2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

O kendisini garanti de hissetmiş demekki

oy oy maşallah
sen nasılsın . ağrın var mı. rahat mısın.
Düne kadar rahattım canım. Dün çocuğun topuk kanı, hastane muayenesi falan derken baya yürüdüm sonra ağrılar geldi. Baya bir ağrım oldu dünden beri sabah ilaç aldım inşaALLAH geçer.

Kızlar selam,
Ay hastayken evde misafirlerin olması ne zormuş. Dün önceden sözleştiğim misafirlerim bana geldi ama elimi kaldırmaya halim yoktu. Yansıtmayacağım diye kendimi sıktım her dakika. Sonra misafir gidip eşim gelince kendimi koyverdim Canım kocam çok iyi baktı bana ama hastayken keşke ailemden bu kadar uzakta,gurbette olmasaydım diye çok üzülüyorum. Şimdi eşim işte,keşke annem ya da kız kardeşim yanımda olsaydı

Kuzum kıyamam :-( neyin var?
Bol bol dinlenmene bak. Sıcak tut kendini.

Kuzum kıyamam :-( neyin var?
Bol bol dinlenmene bak. Sıcak tut kendini.

Kuzum yorgunluktan direncim düştü galiba bütün eklemlerim etlerim ağrıyor,midem bir lokma yemeye izin vermeyecek kadar bulanıyor zorla yiyip yatıyorum. Düne göre daha iyiyim çünkü çok uyudum dinlendim ama hala toparlayamadım. Zaten istemsiz üşüyorum canım giyindim sıkıca.. çok teşekkür ederim Sen nasılsın güzel anne? Nasıl gidiyor

Ilık duş al. Bitki çayı falan iç. Nane limon falan iç. Uyumaya çalış.

Çok geçmiş olsun mevsim geçişleri tehlikeli havalar
sabah işe gelirken donuyorum resmen ayaz var
ögle saati terlemeye başlıyorsun yakıcı sıcak akşam üstü yine buz gibi..

Çok teşekkür ederim, evet gerçekten ne giyeceğini şaşırıyor insan

Çok geçmiş olsun mevsim geçişleri tehlikeli havalar
sabah işe gelirken donuyorum resmen ayaz var
ögle saati terlemeye başlıyorsun yakıcı sıcak akşam üstü yine buz gibi..
nerede oturuyorsun canım .
çoook geçmiş olsun canım . zor günler geçiriyorsun . hasta olmak zor . hele misafir

aynen özellikle oglana ne giydireceğimi şaşırdım iyice kısa kollu giydirsem üşür uzun kol giydirsem terliyor mevsimlik penyelerini giydiriyorum bakalım zaten 15 20 güne kalmaz iyice sogur ya
bu sene bizim altımızdaki kadında yok nereye gitti ise artık eğer kışn olmassa hiç ısınamayız bu sene napacaz bakalım

istanbulda aynı durumda sabah soğuk öğlen sıcak akşam yine soğuk
tam hastalık havası
hasta olanlara çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…