- 19 Ağustos 2014
- 5.049
- 4.344
evet sıcakken yeniyor odaevet .çıkıcam bende birazdan.yemeğe karar veremedim.eşim geç gelecekmiş.çıtır tavuk yapacaktım.vazgeçtim yapmaktan.sıcak sıcak güzel oluyor o
ne güzel zamanın gelmiş daha bana 2 saat var :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sıcakken yeniyor odaevet .çıkıcam bende birazdan.yemeğe karar veremedim.eşim geç gelecekmiş.çıtır tavuk yapacaktım.vazgeçtim yapmaktan.sıcak sıcak güzel oluyor o
ALTIDA BİTİYOR DIMI SENİN MESAİevet sıcakken yeniyor oda
ne güzel zamanın gelmiş daha bana 2 saat var :-(
mutlu haftalar.nasılsınmutlu haftalar
hiç oturmadan geçti hafta sonumutlu haftalar.nasılsın
ben iyi.pazar tüm gün dinlendim.iyi geldi.ctesi tüm gün temizlik vardı ama.o yorduhiç oturmadan geçti hafta sonu
yorgun uykusuz
sen nasılsın canm
aaa fark etmedim canım olduğunu bilsem kalırdım...Neysesakinim seni gördüm ama çabuk çıktın
ya ciddimisin.nasıl yani.hani görüşmeyi kısa bi ara vermiştiniz.nasıl hemen karar verebilmişaaa fark etmedim canım olduğunu bilsem kalırdım...
kafam milyon eski eşim nişanlanmış bir haftadır ne yerdeyim ne gökte...
canım cok sıkılıyor. içim acıyor ne yapacağım bilmiyorum.
sen nasılsın temizlik yaptırmıssın güzel günlerde kullan.
bende girişsem iyi olur yavaştan ama fırsat olmuyor bir türlü
İşte 24yasinda biriyle nişanlanmis 39yasindaki adam çok anı olmuş vs vsya ciddimisin.nasıl yani.hani görüşmeyi kısa bi ara vermiştiniz.nasıl hemen karar verebilmiş
konuşsaydınız bir yerde oturup.duygularını içinde tutma kuzum ya.İşte 24yasinda biriyle nişanlanmis 39yasindaki adam çok anı olmuş vs vs
fırsat olmadı hayatım ama aklımda toparlanmayı bekliyorumkonuşsaydınız bir yerde oturup.duygularını içinde tutma kuzum ya.