- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
çok güzeldi keşke hep birlikte olsaydık Suhanyaaa harikasınız can kuşlar @harikamo yelloz nerelerdesinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzeldi keşke hep birlikte olsaydık Suhanyaaa harikasınız can kuşlar @harikamo yelloz nerelerdesinn
yaaa çok özledim ben seniiiiCanlarım ya, şimdi bir göz attım son yazdıklarınıza çok şükür böyle bir zamanda herkesin sağlığı yerinde. Kaç zamandır aklimdasınız bugün yarın derken ne kadar oldu ben bile bilmiyorum
Ev, iş,okul, sergi, sınav vs derken birde bu lanet dünya hali ne yaşadım bilemiyorum. Bir tek yemek yemeğe vaktim kalıyor ve tabisikiiiiiidee kilo aldım.
Ölmedim diye bi haber edeyim dedim,ama yaşıyor muyum tartışılır.
Sizi de çok özledim.
Ben geliyorum siz yoksunuz, herkes saatlerini kursun gün belirleyelim hatta saat kulesinin yanında toplasalimyaaaaaaaaa hacıttttt nerelerdesin.
Befocuk canım benimyaaa çok özledim ben seniiii
Herkesler dağıldı şekerim çok özledim hepiniziBen geliyorum siz yoksunuz, herkes saatlerini kursun gün belirleyelim hatta saat kulesinin yanında toplasalim
İnşallah gelmeye çalışacağımyarın saat 14:00 herkesi bekliyorum.yoksada artık aşkımı kalbime gömicimmmmmkırmızı karanfil takılsın yakalara malum uzun süre oldu.hatırlayamazsak birbirimizi ondan şettirdim
nasılsın nasıl gidiyor.smile ile anlaşalım demo
baya yoğunum fırsat bulup siteye giremiyordum.haftaya inş azalacak artıknasılsın nasıl gidiyor.
kolay gelsin canımbaya yoğunum fırsat bulup siteye giremiyordum.haftaya inş azalacak artık
sağol canım.sende ne var neyokkolay gelsin canım
bende iyiyim canım malum cuma yoğunluk var bende desağol canım.sende ne var neyok
evet .çıkıcam bende birazdan.yemeğe karar veremedim.eşim geç gelecekmiş.çıtır tavuk yapacaktım.vazgeçtim yapmaktan.sıcak sıcak güzel oluyor obende iyiyim canım malum cuma yoğunluk var bende de
akşam olsun biran önce