Yeyip içip uyuyor kuzum. Kilo da almış maşaALLAH kuzuma
O kendisini garanti de hissetmiş demekkiilk ay riskli . takıldıktan sonra ilk ay korunması söylenir . söylenmemiş olabilir .
iki kez taktırdım . farklı illerde oldu işlem. iki yerde de ilk ay korunamm söylendi. ve 1 ay sonra yerleşip yerleşmediğini kontrol için çağırdılar . sonra artık korunmana gerek yok . tamamdır dendi
Bnce iyi örneğe odaklanişte böyle örnekler olunca insan ister istemez tedirgin oluyor..
Düne kadar rahattım canım. Dün çocuğun topuk kanı, hastane muayenesi falan derken baya yürüdüm sonra ağrılar geldi. Baya bir ağrım oldu dünden beri sabah ilaç aldım inşaALLAH geçer.oy oy maşallah
sen nasılsın . ağrın var mı. rahat mısın.
ayakta kalma. dikkat et . mumkun olduğunca yat . uzan .Düne kadar rahattım canım. Dün çocuğun topuk kanı, hastane muayenesi falan derken baya yürüdüm sonra ağrılar geldi. Baya bir ağrım oldu dünden beri sabah ilaç aldım inşaALLAH geçer.
Kuzum kıyamam :-( neyin var?Kızlar selam,
Ay hastayken evde misafirlerin olması ne zormuş. Dün önceden sözleştiğim misafirlerim bana geldi ama elimi kaldırmaya halim yoktu. Yansıtmayacağım diye kendimi sıktım her dakika. Sonra misafir gidip eşim gelince kendimi koyverdimCanım kocam çok iyi baktı bana ama hastayken keşke ailemden bu kadar uzakta,gurbette olmasaydım diye çok üzülüyorum. Şimdi eşim işte,keşke annem ya da kız kardeşim yanımda olsaydı
Kuzum kıyamam :-( neyin var?
Bol bol dinlenmene bak. Sıcak tut kendini.
Ilık duş al. Bitki çayı falan iç. Nane limon falan iç. Uyumaya çalış.Kuzum yorgunluktan direncim düştü galiba bütün eklemlerim etlerim ağrıyor,midem bir lokma yemeye izin vermeyecek kadar bulanıyorzorla yiyip yatıyorum. Düne göre daha iyiyim çünkü çok uyudum dinlendim ama hala toparlayamadım. Zaten istemsiz üşüyorum canım giyindim sıkıca.. çok teşekkür ederim Sen nasılsın güzel anne? Nasıl gidiyor
Ilık duş al. Bitki çayı falan iç. Nane limon falan iç. Uyumaya çalış.
Çok geçmiş olsun mevsim geçişleri tehlikeli havalarEvet canım mantıklı en iyi gelen şey uyumak zaten şu an
Çok geçmiş olsun mevsim geçişleri tehlikeli havalar
sabah işe gelirken donuyorum resmen ayaz var
ögle saati terlemeye başlıyorsun yakıcı sıcak akşam üstü yine buz gibi..
nerede oturuyorsun canım .Çok geçmiş olsun mevsim geçişleri tehlikeli havalar
sabah işe gelirken donuyorum resmen ayaz var
ögle saati terlemeye başlıyorsun yakıcı sıcak akşam üstü yine buz gibi..
çoook geçmiş olsun canım . zor günler geçiriyorsun . hasta olmak zor . hele misafirÇok teşekkür ederim, evet gerçekten ne giyeceğini şaşırıyor insan
konyadayız biz siznerede oturuyorsun canım .
çoook geçmiş olsun canım . zor günler geçiriyorsun . hasta olmak zor . hele misafir
aynen özellikle oglana ne giydireceğimi şaşırdım iyice kısa kollu giydirsem üşür uzun kol giydirsem terliyorÇok teşekkür ederim, evet gerçekten ne giyeceğini şaşırıyor insan
Aynen özellikle çocuklar için hemde..istanbulda aynı durumda sabah soğuk öğlen sıcak akşam yine soğuk
tam hastalık havası
hasta olanlara çok geçmiş olsun..
Aynen özellikle çocuklar için hemde..
tamam hatırladım. düzce.konyadayız biz siz