2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Öncelikle çok geçmiş olsun,yeni hayatın sana mutluluklar sağlık getirsin öncelikle.
İniaşah testinde negatif çıkar canım,sen hala oturdupun evdesin demi,iyiki evi boşat filan dememiş,bunu yapan ç.ok erkekler var çünkü.
Hakkında herşey hayırlısı olsun şimdiden.
merhaba Abla giremedim uzun süredir kayınvadelidem vefat etti ayın 20sinde
evi boşalt dedi ama abla para ödedim onun hakkınıda aldım o yüzden ses etmedi geri.
şok oldu herkes için kayınvadelinin ölmesi.
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

evi boşalt dedi ama abla para ödedim onun hakkınıda aldım o yüzden ses etmedi geri.
Aaa koronadan dolayı mı öldü? Allah rahmet etsin diyelim. Biraz da o sebep olmuştu değil mi ayrılmanıza?😔

Başın sağolsun allah rahnet eylesin
Devamlı kalacanmısın evde peki.
Bayramın kutlu olsın nice bayramkara inşalkah.

Uzun süre yoktum
Nerede idim bedenim Yeni yaşamaya alışmaya çalışıyordu ya aklım... İşte o kısmı çok karışık gelgitlerim oldu.. hayatıma birileri girdi çıktı ama benim aradığım bu değildi ne aradığımi bilememekte birlikte...
İş güç devam ve çok yoğun bıraksalar orda uyuyacağım ama çok gerginim en Ufak şeye tepki gösterip çabuk sinirleniyorum böyle değildim yada bu kadar değildim.
Canım ne isterse onu yapıyorum hiç engel koymuyorum kendime verdiğim kiloları geri aldım haftada bir mezarlık ziyareti rutinim oldu kaçıp gidip orda döküyorum içimi
En sevdiğim arkadaşlarim çeşitli sebeplerden bulunduğum şehri terkettiler evet telefon var ama hayat koşuşturması...
Eski eşimle epey bir süre görüştük yemeğe gittim içtik dolaştık vs alışkanlıklardan insan kolay vazgeçmiyor yada vazgeçemiyor... Boşandıktan 7gun sonra annesi ölünce bende yalnız bırakmak istemedim aradım sordum ama Kasım ayına geldiğim de çok yorulduğumu fark ettim çok Zor da kalmayınca aramayacaktim ve bu duruma alisacaktim...(19kasim ve bu tarihe kadar uyguladım) Zor geliyordu elim gidiyor telefona ama bitti kabul etmem gerekiyor...
Karışık anlattım belki ama 8aylik bir arayı anlatmak pekte kolay değil...
Sizler nasılsınız var mı Bir yaramazlık
Güzel haberlerinizi bekliyorum
Yeni yıl herkese güzellikler getirsin ...

Uzun süre yoktum
Nerede idim bedenim Yeni yaşamaya alışmaya çalışıyordu ya aklım... İşte o kısmı çok karışık gelgitlerim oldu.. hayatıma birileri girdi çıktı ama benim aradığım bu değildi ne aradığımi bilememekte birlikte...
İş güç devam ve çok yoğun bıraksalar orda uyuyacağım ama çok gerginim en Ufak şeye tepki gösterip çabuk sinirleniyorum böyle değildim yada bu kadar değildim.
Canım ne isterse onu yapıyorum hiç engel koymuyorum kendime verdiğim kiloları geri aldım haftada bir mezarlık ziyareti rutinim oldu kaçıp gidip orda döküyorum içimi
En sevdiğim arkadaşlarim çeşitli sebeplerden bulunduğum şehri terkettiler evet telefon var ama hayat koşuşturması...
Eski eşimle epey bir süre görüştük yemeğe gittim içtik dolaştık vs alışkanlıklardan insan kolay vazgeçmiyor yada vazgeçemiyor... Boşandıktan 7gun sonra annesi ölünce bende yalnız bırakmak istemedim aradım sordum ama Kasım ayına geldiğim de çok yorulduğumu fark ettim çok Zor da kalmayınca aramayacaktim ve bu duruma alisacaktim...(19kasim ve bu tarihe kadar uyguladım) Zor geliyordu elim gidiyor telefona ama bitti kabul etmem gerekiyor...
Karışık anlattım belki ama 8aylik bir arayı anlatmak pekte kolay değil...
Sizler nasılsınız var mı Bir yaramazlık
Güzel haberlerinizi bekliyorum
Yeni yıl herkese güzellikler getirsin ...
kuzumm yaaa.müsait olduğun vakitler gel.kopamamışsınız.o nasıl

X