Evet canım beşik, bebek arabası onlar kaldı. Beşiği kayınvalidemler arabayıda benim annemler alıcak. Ben beğenicem onlar parasını vericek ama ben normalde de çok kararsız insanım onlarada karar veremiyorumBüyük eşya olarak dediğin beşik araba falan demi canım
Karar verdin mi modele falan :))
En sonunda satıcıda bıktı süper babanneden
Bizimde büyük eksik olarak bunlar kaldı canım :)Evet canım beşik, bebek arabası onlar kaldı. Beşiği kayınvalidemler arabayıda benim annemler alıcak. Ben beğenicem onlar parasını vericek ama ben normalde de çok kararsız insanım onlarada karar veremiyorumSepet beşik istiyodum ama kullanışsız diyorlar karasız kaldım arabayıda travel sistem istiyorum. Bi annem gelsin bakalım onun zevkine ve aklına güveniyorum.
En önemlisi daha isme bile karar veremedim
Çok güzeller canım sağlıkla kullansın minnak kızınEki Görüntüle 2232711 dün aldığım kundak kızlar 15tlye aldım :)
Eki Görüntüle 2232712 buda ilk ayakkabımız ❤
Çok sağol teşekkür ederiz teyzesiÇok güzeller canım sağlıkla kullansın minnak kızın
O minnak ayaklarında ne güzel duracak ayakkabılarıEki Görüntüle 2232711 dün aldığım kundak kızlar 15tlye aldım :)
Çoook teşekkür ederiz kuzum ❤O minnak ayaklarında ne güzel duracak ayakkabıları
Sağlıkla kullansın inşallah kuzum
Yok canım bakmıyorum artık haftaya cuma annem gelicek o zaman halledicem. Sen en azından kararlısın, ben çok kararsızım her gördüğüm hoşuma gidiyorÇok sağol teşekkür ederiz teyzesi
Sizin süper babaanne ne alemde
Bu arada beşik ve araba modeline karar verdin mi kuzum
Perşembe veya cuma çıkıp bakıcaz eşimle
Allahım tam komedi süper babaanneyle süper dedeYok canım bakmıyorum artık haftaya cuma annem gelicek o zaman halledicem. Sen en azından kararlısın, ben çok kararsızım her gördüğüm hoşuma gidiyor
Süper babanne devam dün e bebekte beşiklerde indirim varmış sepet beşikle asansörlü olanda da indirim var karar verdiysen alalım istersen dediler dedim yok daha vermedim kalsın şimdilik dedim. Kayınpederimde ikisinide alalım O zaman sepeti kullanabildiğin kadar kullanırsın sonrada diğerini diyor yanındanDedim sakın almayın sonra koyacak yerim yok onları almamışlardır diye umut ediyorum bidaha sesleri çıkmadı. Yarın kontrolüm var oraya gelecekler oradan nereye sürüklerler artık beni bilmiyorum
Canım ben ilkinde asansörlü aldım ama büyük hala oğlum içinde yatıyor. Seneye bile var .o yüzden 0 2 yaş al daha kullanışlı oğlumda pek bir ise yaramadı şimdi gittim tekrar aldım .Yok canım bakmıyorum artık haftaya cuma annem gelicek o zaman halledicem. Sen en azından kararlısın, ben çok kararsızım her gördüğüm hoşuma gidiyor
Süper babanne devam dün e bebekte beşiklerde indirim varmış sepet beşikle asansörlü olanda da indirim var karar verdiysen alalım istersen dediler dedim yok daha vermedim kalsın şimdilik dedim. Kayınpederimde ikisinide alalım O zaman sepeti kullanabildiğin kadar kullanırsın sonrada diğerini diyor yanındanDedim sakın almayın sonra koyacak yerim yok onları almamışlardır diye umut ediyorum bidaha sesleri çıkmadı. Yarın kontrolüm var oraya gelecekler oradan nereye sürüklerler artık beni bilmiyorum
Hiç sorma canım çocuk gibi uğraştırıyorlar beniAllahım tam komedi süper babaanneyle süper dede
Asansörlü beşik bu kademeli olan beşiklerden demi.
Ben onlardan almayı düşünüyorum
Asıl niyetim büyüyen bazalı almaktı çocuk büyüdükçe zıplayıp malına zarar veriyormuş.
Aslında şimdi düşündüm iyi bir büyüyen bazalılardan alınsa çocuk istediği kadar zıplasın birşey olmaz heralde
Genelde sepetten kimse memnun değil zaten canım büyük ihtimal asansörlü olanlardan alıcam. Tecrübede olmayınca neyi nasıl alicam bilemiyorum bi türlüCanım ben ilkinde asansörlü aldım ama büyük hala oğlum içinde yatıyor. Seneye bile var .o yüzden 0 2 yaş al daha kullanışlı oğlumda pek bir ise yaramadı şimdi gittim tekrar aldım .
Hevesleniyorlar kuzum onlarda haklıHiç sorma canım çocuk gibi uğraştırıyorlar beniAsansörlü dediğim kademeli olanlardan evet bende ondan alıcam büyük ihtimal bizi 1 sene götürse yeter sonra oda yapıcam.
Hiç gidip bi mağazadan bakıp bilgi almadım canım. Boyutuna göre kullanılabilen oluyodur belki ben genelde internetten model bakıyorum öyleHevesleniyorlar kuzum onlarda haklı
Uzun süre kullanılmaz mı kuzum bir bilgin yok mu 3-4 yaşına kadar kullanayım sonra oda yapayım diyorum
Eki Görüntüle 2230868
Sipariş vericem vericem sürekli erteliyordum artık 1- 1,5 ayda geldiğini göz önüne alarak siparişi verdim kızlar aliexpressten
Eki Görüntüle 2230879 Eki Görüntüle 2230880 Eki Görüntüle 2230881 Eki Görüntüle 2230882 Eki Görüntüle 2230883 Eki Görüntüle 2230884 Eki Görüntüle 2230885 Eki Görüntüle 2230886 Eki Görüntüle 2230887 Merhaba kızlar bende kızçeme bi bavul kıyafet almıştım annem bebek programında 2.5 saat yıkayınca hepsi çekmiş en çok severek aldığım tulumunu atayım
Kızıma bi çorap bile almadım dedim bugün gittim bol miktarda aldım1 tanede hastane çıkışı gibi set aldım
Eki Görüntüle 2231480 Eki Görüntüle 2231481
Bunu kayınvalidemin kızkardeşi almış
Eki Görüntüle 2231482
Buda babannnemizin yeni aldıkları hala durduramıyoruz almıcam diye söz vermesine rağmen
Eki Görüntüle 2231483
Eki Görüntüle 2232711 dün aldığım kundak kızlar 15tlye aldım :)
Aynı bende senin gibiyim hep netten bakıyorum :)Hiç gidip bi mağazadan bakıp bilgi almadım canım. Boyutuna göre kullanılabilen oluyodur belki ben genelde internetten model bakıyorum öylebilgi alırsam haber ederim sanada
Çok teşekkür ederiz teyzesi ❤Çok güzel canım iyiki sipariş verdin uzun sürüyor gelmesi
Hepsi çok güzel canım kötü olmuş ama ya
Güle güle kullansın kızon canımm
Oyoy çok güzeller
Süper babanne yine iş başında aldıkları pek güzelEki Görüntüle 2234174 babannnemizin aldığı yeni cicilerimiz
Eki Görüntüle 2234176 Eki Görüntüle 2234177
Bunlarda 4-5 yaşa göre
Baya kullanışlı görünüyor canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın :)Eki Görüntüle 2234233 Kızlar dolabimizida sipariş verdik hafta ici gelecek kargoya vermişler