2019 Nisan Anneleri Bebito Cicişleri, Doğum Hazırlıkları Paylaşım Topiği

Evet canım kendi babam devraldı bayrağı Babannede durmuyor ama devam dün kayınpederimle şapka başında kavga etmişler ikiside farklı beğenmiş bide akşam aramışlar birbirlerini şikayet ediyorlar banagörücem yaza evlenecek onun odasındaki eşyaları ihtiyaç sahibi birine verip torununa oda yapacakmış daha Babanneye durmak yok yani hergün alacak bişey buluyor.
Amin canım rabbim hepimizin evine ailesine birlik düzen versin iki taraftanda Allah razı olsun yükümüzü baya hafiflettiler.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza alıp sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize inş

Babanne kızının pabuçunu dama atmış şimdiden
Yarın birgün damatla gelirler gelince burda kalırlar diye düşünmeden odasını torun için hazırlıyo
Gerçekten çok büyük destek oluyor canım aileler destek olunca Allah razı olsun hepsinden.
Amin kuzum inşallah inşallah Rabbim o güzel günleri göstersin cümlemize ❤

Yaaa canimm cok guzel besigi ❤
Allahim insallah saglikla yatmasini da nasip eder masallah masallah
Çok teşekkür ederiz kuzum. Rabbim evlatlarımıza aldığımız herşeyi sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Siparişini verdik yarına gelecek daha

Kızlar nisan anneleri topiğini bulamıyorum. Sorun mu var

Kizlar yeni yeni toparlanabildim kusura bakmayin yazamadim. Sabah 12 ye dogru sezeryana alindim. Saat iki gibi odama ciktim. Spinal yaptilar uyutulmadim. Basta rahim alinabilir diye imza aldilar. Allahima cok sukur rahmimi almadilar ama ameliyattan sonra tekrar kanamam fazla olursa alinmasini kabul ediyorum diye form imzalattilar. Bebek cok kucuk oldugundan kuveze alindi. Ne kadar durur belli degil. Benimde agrilarim cok fazla egilip dogrulamiyorum. Bebek icin anne sutu istediler ama sutum cikmadi cok uzuldum insallah yarina cikar. Bizde durum Allaha hamd olsun boyle kizlar ❤ Hepinize ayri ayri tsk ederim sizi cok seviyorum canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…