2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bende yaklaşık 2 haftadır yapıyorum süzülme var ama kilo verdim mi bilmiyorum
hiç tartılmadım bi sürede tartılmayı düşünmüyorum çünkü çook zor kilo verenlerdenim
bende bekarken zayıftım ve hep dikkat ederdim
doğumdan sonra resmen yapıştı bana 74 kiloda kaldım :KK43:
çok mutsuzum bu konuda..
canım .
karatay asıl olarak yapmak istersen . ev hanımıysan 2 öğün beslenmeyi tavsiye ederim .
sabah 10 gibi kahvaltı .
akşam 5 gibi akşam yemeği.
çalışıyorsan erken kalkıyorsan o zaman 3 öğün

müge anlıyı izlioyorum sedanur diye bir kız çocuğu kaybolmus..
cocuga kesin tecavüz edip köye sakladılar bütün deliller o yönde :KK43:

Bende öyleydim hep zayıftım hiç kilo almazdım şimdi en son 62 kiloydm boyum 1 62
çok fazla göstermesemde kilomu kotlarım felan dar gelmeye başlaynca sinirlerim bozuldu
bende hemen tartılmayacağm 1 ay bekleyeceğim
ben birde d. kontrol hapı kullandığım için biraz iştahım açıldı ama önüne geçiyorum
günlük yeşil çay tüketiyorum tavsiye ederim canm
yemeklerden önce 2 bardak su içiyorum
akşam ekmek yemiyorum sofradan yarı aç kalkıyorum
acıkdıgım zaman yogurt yiyorum salatalık yiyorum yada elma ceviz vs o şekilde açlık hissimi bastırıyorum
yatarkende 1 bardak tarçınlı süt içiyorum çok tok tutuyor
güzel gidiyorsun . bence verirsin fazlalığını.

istediğini giymek istiyorsan , istediğini yemeyeceksin.
bunu bi kadından duymuştum . yeni duydum hatta 1 ay oldu. hoşuma gidiyor . mantıklı cümle

güzel gidiyorsun . bence verirsin fazlalığını.

istediğini giymek istiyorsan , istediğini yemeyeceksin.
bunu bi kadından duymuştum . yeni duydum hatta 1 ay oldu. hoşuma gidiyor . mantıklı cümle
evet.. kararlı gidersem inşallah vereceğim.. şu hapıda bırakmayı düşünüyorum bu ay böyle yan etki devam ederse sinir olmaya başladım ..

canım oda kayıyor diyorlar ya kayarsa bilemessek bir kaza olursa ne olacak kaydığı zaman haberinde olmuyormuş
adet döneminde kayma yapabiliyor .
adet dönemlerinde ağır kaldırmayacaksın . ağır iş yapmayacaksın . başka türlü kaymaz .

adet döneminde kayma yapabiliyor .
adet dönemlerinde ağır kaldırmayacaksın . ağır iş yapmayacaksın . başka türlü kaymaz .
peki ne zaman takılıyor nerde takılıyor bende taktırsam ama kayıp hamile kalan çok olmuş canm bu forumda ben okudum araştırdım cesaret edemiyorum.. ya normal zamanda da kayarsa ?

canım .
karatay asıl olarak yapmak istersen . ev hanımıysan 2 öğün beslenmeyi tavsiye ederim .
sabah 10 gibi kahvaltı .
akşam 5 gibi akşam yemeği.
çalışıyorsan erken kalkıyorsan o zaman 3 öğün

ben 3 öğün yapıyorum
sabah erken kahvaltı yaptığım için
öğlen çorba salata yemek
akşam tavuk balık

kuzenim 13 kilo vermiş 2 ayda karatayı tavsiye edince başlayım dedim

bende var 4 senedir hiçbir sıkıntı yaşamadım çok rahatlık ..
allah allah canm ne biliyim ya özellikle kk da kullananların yorumlarını çok araştırdım cogu kişi kaydığı için ve haberi olmadığı için hamile kalmış o_O ya kayarsa mesela normal zamanda korumaz ki o zaman ? haberimzde olmaz.. sprail ile hamile kalan çok

allah allah canm ne biliyim ya özellikle kk da kullananların yorumlarını çok araştırdım cogu kişi kaydığı için ve haberi olmadığı için hamile kalmış o_O ya kayarsa mesela normal zamanda korumaz ki o zaman ? haberimzde olmaz.. sprail ile hamile kalan çok
Ay ben de bunu düşünüyordum. Annem yıllarca kullanmış bir şey olmamış. Ben de sprail + prez. düşünüyorum. Çift dikiş. Ama yine de olacağı varsa olur, hayırlısı.

tabi orasını Allah bilir ama ben hiç sorun yaşamadım ,
regl dönemlerinde ağır bişey kaldırmıyorum mesela dikkat ediyorum.

Ay ben de bunu düşünüyordum. Annem yıllarca kullanmış bir şey olmamış. Ben de sprail + prez. düşünüyorum. Çift dikiş. Ama yine de olacağı varsa olur, hayırlısı.
prezervatif kullandıktan sonra spraili taktırmanın bir anlamı yok bence o tek başına korur zaten biz hep öyle korundk 2 bucuk yıl

Eclipsse Eclipsse canım bence kullananlar gerekli önlemi almadan kullanıyorlar. Bunun kontrolleri var. İlk zamanlar, sonra 6 ayda bir sonra senede bir falan. Dikkat edip önlem alınırsa güzel koruma olur.

prezervatif kullandıktan sonra spraili taktırmanın bir anlamı yok bence o tek başına korur zaten biz hep öyle korundk 2 bucuk yıl
Ben prezerv. İle hamile kaldım :-) markası da iyiydi. Çok dikkat ediyordum. Hatta korunurken nasıl hamile kalınır vs inanmazdım ama başıma gelince anladım :-)

X