- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 34
Popişim olmaz ya pompilim dedimpopişim diye hitap ettinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Popişim olmaz ya pompilim dedimpopişim diye hitap ettinmi
bizimla degılsın dicem çok bayat olacakKOCAM YOK.........
hımmmtamam pompilimde olurPopişim olmaz ya pompilim dedim
Bence de popişim demeyin ahhahhaPopişim olmaz ya pompilim dedim
sihirli kelimeler sizde.ben paraları topluyorum arkadanAynen, desturla girsinler kutsal su tarifesi benden, ek ücretler Olivden
Sevdiğim bey var pompiliktoş adayı olma mıbizimla degılsın dicem çok bayat olacak
egleniyoruz kendimizce
Pompilişitom desemhımmmtamam pompilimde olur
pompişim yazmıştım aslındaBence de popişim demeyin ahhahha
Pompili olma adayı yolunda ilerleyen biri var ama adamı baştan korkutmasam mıkuzum yokmu senin pompilin.gel yamacımıza
aman gül be canım..zaten yeterince stres altındayızAy geberiyorum beeeeee napıyorsunuz böyle faranjitim gülmekle öksürmek arasında gidip geliyorum öksürük krizine girdim ahahahahahah
Ha onu derim canımmmmpompişim yazmıştım aslında
hertürlü kabulumuzdürSevdiğim bey var pompiliktoş adayı olma mı
Yaratıcı adım adım ilerliyoruz.Pompilişitom desem
çok zorlama istersenPompilişitom desem
Denesek mi bunu da ?Bebitom
Aşkilatom
...
Bir de kör noktası var ama henüz oraya sadece pirimiz erişti. (G.tunu yerim şrfsiz) Buraya pirimiz dışında erişen yok. Lütfen denemeyiniz.
aradaki samimiyet iyiyse korkma.ama daha resmi gidiyorsa bekle derim benPompili olma adayı yolunda ilerleyen biri var ama adamı baştan korkutmasam mı
Sağ ol canım demiş ahahah seninki de ponçik çıktı devamkızlar konu çok hoşuma gitti ve bir deneme yaptım Sonuç : Benim adam değişik hitaplara alışık olduğundan hiç şaşırmadı :))