Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyidir sen nasılsın kuzupardon canım görmedin dün seni günlük açayım diyorum nasılsın SUHAN
tatlım iyiyim işler durgun bu ara. bende duruldum sakinleştim zaman herşeyin ilacı imiş diyelim. sen nasılsın . çocuklar nasıliyidir sen nasılsın kuzu
iyi bende napayım.bildiğin gibi.çocuklar iyi okulları bitiyor.izinleri falan ayarlamaya çalışıyoruz çocuklar içintatlım iyiyim işler durgun bu ara. bende duruldum sakinleştim zaman herşeyin ilacı imiş diyelim. sen nasılsın . çocuklar nasıl
KV hala geliyor mu ?iyi bende napayım.bildiğin gibi.çocuklar iyi okulları bitiyor.izinleri falan ayarlamaya çalışıyoruz çocuklar için
yok pandemiyle birlikte yollarımızı ayırdıkKV hala geliyor mu ?
belki gelmişimdirkaç gibi uğruyorsun buralara
hoşgeldin datlumbelki gelmişimdir
hoşbuldum tatlım nasılsın keyifler nasılhoşgeldin datlum
merhaba nasılsın
aynı çalışıyorum son iş yerindeyim başlarda zorluk çektim çok şükür şimdi sorun yok.çalışma arkadaşları biraz sıkıntılı onlara bakmıyorum işimi yapıyorum.
Harika. Bekarlığın hakkını veriyorum diyorsunaynı çalışıyorum son iş yerindeyim başlarda zorluk çektim çok şükür şimdi sorun yok.çalışma arkadaşları biraz sıkıntılı onlara bakmıyorum işimi yapıyorum.
sabah iş akşam ev
öyle geçiyor vakit. bayram taillerinde hemen plan yapıp kendimi sehir dısına atıyorum. haftasonları arkadaslarım ile takılıyorum.
biri var arada görüşüyoruz son 3 aydır birlkteyiz bir çocuğu var bakalım ne olacak. hiç öyle evlilik vs düsünmüyorum . takılıyoruz
iyidir.nolsun.sen neler yaptın uzun zamandır yoktun..yer değişikliği vs düşünüyordunhoşbuldum tatlım nasılsın keyifler nasıl
selam bella.nasılsın
iyi ben ya.uğraşıyorum.yıl sonu çocukların.tatil planları izinler vs vs karışık diyelim