Evet canım bende bayıldım o elbiseye bitane kalmış o bedenmiş kayınpederimde içinde kalmasın al madem demiş. Artık anaokulu gecesinde falan giyer heraldeSüper babanne yine iş başında aldıkları pek güzel
Kırmızı elbisesi tam prenses elbisesi
Baya kullanışlı görünüyor canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın :)
Ayy AllahımEvet canım bende bayıldım o elbiseye bitane kalmış o bedenmiş kayınpederimde içinde kalmasın al madem demiş. Artık anaokulu gecesinde falan giyer heralde
İleri düşünceliler heheh maaşallah canım alsınlar da giydirilir bi şekilde, güzel günlerde kullanın inşallahEki Görüntüle 2234174 babannnemizin aldığı yeni cicilerimiz
Eki Görüntüle 2234176 Eki Görüntüle 2234177
Bunlarda 4-5 yaşa göre
Güle güle kullanın canımEki Görüntüle 2234370
Anakucağımızı aldık kızlar maxi cosi nin citi modeli %30 indirim vardı 480 lira civarına denk geldi kaçırmayalım dedik adac testinden de geçmiş bu bizim için önemli bi kriterdi iyi oldu
Gule gule kullanin.nisan hanim kurulsun icine gulucukler atsin,Eki Görüntüle 2234370
Anakucağımızı aldık kızlar maxi cosi nin citi modeli %30 indirim vardı 480 lira civarına denk geldi kaçırmayalım dedik adac testinden de geçmiş bu bizim için önemli bi kriterdi iyi oldu
Mezuniyet kiyafeti,gelinlik felan Herseyi alcak galibaEvet canım bende bayıldım o elbiseye bitane kalmış o bedenmiş kayınpederimde içinde kalmasın al madem demiş. Artık anaokulu gecesinde falan giyer heralde
Aynen canım yavaş yavaş o level geliyoruz sanırımMezuniyet kiyafeti,gelinlik felan Herseyi alcak galiba,ne guzel insanlar var
Bir raf tarafını oğluma digeride bebiş e ortası ortak çekmecelerde çorap vec iç çamaşırıSüper babanne yine iş başında aldıkları pek güzel
Kırmızı elbisesi tam prenses elbisesi
Baya kullanışlı görünüyor canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın :)
Eki Görüntüle 2234174 babannnemizin aldığı yeni cicilerimiz
Eki Görüntüle 2234176 Eki Görüntüle 2234177
Bunlarda 4-5 yaşa göre
Eki Görüntüle 2234233 Kızlar dolabimizida sipariş verdik hafta ici gelecek kargoya vermişler
Eki Görüntüle 2234370
Ben hazırlamadım ama hazırlamak lazım bu ara hazırlayacağımArkadaşlar kaçıncı haftadasınız. Hastane çantanızı hazırladınız mı? Arkadaşlarım artık hazırla kenarda dursun diyorlar. Ne koyacaksınız bir listeniz var mı 32.haftaya giriyorum bu arada
Bende henüz hazırlamadım,bebişin kıyafetlerini, bezini,battaniyesini,biberon, terlik,kendime 2_3tane pijama takımı iç çamaşır, hasta bezi veya ped ,çorap, bunlar şimdilik aklıma gelen, hepsi yıkanıp utulenecek dahaArkadaşlar kaçıncı haftadasınız. Hastane çantanızı hazırladınız mı? Arkadaşlarım artık hazırla kenarda dursun diyorlar. Ne koyacaksınız bir listeniz var mı 32.haftaya giriyorum bu arada
Arkadaşlar kaçıncı haftadasınız. Hastane çantanızı hazırladınız mı? Arkadaşlarım artık hazırla kenarda dursun diyorlar. Ne koyacaksınız bir listeniz var mı 32.haftaya giriyorum bu arada
Amin inşallah30+0 im ben hazirladim sayilir birkac eksik disinda. Cunku benim erken dogum riskim var.
1 tane uzun gecelik
1 tane lohusa geceligi
1 polar pijama
1 penye pijama
Kalin corap
Orda banyo yaparsam diye havlu
Banyo terligi
Pofuduk terlik
5 atlet-kilot
10 lu hastane cikisi
2 tane 5 li hastane cikisi
3 citcitli badi
Bebek bezi, islak mendil
Taç
Muslin bezi
Alt acma bezi
Sezeryan olacagim icin depeed hasta bezli kilot
Dis fircasi-macunu, tarak, sampuan
Kendiminkileri ayri bir hurca koydum, bebegin takimlarini ayri, ilk giyecegi kiyafetlerini ayri koydum. İlk kiyafetlerinin icine iki tane bebek bezi koydum. Orda o an altini baglarlarsa diye. Bebegim insallah premature dogmaz saglikli dogar da cicilerini giyebilir