Evet canım kendi babam devraldı bayrağısbry süper babanneden sonra süper dede işi devralmış
Rabbim ailenizdeki huzuru mutluluğu daim etsin
Kızının arabasıda beşiğide çoook güzel sağlıklı güzel günlerde kullanırsınız inşallah ❤
Babanne kızının pabuçunu dama atmış şimdidenEvet canım kendi babam devraldı bayrağıBabannede durmuyor ama devam dün kayınpederimle şapka başında kavga etmişler ikiside farklı beğenmiş bide akşam aramışlar birbirlerini şikayet ediyorlar bana görücem yaza evlenecek onun odasındaki eşyaları ihtiyaç sahibi birine verip torununa oda yapacakmış daha Babanneye durmak yok yani hergün alacak bişey buluyor.
Amin canım rabbim hepimizin evine ailesine birlik düzen versin iki taraftanda Allah razı olsun yükümüzü baya hafiflettiler.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza alıp sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize inş
Maşallah baya güzelmiş güle güle bol bol yatsin canım. Arabada güzel bu aradaEki Görüntüle 2241273
Bu da dün beğendiğimiz yarın sipariş vermeye gideceğimiz beşiğimiz. Bunu da babacım alıcak
Teşekkür ederiz kuzum sağlıklı günlerde hayırlısı ile kullanırız inşMaşallah baya güzelmiş güle güle bol bol yatsin canım. Arabada güzel bu arada
ayyy bu çok şirinmiş minik hanım prensesler gibi uyusun inşallah canımEki Görüntüle 2241273
Bu da dün beğendiğimiz yarın sipariş vermeye gideceğimiz beşiğimiz. Bunu da babacım alıcak
Teşekkür ederiz canım inş bol bol uyur beşiğindeayyy bu çok şirinmiş minik hanım prensesler gibi uyusun inşallah canım
inşallah canım valla annelerin en büyük temennisi uyuyan bebe olmasıTeşekkür ederiz canım inş bol bol uyur beşiğinde
Eki Görüntüle 2241273
Çok teşekkür ederiz kuzum. Rabbim evlatlarımıza aldığımız herşeyi sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Siparişini verdik yarına gelecek dahaYaaa canimm cok guzel besigi ❤
Allahim insallah saglikla yatmasini da nasip eder masallah masallah❤
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...elik-ultrason-testler-gebelik-takibi.1085028/Kızlar nisan anneleri topiğini bulamıyorum. Sorun mu var
Rica ederim canım. İyiyim sen nasılsın?Çok teşekkürler canım link üzerinden girebildim. Sen Nasılsın doğum yaptın mı.
Rica ederim canım. İyiyim sen nasılsın?
henüz yapmadım ben doğum
Çocuk olunca akıl onda kalıyor anlayabiliyorumİyi olmaya çalışıyorum oğlum çok zorluyor beni cuma günü de sezaryen olucam korkuyorum İki çocukla
Çocuk olunca akıl onda kalıyor anlayabiliyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah