2019 Nisan Anneleri Bebito Cicişleri, Doğum Hazırlıkları Paylaşım Topiği

Süper babanne yine iş başında aldıkları pek güzel
Kırmızı elbisesi tam prenses elbisesi

Baya kullanışlı görünüyor canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın :)
Evet canım bende bayıldım o elbiseye bitane kalmış o bedenmiş kayınpederimde içinde kalmasın al madem demiş. Artık anaokulu gecesinde falan giyer heralde

Süper babanne yine iş başında aldıkları pek güzel
Kırmızı elbisesi tam prenses elbisesi

Baya kullanışlı görünüyor canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın :)
Bir raf tarafını oğluma digeride bebiş e ortası ortak çekmecelerde çorap vec iç çamaşırı

Güle güle kullansın bebişin kuzu

Eki Görüntüle 2234233 Kızlar dolabimizida sipariş verdik hafta ici gelecek kargoya vermişler

Güle güle diz içini canım

Çok güzel canım güle güle kullanın

Arkadaşlar kaçıncı haftadasınız. Hastane çantanızı hazırladınız mı? Arkadaşlarım artık hazırla kenarda dursun diyorlar. Ne koyacaksınız bir listeniz var mı 32.haftaya giriyorum bu arada

Arkadaşlar kaçıncı haftadasınız. Hastane çantanızı hazırladınız mı? Arkadaşlarım artık hazırla kenarda dursun diyorlar. Ne koyacaksınız bir listeniz var mı 32.haftaya giriyorum bu arada
Ben hazırlamadım ama hazırlamak lazım bu ara hazırlayacağım

Bende henüz hazırlamadım,bebişin kıyafetlerini, bezini,battaniyesini,biberon, terlik,kendime 2_3tane pijama takımı iç çamaşır, hasta bezi veya ped ,çorap, bunlar şimdilik aklıma gelen, hepsi yıkanıp utulenecek daha

Kizlar kendinize uzun gecelik aldiniz mi ? Aldiysaniz nasil model aldiniz ? Paylasabilir misiniz ?

Bugün e bebekten bu şampuanı aldım ama eve gelince yorumları okudum göz yakıyo yazmış kimisi, kimiside yakmıyo yazmış,artık kendimde denicem önce ona göre başka marka alıcam,5 tanede çıtçıtlı zıbın aldım e bebekten ,daha önce başka yerden aldığım atletler büyük çıktı ayına göre

Eklentiler

• Screenshot_20190212-225903_Instagram.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 55

30+0 im ben hazirladim sayilir birkac eksik disinda. Cunku benim erken dogum riskim var.
1 tane uzun gecelik
1 tane lohusa geceligi
1 polar pijama
1 penye pijama
Kalin corap
Orda banyo yaparsam diye havlu
Banyo terligi
Pofuduk terlik
5 atlet-kilot
10 lu hastane cikisi
2 tane 5 li hastane cikisi
3 citcitli badi
Bebek bezi, islak mendil
Taç
Muslin bezi
Alt acma bezi
Sezeryan olacagim icin depeed hasta bezli kilot
Dis fircasi-macunu, tarak, sampuan

Kendiminkileri ayri bir hurca koydum, bebegin takimlarini ayri, ilk giyecegi kiyafetlerini ayri koydum. İlk kiyafetlerinin icine iki tane bebek bezi koydum. Orda o an altini baglarlarsa diye. Bebegim insallah premature dogmaz saglikli dogar da cicilerini giyebilir

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…