2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Amin canim .zaten bi kac gun sonra ne olur ne olmaz diye tekrar betahgc me baktircam canimda bildigin pihtilar dusuyo baya kanama yani sanciyla birlikte bence kesin sonlandi gebelik.hayatimda hep ne olmadiysa benim icin hayir oldu canim tuh keske vah dediklerime zamani gelince hep iyiki dedim buda oyle benim icin.hem zaten sagliksiz gebelikleri vucut kendiliginde atiyormus .o yuzden hayatimizdaki butun olumsuzluklarin bile bir amaci var bence ben oyle olduguna inaniyorum en azindan.kimse uzulmesin bebegimi kaybettim hic bebegi olmayanlar bile belki olmamasinda da bir hayir vardir.
 
Canım bende de var sivilce, arada çıkardı sivilcem ama denk mi geldi hamilelikten mi bilmiyorum :) benim de göğüs ağrılarım neredeyse geçti
bende hamişlikten mi çözemedim arada çıkıyordu ama 4-5 tane birden çıkarmışım şu 2 günde. Göğüs ağrımda benim bayağı azaldı ama geçmedi.
 
Kızlar midemde acayip yanma hissediyorum. Sanki asit dolu gibi özellikle akşamları çok rahatsız oluyorum. Bu ayda bunu yaşamak normal mi?
 
Kızlar midemde acayip yanma hissediyorum. Sanki asit dolu gibi özellikle akşamları çok rahatsız oluyorum. Bu ayda bunu yaşamak normal mi?
Daha önceden var mıydı mide rahatsızlığın canım. Önceden olmasa bile şuan olabilir gerçi belli olmaz belirtiler..
 
Canım hapa rağmen mi öyle? Ben hap ince sadece bulantı hissi oluyor ama yiyebiliyorum en azından. Bana doktor hapa rağmen yiyemezsen ve halsiz düşersen muhakkak gel serum verelim demişti
 
Evet anlattığına göre düşük canım. Çünkü bgn ben de pıhtı için gittiğimde merak etme bir pıhtıyla öyle düşük yapamazsın. Sadece lekelemmeyle olacak şey değil o dedi. Fazlasıyla kanama ağrı ve parçalar halinde gelmeye devam eder pıhtı demişti.. yani senin anlattığın gibi

Çok haklısın her işte elbette bir hayır vardır canım da insanın içi gidiyor duyunca yine de.. aynen sen yine bir kaç gğn sonra test yaptır ve baktır muayene de ol muhakkak.
 


Nar suyu hamilelikte içilebiliyor mu?
 
Nar suyu hamilelikte içilebiliyor mu?
Canım tekrar baktım bebek içinde anne içinde çok faydalıymış. Nar özü değil de meyvesini yiyebilir suyunu içebilirsiniz diyor. Bir de avakoda rahim şeklinde olduğu için o da çok faydalıymış arkadaşlar ve bir avakado da gelişimini 9 ayda tamamlarmıi tıplı bebişlerimiz gibi..
 
Çok sevindim canım bizde ilkini 6 sene bekledik çok nazlandı :)
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :)
Evet öyle olacak canım hem kardeş hem arkadaş:)
 
Ah kuzum öyle düşünme.. dur bakalım sakin ol. Rabbim büyük. Ne zaman kontrolün?

Cumartesi ankaradaki doktorun çağırdı. Tüp bebek olduğu için biraz daha kontrollü gidiyor herşey. Gerçi kurcaladıkça bişey çıkıyor. Keşke hiç kontrole filan gitmeyip 15 gün sonra kalp atışını duymaya gitsem bende.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…