2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

yok dursamda gelen olmuyo hanım abla gelirdi açık görse oda mapısta gelemez :KK70: :KK70: :KK70: hatıralarıma dalmak istiyorum.senin oraya geçelim hayırlı olsuna gelen olur şimdi kaçırmayalım:KK70::KK70::KK70:
Mapıstan gözümü açamıyorum ki hi. şimdilik buradayım :olamaz: :KK53:
Evet tatlim bazen değişiklik yapmak iyidir şimdilik bunu kullanacağım ilerleyen zamanlarda bakacağız artık
Selam nasılsın durumlar ne alemde sende,nickte değişmiş.

Mapıstan gözümü açamıyorum ki hi. şimdilik buradayım :olamaz: :KK53:

Selam nasılsın durumlar ne alemde sende,nickte değişmiş.
Vallahi abla durumlar aynı paşa gönlünün olmasını bekliyorum çekişmeli yorucu olacak anlaşmalı olsun diye bekliyorum 👍 eski nickte kendi ve Benim adımdan oluşuyordu sinirlerim bozdu görünce ondan değiştim

Vallahi abla durumlar aynı paşa gönlünün olmasını bekliyorum çekişmeli yorucu olacak anlaşmalı olsun diye bekliyorum 👍 eski nickte kendi ve Benim adımdan oluşuyordu sinirlerim bozdu görünce ondan değiştim
Günaydınlar,çekişmeli zordur kesin yorar insanı,anlaşmalı saha iyi en azından 5 dakikada bitecek herşey.
Daha iyi olmuş nick değişikliği yapman .

neyi bekliyor istemese şimdiye çoktan açardı davayı beferikom

X