- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Canım benim doktorum zarar vermez korkma demişti. Ama şimdi düşük riskim var ilişki de yasak alttan da bakmıyorlar. Karından bakıyorlar hep.Haklisin canim. Peki alttan baktirmak kotu mu? Yani bebek icin.
BeeeennnnKızlar aranızda aşeren var mı
Benim canım hep ekşi istiyo bide yeşil erik
Çok doğru canım stres herşeyin başıHayır canım sezeryan oldum ben mecburen :)
Bende pko vardı ama kilo problemi ve düzensiz adet şikayetim pek yoktu
Normal kontrole gitmedim doğumdan sonrada
Zaten ilk doğum olunca arkası geliyor stres yapma hiç
Çok şükür oldu ya bunun tadını çıkart :)
Teşekkürler canım hepimizin inşallah :) karından net göremiyorum dedi vajinal bakayim ben en net o şekilde görürüm dedi ben de aletler mi eski dedim ?yok dedi... şansıma son model yenilenmiş.. yoksa özele gidecektim.Neden alttan muayene oldun canım merak ettim
Bu arada gözünaydın sağlıklı bi hamilelik olur inşallah
Ayy benim de canım hiç tatlı görmek istemiyor hep tuzlu ekşi şeyler istiyorum az önce ben de elmaya tuz atıp yedi :)Aşerme değil ama tatlı görmek istemiyorum. Midem bulandıkça tuzlu limon yiyorumen iyi o bastırıyor..
Ayy dikkat et canm benim ilk gebelikte alttan bakmisti bisi olmadydi sukurCanım benim doktorum zarar vermez korkma demişti. Ama şimdi düşük riskim var ilişki de yasak alttan da bakmıyorlar. Karından bakıyorlar hep.
Ayy ne güzel :) çok farklı bir duygu anlatamıyorum kalp atışını duysaydım hüngür hüngür ağlardım heralde ...Bende bugün 7+5im canım günümüz aynı gidiyo seninle :)
Bizde salı günü vajinal duyduk kalp atışlarını çok şükür bugünleri gösterene hamd olsun
Rabbim bekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
Bilmez miyim canım ben gece uyuyamadım :) karından göremedi tam bence üşendi keseyi aramaya neyseki vajinalda gördüm ekranda zaten çok az içine sokuyor yarım santim gibi aksi durumda anneye sakıncası olduğunu sanmıyorum canım.Öncelikle gözünaydın canım. Karından bakınca görünmediği için mi vajinal baktı. Bende pazartesi gideceğim 7+1 olmuş olacak. İlk bebeğim. Karından duyamazsam beklerim galiba ama duymak için sabırsızlanıyorum:)
Alttan baktırma halk inanışında kötü canım doktorlar kötü olsa neden baksın ki.Haklisin canim. Peki alttan baktirmak kotu mu? Yani bebek icin.
İnşallah canımÇok doğru canım stres herşeyin başı
bunun tadını çıkartmam lazım ilk önce :)
2.de hiç bekletmez inşallah
aynen bi ay nasıl geçecek diyorum ben deAnladım canım çok sağol zaman geçmiyo gibi geliyo o zamana :)
Anladım canım ama sakın bi daha alttan muayene olma, ben hep özele gittim hamilelik boyunca öyle alttan bakma olmadı çünkü riskli bi durum Allah korusunTeşekkürler canım hepimizin inşallah :) karından net göremiyorum dedi vajinal bakayim ben en net o şekilde görürüm dedi ben de aletler mi eski dedim ?yok dedi... şansıma son model yenilenmiş.. yoksa özele gidecektim.
Sonra korktum ama ben şimdi neden göremedik ki dedim , boş gebelik olabilir dedi bir şeyler saçmaladı o an çok kötü oldumyani sinirden hatırlayamıyorum.
henüz özelde doktor araştırdığımdam üniversite hastanesine gittim mecburen o cihazı koymasıyla ekranda gördüm ya nasıl bir oh çektim anlatamam....
Bebeğimin kalbi attıkça kese de hareketleniyor neyseki şükür rahatladım.
Ama işin özeti şuydu ki ; keseyi görmeye gittiğimizde o kadar iyi bir doktorla karşılastım ki yavaşca güzelce keseyi aradı buldu bu kadın üşendi resmen kolaylarına geliyor aldığı parayı hak ettiğini düşünmüyorum.
Benimde tatlı göresi yanım yok canım hamile kalmadan önce çok severdim şimdiAşerme değil ama tatlı görmek istemiyorum. Midem bulandıkça tuzlu limon yiyorumen iyi o bastırıyor..
Elmaya tuz iyi fikirmiş :) beğendim :))Ayy benim de canım hiç tatlı görmek istemiyor hep tuzlu ekşi şeyler istiyorum az önce ben de elmaya tuz atıp yedi :)
Yok canım alttan muayene aksinr bir çok şeyi öngörmek açısından daha net sonuç veriyormuş ztn.Ayy dikkat et canm benim ilk gebelikte alttan bakmisti bisi olmadydi sukur
Aynı benim gibi bi erikçi dahaBeeeennnn
Kizimda çok erik yemistim şimdide canım ekşi istiyor yeşil elma yiyorum, bulantıya iyi geliyor gibi
Ben tatlı önceden de pek aramazdım. Ama oturup limon da yiyemezdin yanii:)) ama şimdi dediğin gibi efsane güzel geliyor :)Benimde tatlı göresi yanım yok canım hamile kalmadan önce çok severdim şimdi
Limonu tuzsuz bile yiyom çok seviyom ama tuzlu daha bi güzel oluyoayy ağzım sulandı
Canım ben bu konuyu araştırdım çok ...youtube da bir sürü hekim profesor videoları da izledim keza ailemden de duyduklarım vajinal ultrasonun bir sakıncası olmadığı yönünde ( düşük ve kanama vs ya da bir şey olmadığı sürece)Anladım canım ama sakın bi daha alttan muayene olma, ben hep özele gittim hamilelik boyunca öyle alttan bakma olmadı çünkü riskli bi durum Allah korusun
Olabilir canım her doktora da güven olmuyor haklısın. Ben de bayram nedeniyle bir türlü asıl gitmek istediğim doktora gidememiştim sonunda pazartesi gideceğim bakalım sonuçları mutlaka paylaşırım. Cevabın için teşekkür ederim :)Bilmez miyim canım ben gece uyuyamadım :) karından göremedi tam bence üşendi keseyi aramaya neyseki vajinalda gördüm ekranda zaten çok az içine sokuyor yarım santim gibi aksi durumda anneye sakıncası olduğunu sanmıyorum canım.
İnşallah sende duyarsın ya da ekranda görürsün güzel haberlerini bekliyorum yaz mutlaka
Evet canım dünyanın en güzel sesi ben mutluluktan güldüm kalp atışları dahada hızlandı miniğiminAyy ne güzel :) çok farklı bir duygu anlatamıyorum kalp atışını duysaydım hüngür hüngür ağlardım heralde ...
normalde sata göre 8 haftalık ama ultrasonda 7+5 regl döngüm çok düzenli olmadığı için 35 günde oluyor genelde onu da söyledim ona göre normal dedi kan testleri idrar verdim tansiyonumu ölçtüler
Sen yine de baktırma canımCanım ben bu konuyu araştırdım çok ...youtube da bir sürü hekim profesor videoları da izledim keza ailemden de duyduklarım vajinal ultrasonun bir sakıncası olmadığı yönünde ( düşük ve kanama vs ya da bir şey olmadığı sürece)
Yarım santim bile sokmuyor sadece baş kısmında tuttu o da ne gibi bir zarar verebilir ki?
Zaten düşeceği varsa her şekilde düşüyor allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?