- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
Karşı dükkanda ses yankı yapiyodu noluyo diye geldim kız iflas mi ettin
uzun zamandır ara ara giriyorduk.iyice boşaldı. özledim buraları dün kendi kendime dolandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karşı dükkanda ses yankı yapiyodu noluyo diye geldim kız iflas mi ettin
Dükkanın başında dur gelen giden olur
uzun zamandır ara ara giriyorduk.iyice boşaldı. özledim buraları dün kendi kendime dolandım
yok dursamda gelen olmuyo hanım abla gelirdi açık görse oda mapısta gelemez hatıralarıma dalmak istiyorum.senin oraya geçelim hayırlı olsuna gelen olur şimdi kaçırmayalımDükkanın başında dur gelen giden olur
Aynen öyleDükkanın başında dur gelen giden olur
Aynen geleni tutun bırakmayınyok dursamda gelen olmuyo hanım abla gelirdi açık görse oda mapısta gelemez hatıralarıma dalmak istiyorum.senin oraya geçelim hayırlı olsuna gelen olur şimdi kaçırmayalım
Evet tatlim bazen değişiklik yapmak iyidir şimdilik bunu kullanacağım ilerleyen zamanlarda bakacağız artık
Çokahanda befer çıktı şansıma
Ahh ahh kafam yerinde değil çözemedim hala sorunları onları çözüncr kutlama yapalım mıbefer yeni nickin ile endamını göster be güzelim.nerelerdesin
Mapıstan gözümü açamıyorum ki hi. şimdilik buradayımyok dursamda gelen olmuyo hanım abla gelirdi açık görse oda mapısta gelemez hatıralarıma dalmak istiyorum.senin oraya geçelim hayırlı olsuna gelen olur şimdi kaçırmayalım
Selam nasılsın durumlar ne alemde sende,nickte değişmiş.Evet tatlim bazen değişiklik yapmak iyidir şimdilik bunu kullanacağım ilerleyen zamanlarda bakacağız artık
Vallahi abla durumlar aynı paşa gönlünün olmasını bekliyorum çekişmeli yorucu olacak anlaşmalı olsun diye bekliyorum eski nickte kendi ve Benim adımdan oluşuyordu sinirlerim bozdu görünce ondan değiştimMapıstan gözümü açamıyorum ki hi. şimdilik buradayım
Selam nasılsın durumlar ne alemde sende,nickte değişmiş.
Günaydınlar,çekişmeli zordur kesin yorar insanı,anlaşmalı saha iyi en azından 5 dakikada bitecek herşey.Vallahi abla durumlar aynı paşa gönlünün olmasını bekliyorum çekişmeli yorucu olacak anlaşmalı olsun diye bekliyorum eski nickte kendi ve Benim adımdan oluşuyordu sinirlerim bozdu görünce ondan değiştim
neyi bekliyor istemese şimdiye çoktan açardı davayı beferikomVallahi abla durumlar aynı paşa gönlünün olmasını bekliyorum çekişmeli yorucu olacak anlaşmalı olsun diye bekliyorum eski nickte kendi ve Benim adımdan oluşuyordu sinirlerim bozdu görünce ondan değiştim
cigara fanila yolladım ama çıkmışsın abla.bdvdenmi yattınMapıstan gözümü açamıyorum ki hi. şimdilik buradayım
Selam nasılsın durumlar ne alemde sende,nickte değişmiş.
Yedek dursun yine lazım oluyor arada,bdv ömrümü yedi artıkcigara fanila yolladım ama çıkmışsın abla.bdvdenmi yattın
yıllar oldu belki bdvye girmiyorum eskiden ordan çıkmazdımsonra müdür gelir saklansakda cimbızıyla çeker bulurdu bizi Mune değilmi müdürümYedek dursun yine lazım oluyor arada,bdv ömrümü yedi artık
Ahretlik hiç acımıyor zaten tıkıyor mapısa hemenyıllar oldu belki bdvye girmiyorum eskiden ordan çıkmazdımsonra müdür gelir saklansakda cimbızıyla çeker bulurdu bizi Mune değilmi müdürüm
biz onu cımbızıyla acımasızlığıyla sevdikAhretlik hiç acımıyor zaten tıkıyor mapısa hemen