- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Pompiliktoş olmaktan memnun adam
Wuuu huuuu pompililiğini kendi ağzıyla onaylamış bi de. Benim eşim evet dese söylesene sen benim neyimsin diye sündürürdüm iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ciddi anlamda merak ettim. Konuyu bilmediğim için doğal olarak komik değil yazdığınız.Teşekkürler.kocana hemen pompilim diye mesaj at ve yaşanacaklara bizzat şahit ol.ve bu mesajı inanarak 7 kişiye gönder mucizelere şahit ol
Ya bi git kızım yaaaa ne tarafa kusayım acabaNeye
Neye gukuyon Gülo sayfaları okumadan geldim fırsat bulduğunda okucam ins
Pompisim gelecek o güzel popisini yere koymadan yemek pompiklemem lazım bana gitmeleri yakışır ayol (topik çarptı )
Kız ben pompili iksiri ile yemeği de çözdümKızlar bi çamaşır sereyim dedim işi ticarete dökmüşüz Valla pompilinin kıyafetler yıkanıyor bi de yemek yapılacak ama kalkamıyorum konunun başından
Bayılır böylr cümlelere ben tam tersi anti pompiliğimWuuu huuuu pompililiğini kendi ağzıyla onaylamış bi de. Benim eşim evet dese söylesene sen benim neyimsin diye sündürürdüm iyice
İnşaALLAH hep böyle oluruz kuzum. Dileyen herkes inşaALLAH.Ohhh bebiş de neşelenmiştir Çok şanslı çünkü annesiyle babası çok aşık
Kız ben pompili iksiri ile yemeği de çözdüm
Ohhhhh benim herifle küsüştük biz yoksammm bende bugünü yayılarak geçirmek istiyordum ama malesefKız ben pompili iksiri ile yemeği de çözdüm
Ben anti pompilikte başı çekerdim konu sahibini kaç sayfa gömdüm sonlara doğru elindeki bayrağı aldım taşıdım yorulmasın diyeBayılır böylr cümlelere ben tam tersi anti pompiliğim
Ben ciddi anlamda merak ettim. Konuyu bilmediğim için doğal olarak komik değil yazdığınız.Teşekkürler.
Siz hala pompilimi bilmiyor musunuz?
Bir pompilim her şeyi düzeltebilir belkiOhhhhh benim herifle küsüştük biz yoksammm bende bugünü yayılarak geçirmek istiyordum ama malesef
Hayat insanı zorla pompili yapıyor......Ben anti pompilikte başı çekerdim konu sahibini kaç sayfa gömdüm sonlara doğru elindeki bayrağı aldım taşıdım yorulmasın diye
Allah razı olsunAhaha çok tatlısınız, maşallah
Kız ben pompili iksiri ile yemeği de çözdüm
Cevap bile vermeyebilir benimkiBir pompilim her şeyi düzeltebilir belki
Ay çok tatlı ya hemen kabullenmişPompiliktoş olmaktan memnun adam
Mukadderat biz de kuralına göre oynarızHayat insanı zorla pompili yapıyor......