- 20 Mart 2008
- 140.542
- 210.498
- 60
Kesinlikle bir tanedir ahretlik acıması yok gerçide örneğin ben tıkıyor hemenbiz onu cımbızıyla acımasızlığıyla sevdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bir tanedir ahretlik acıması yok gerçide örneğin ben tıkıyor hemenbiz onu cımbızıyla acımasızlığıyla sevdik
Ajda pekken mı,severim şarkılarınıHanimKelesimiGetir abla ajdayı dinlesene çok güzel
ama sende bdv de çoşuyorsun.neyseki eski siyasi bölüm aktif değil heralde eskisi gibiKesinlikle bir tanedir ahretlik acıması yok gerçide örneğin ben tıkıyor hemen
evet kimler geldi kimler geçtiyi müdürüme armağan ettim.eskilere gittimAjda pekken mı,severim şarkılarını
Çok değişti artık buralarda.evet kimler geldi kimler geçtiyi müdürüme armağan ettim.eskilere gittim
kesinlikle.eski tatlar yok.akar giderdi eskiden yetişemezdik.bdvde olay çıkardı hop topluca topik basardık.heyyytt beÇok değişti artık buralarda.
yıllar oldu belki bdvye girmiyorum eskiden ordan çıkmazdımsonra müdür gelir saklansakda cimbızıyla çeker bulurdu bizi Mune değilmi müdürüm
Ahretlik hiç acımıyor zaten tıkıyor mapısa hemen
Canımsınızbiz onu cımbızıyla acımasızlığıyla sevdik
Sende öyle ahretlikCanımsınız
Anlamadım suhan seviyor mu istiyor mu istemiyor mu gerçekten anlamadım çok yoruldumneyi bekliyor istemese şimdiye çoktan açardı davayı beferikom
Bitecek ama neye anlaşıyoruz acabaGünaydınlar,çekişmeli zordur kesin yorar insanı,anlaşmalı saha iyi en azından 5 dakikada bitecek herşey.
Daha iyi olmuş nick değişikliği yapman .
Anlaşmada yok demi halaBitecek ama neye anlaşıyoruz acaba
Merhaba abla bugün dava var anlaşmalı 11.30 da herşeyin hayırlısı olsun inşallahAnlaşmada yok demi hala
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım benim,umarım yeni hayatın sana mutluluk ve sağlık getirsinMerhaba abla bugün dava var anlaşmalı 11.30 da herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah ablaHakkında herşeyin hayırlısı olsun canım benim,umarım yeni hayatın sana mutluluk ve sağlık getirsin
Mahkeme sonucunu merakla bekliyoruz bizde iyi haberlerin olsun.Amin inşallah abla
Merhaba abla dava oldu boşandık daha beklerken davayı haber geldi annesi covid olmuş hastaneye kaldırılmış Perşembe Kendi pozitif haberi geldi benimde zorunlu karantina altına aldılar temaslı eş test yaptırdım Perşembe akşam negatif işte yarında yaptıracağım inşaallah negatif olur.bu arada annesi yoğun bakımda solunum yetmezliği böbreklere ve kalbî etkilemiş çok saçma sapan bir hafta idi eşyaları daha evde kendisi babası ile karantina ben evde karantinadayim.Neysesakinim günaydın ne oldu mahkeme işi nasıl geçti.
Canım bitti demek.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Merhaba abla dava oldu boşandık daha beklerken davayı haber geldi annesi covid olmuş hastaneye kaldırılmış Perşembe Kendi pozitif haberi geldi benimde zorunlu karantina altına aldılar temaslı eş test yaptırdım Perşembe akşam negatif işte yarında yaptıracağım inşaallah negatif olur.bu arada annesi yoğun bakımda solunum yetmezliği böbreklere ve kalbî etkilemiş çok saçma sapan bir hafta idi eşyaları daha evde kendisi babası ile karantina ben evde karantinadayim.
Sağol Ilgın için daha anlamadım bekarlıği hep sorunlar var işte
Öncelikle çok geçmiş olsun,yeni hayatın sana mutluluklar sağlık getirsin öncelikle.Merhaba abla dava oldu boşandık daha beklerken davayı haber geldi annesi covid olmuş hastaneye kaldırılmış Perşembe Kendi pozitif haberi geldi benimde zorunlu karantina altına aldılar temaslı eş test yaptırdım Perşembe akşam negatif işte yarında yaptıracağım inşaallah negatif olur.bu arada annesi yoğun bakımda solunum yetmezliği böbreklere ve kalbî etkilemiş çok saçma sapan bir hafta idi eşyaları daha evde kendisi babası ile karantina ben evde karantinadayim.
Sağol Ilgın için daha anlamadım bekarlıği hep sorunlar var işte
bitti canım sen nasılsın ne yapıyorsunCanım bitti demek.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.