2019 Nisan Anneleri Bebito Cicişleri, Doğum Hazırlıkları Paylaşım Topiği

Büyük eşya olarak dediğin beşik araba falan demi canım
Karar verdin mi modele falan :))
En sonunda satıcıda bıktı süper babanneden
Evet canım beşik, bebek arabası onlar kaldı. Beşiği kayınvalidemler arabayıda benim annemler alıcak. Ben beğenicem onlar parasını vericek ama ben normalde de çok kararsız insanım onlarada karar veremiyorum Sepet beşik istiyodum ama kullanışsız diyorlar karasız kaldım arabayıda travel sistem istiyorum. Bi annem gelsin bakalım onun zevkine ve aklına güveniyorum.
En önemlisi daha isme bile karar veremedim

Merhaba kızlar ben nihayet bugün bebek arabasını aldım tanıdık bi yerden baya uyguna aldım bu modeli çok övdüler Kraft book plus modeli anakucagı otokoltugu oluyo ve 1 yasa kadar kullanılabiliyor

Eklentiler

• E8B1C2F8-5289-421C-BEDC-065208A6AAE1.png
    320,4 KB · Görüntüleme: 96
Bizimde büyük eksik olarak bunlar kaldı canım :)
Aynı sende benim kafadansın bide işin üstüne tecrübesizlikte eklenince.
İnsan tamamen kararsız kalıyor
Sepet beşikler çok kullanılmıyormuş canım en fazla 6 ay diyorlar.
Bana bir tanıdıktan hediye gelicek :))
Bulursun kuzum içine sinen daha zaman var

Çok güzeller canım sağlıkla kullansın minnak kızın
Çok sağol teşekkür ederiz teyzesi
Sizin süper babaanne ne alemde
Bu arada beşik ve araba modeline karar verdin mi kuzum
Perşembe veya cuma çıkıp bakıcaz eşimle

Çok sağol teşekkür ederiz teyzesi
Sizin süper babaanne ne alemde
Bu arada beşik ve araba modeline karar verdin mi kuzum
Perşembe veya cuma çıkıp bakıcaz eşimle
Yok canım bakmıyorum artık haftaya cuma annem gelicek o zaman halledicem. Sen en azından kararlısın, ben çok kararsızım her gördüğüm hoşuma gidiyor
Süper babanne devam dün e bebekte beşiklerde indirim varmış sepet beşikle asansörlü olanda da indirim var karar verdiysen alalım istersen dediler dedim yok daha vermedim kalsın şimdilik dedim. Kayınpederimde ikisinide alalım O zaman sepeti kullanabildiğin kadar kullanırsın sonrada diğerini diyor yanından Dedim sakın almayın sonra koyacak yerim yok onları almamışlardır diye umut ediyorum bidaha sesleri çıkmadı. Yarın kontrolüm var oraya gelecekler oradan nereye sürüklerler artık beni bilmiyorum

Allahım tam komedi süper babaanneyle süper dede
Asansörlü beşik bu kademeli olan beşiklerden demi.
Ben onlardan almayı düşünüyorum
Asıl niyetim büyüyen bazalı almaktı çocuk büyüdükçe zıplayıp malına zarar veriyormuş.
Aslında şimdi düşündüm iyi bir büyüyen bazalılardan alınsa çocuk istediği kadar zıplasın birşey olmaz heralde

Canım ben ilkinde asansörlü aldım ama büyük hala oğlum içinde yatıyor. Seneye bile var .o yüzden 0 2 yaş al daha kullanışlı oğlumda pek bir ise yaramadı şimdi gittim tekrar aldım .

Hiç sorma canım çocuk gibi uğraştırıyorlar beni Asansörlü dediğim kademeli olanlardan evet bende ondan alıcam büyük ihtimal bizi 1 sene götürse yeter sonra oda yapıcam.

Canım ben ilkinde asansörlü aldım ama büyük hala oğlum içinde yatıyor. Seneye bile var .o yüzden 0 2 yaş al daha kullanışlı oğlumda pek bir ise yaramadı şimdi gittim tekrar aldım .
Genelde sepetten kimse memnun değil zaten canım büyük ihtimal asansörlü olanlardan alıcam. Tecrübede olmayınca neyi nasıl alicam bilemiyorum bi türlü

Hiç sorma canım çocuk gibi uğraştırıyorlar beni Asansörlü dediğim kademeli olanlardan evet bende ondan alıcam büyük ihtimal bizi 1 sene götürse yeter sonra oda yapıcam.
Hevesleniyorlar kuzum onlarda haklı
Uzun süre kullanılmaz mı kuzum bir bilgin yok mu 3-4 yaşına kadar kullanayım sonra oda yapayım diyorum

Hevesleniyorlar kuzum onlarda haklı
Uzun süre kullanılmaz mı kuzum bir bilgin yok mu 3-4 yaşına kadar kullanayım sonra oda yapayım diyorum
Hiç gidip bi mağazadan bakıp bilgi almadım canım. Boyutuna göre kullanılabilen oluyodur belki ben genelde internetten model bakıyorum öyle bilgi alırsam haber ederim sanada

Eki Görüntüle 2230868
Sipariş vericem vericem sürekli erteliyordum artık 1- 1,5 ayda geldiğini göz önüne alarak siparişi verdim kızlar aliexpressten

Çok güzel canım iyiki sipariş verdin uzun sürüyor gelmesi

Hepsi çok güzel canım kötü olmuş ama ya

Güle güle kullansın kızon canımm

Eki Görüntüle 2232711 dün aldığım kundak kızlar 15tlye aldım :)
Eki Görüntüle 2232712 buda ilk ayakkabımız ❤

Oyoy çok güzeller

Hiç gidip bi mağazadan bakıp bilgi almadım canım. Boyutuna göre kullanılabilen oluyodur belki ben genelde internetten model bakıyorum öyle bilgi alırsam haber ederim sanada
Aynı bende senin gibiyim hep netten bakıyorum :)
Ama mağazadan gidip görüp alıcam.
Çok sağol kuzum haberleşelim
Çok güzel canım iyiki sipariş verdin uzun sürüyor gelmesi

Hepsi çok güzel canım kötü olmuş ama ya

Güle güle kullansın kızon canımm

Oyoy çok güzeller
Çok teşekkür ederiz teyzesi ❤

Süper babanne yine iş başında aldıkları pek güzel
Kırmızı elbisesi tam prenses elbisesi
Eki Görüntüle 2234233 Kızlar dolabimizida sipariş verdik hafta ici gelecek kargoya vermişler
Baya kullanışlı görünüyor canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…