- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Şeyh mertebesi fena fenaYaratıcı adım adım ilerliyoruz.
Lv 1 pompilitom
Lv 2 pompilim
Lv 3 pompilitoçikilatam
Lv 4 bebitom
Lv 5 kocalikam
.
.
.
.
Lvl Uç: Son seviye: Şeyh Kadrosu: Gtunu Yerim Şrfsiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeyh mertebesi fena fenaYaratıcı adım adım ilerliyoruz.
Lv 1 pompilitom
Lv 2 pompilim
Lv 3 pompilitoçikilatam
Lv 4 bebitom
Lv 5 kocalikam
.
.
.
.
kızlar konu çok hoşuma gitti ve bir deneme yaptım Sonuç : Benim adam değişik hitaplara alışık olduğundan hiç şaşırmadı :))
sonlara doğru sıkılmış sankikızlar konu çok hoşuma gitti ve bir deneme yaptım Sonuç : Benim adam değişik hitaplara alışık olduğundan hiç şaşırmadı :))
Bu kör nokta canım. Pirimiz erişti bu Nirvana. Yani öyle bir durum ki bu sözcük her şeyi kaka yapabilir her şeyi çok güzel de yapabilir ama henüz o kıdeme ulaşmadığımız için lütfen denemeyinizDenesek mi bunu da ?
Utanirim valla ben hayatta cikmaz o kelimeler benden
kafana göre takıl canım.her türlü gideri varGeyik var dediler geldik hemde pompiskikotoli yanlış mı yazdım ne
tuvalete gidiyorum benYaratıcı adım adım ilerliyoruz.
Lv 1 pompilitom
Lv 2 pompilim
Lv 3 pompilitoçikilatam
Lv 4 bebitom
Lv 5 kocalikam
.
.
.
.
Başka bir şeyle ilgileniyorsa her şeye he he deyip geçme potansiyeline sahipsonlara doğru sıkılmış sanki
Güleyim de öksürmekten kusucam şimdi leğen getirinaman gül be canım..zaten yeterince stres altındayız
ilk sayfada leğen git sen al.midem bulanır benimGüleyim de öksürmekten kusucam şimdi leğen getirin
Neye gukuyon Gülo sayfaları okumadan geldim fırsat bulduğunda okucam insGüleyim de öksürmekten kusucam şimdi leğen getirin
Kızlar eşime pompilimm yazdım yanına da kalp o da
= o ne aşkım yazmış gülmüş. Şuan delirdiğimi düşünüyor sanırım
O değil de kocaman karnım var millet ikiz sanıyor zaten. Güldükçe oynuyortuvalete gidiyorum ben
O değil de kocaman karnım var millet ikiz sanıyor zaten. Güldükçe oynuyor
Şarkı yazdım du okucamilk sayfada leğen git sen al.midem bulanır benim