mi?
Kime gitmiştin hadi söyle söyle muayene ücreti ne kadar bir de ?Sanki her dakika arayıp doktorla sohbet edeceğiz ben de anlamıyorum ki :) zaten genelde mesaj yoluyla ulaşıyor herkes onu da ne zaman müsait olursa o zaman görecek. Bayramda Ankara’daydım orada bir doktora gittim ve keşke yaşadığım şehirde olsa devam ederdim dedim. Doktora kendisiyle devam edemeyeceğimi ankara’da yaşamadığımı söylediğim halde numarasını verdi çok ilgilendi. İstersen hastane ve isim verebilirim ama muayene ücreti biraz yüksek, bütçe kısmını özellikle belirttiğin için söylemek istedim. Ama gerçekten çok memnun kaldım ben.
Ay bende bu konuda bişey anlatayım.Sanki her dakika arayıp doktorla sohbet edeceğiz ben de anlamıyorum ki :) zaten genelde mesaj yoluyla ulaşıyor herkes onu da ne zaman müsait olursa o zaman görecek. Bayramda Ankara’daydım orada bir doktora gittim ve keşke yaşadığım şehirde olsa devam ederdim dedim. Doktora kendisiyle devam edemeyeceğimi ankara’da yaşamadığımı söylediğim halde numarasını verdi çok ilgilendi. İstersen hastane ve isim verebilirim ama muayene ücreti biraz yüksek, bütçe kısmını özellikle belirttiğin için söylemek istedim. Ama gerçekten çok memnun kaldım ben.
Neye baktırıcam.Normalde doktor sana kan uyuşmazlığı tahlili vermesi lazım sende 1 tüp kan alıp bakmaları gerekiyor her hangi bir uyuşmazlık varmı. Varsa derecesi önemli. Bazıları çok sıkı takip ediliyor çünkü bebeğe ve anneye ölüm tehlikesi yaşatabilir. Bazıları ise takip ediliyor ama her hangi bir sorun teşkil etmiyor
Yok artık ya, madem öyle yalan söyleme kendi numaram diye. Acil durumlar için istiyoruz biz bu numarayı sonuçta. Hastalarına vermeleri için ayrı numaraları olmalı en azından diye düşünüyorum.Ay bende bu konuda bişey anlatayım.
Ben mayısta tup bebek tedavisine başladım transfer mayısın son günü oldu. Haziranda da kendi doktorum yurt dışındaydi. X die bı doktor ilgilenecekti benimle.
Neyse ben doktoru hiç aramadım daha önce tüp bebek denedigim için.
Neyse test günü bu doktor beni aradı değerim düşük çıkmıştı. Ben pek beklenti içine girmedim. Bu doktor ilgileniyor konuşuyor benimle, bide bana bu telefon numarası verdi. Bu benim numaram ara istediğin zaman. Teşekkür ettim.
Gel zaman git ben doğal yolla gebe kaldım. Bişey sormak için mesaj attım.
Benim numaram istediğin zaman ara dediği numara tüp bebek gişede çalışan kıza verilen hastanenin şirket hattıymış.
Pes dedim inanın şaştım kaldım.
Neye baktırıcam.
Sorun teşkil etmiyorsa iyi, zaten yeteri kadar problemle uğraşıyorum. Bide başıma bu çıkmasın.
Koru hastanesi çukurambar, zahide küçük doktorun adı. Çok ilgili bir bayan bütün sorularımı sıkılmadan yanıtladı. Muayene ücreti 235 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.Kime gitmiştin hadi söyle söyle muayene ücreti ne kadar bir de ?
Kuzum nasılsın ? Ben de sana yazacaktım gittin mi aile hekimine falan ?Chickennova genelde kan uyuşmazlığı anne rh- baba rh+ olduğunda problem olabiliyor.
Ay canımsın ya, ay ne güzel şey yazmışsın.Chickennova genelde kan uyuşmazlığı anne rh- baba rh+ olduğunda problem olabiliyor.
Bide benim bu hastanede dondurulmuş embriyolarım var. Gıcık kaptım bu olaydan sonra baya baya. :):):):)Yok artık ya, madem öyle yalan söyleme kendi numaram diye. Acil durumlar için istiyoruz biz bu numarayı sonuçta. Hastalarına vermeleri için ayrı numaraları olmalı en azından diye düşünüyorum.
Koru hastanesi çukurambar, zahide küçük doktorun adı. Çok ilgili bir bayan bütün sorularımı sıkılmadan yanıtladı. Muayene ücreti 235 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.
Ben de öyle biliyorum canım anne - baba + olunca kan uyuşmazlığı oluyordu. Ama yine de belirt sen doktoruna aklında soru işareti kalmasın diye. İçini ferah tut :)Ay canımsın ya, ay ne güzel şey yazmışsın.
Bu konuyu görünce içime kaynar sular döküldü. Zaten bir sürü şeyle uğraşıyorum. İçime bı ürperti geldi konuyu görünce :):):)
Rahatlattın beni cnm. Allah razı olsun.
Olması gereken o canım cevap vermeli numarasını bilmeliyiz :)Bide benim bu hastanede dondurulmuş embriyolarım var. Gıcık kaptım bu olaydan sonra baya baya. :):):):)
Ama kendi doktorum ne zaman yazsam cevap veriyor mutlaka.
Bu doktorun yaptığı büyük terbiyesizlik.
Kuzum p.tesi gitcem dün çok geç aklıma geldi sağlık ocağı fikri :) Beklemedeyim yaniKuzum nasılsın ? Ben de sana yazacaktım gittin mi aile hekimine falan ?
Sıkıtı yapma canım yine doktorun uygun görürse yapar testi :) Genelde 20. Haftaların sonunda iğne yapıyorlar bir sorun olmuyor diye biliyorum uyuşmazlık olsa bile..Ay canımsın ya, ay ne güzel şey yazmışsın.
Bu konuyu görünce içime kaynar sular döküldü. Zaten bir sürü şeyle uğraşıyorum. İçime bı ürperti geldi konuyu görünce :):):)
Rahatlattın beni cnm. Allah razı olsun.
Ben bugün cumartesi olduğunu unuttum canımKuzum p.tesi gitcem dün çok geç aklıma geldi sağlık ocağı fikri :) Beklemedeyim yani
Sıkıtı yapma canım yine doktorun uygun görürse yapar testi :) Genelde 20. Haftaların sonunda iğne yapıyorlar bir sorun olmuyor diye biliyorum uyuşmazlık olsa bile..
Evet şimdi bende baktım anne - baba + olduğunda olurmuş.Ben de öyle biliyorum canım anne - baba + olunca kan uyuşmazlığı oluyordu. Ama yine de belirt sen doktoruna aklında soru işareti kalmasın diye. İçini ferah tut :)
Evde olunca banada oluyor o günleri şaşırma şeyiBen bugün cumartesi olduğunu unuttum canım
Eşim de izinli 2 haftadır ondan da karıştı bendeEvde olunca banada oluyor o günleri şaşırma şeyi
Kan uyuşmazlığına bakılıyor evlenmeden önce :) sorun olsa orada da söylerlerdiEvet şimdi bende baktım anne - baba + olduğunda olurmuş.
Bide aklıma bişey geldi. Evlendiğimiz ilçenin belediye başkanı doktor hatırladığım kadarıyla. Evlenme evraklarinda Kan uyuşmazlığı ve Akdeniz anemisi testi istemişti.
Ay öyle bı hale geldik ki olması gereken gibi davranan iyi insan iyi doktor oluyor.Olması gereken o canım cevap vermeli numarasını bilmeliyiz :)
Evet canım bakmış olabilirler ben pek hatırlamıyorumEvet şimdi bende baktım anne - baba + olduğunda olurmuş.
Bide aklıma bişey geldi. Evlendiğimiz ilçenin belediye başkanı doktor hatırladığım kadarıyla. Evlenme evraklarinda Kan uyuşmazlığı ve Akdeniz anemisi testi istemişti.
Oh missEşim de izinli 2 haftadır ondan da karıştı bende
Tamam cnm. Sorucam doktora.Kuzum p.tesi gitcem dün çok geç aklıma geldi sağlık ocağı fikri :) Beklemedeyim yani
Sıkıtı yapma canım yine doktorun uygun görürse yapar testi :) Genelde 20. Haftaların sonunda iğne yapıyorlar bir sorun olmuyor diye biliyorum uyuşmazlık olsa bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?