2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Neysesakinim Neysesakinim günaydın ne oldu mahkeme işi nasıl geçti.
Merhaba abla dava oldu boşandık daha beklerken davayı haber geldi annesi covid olmuş hastaneye kaldırılmış Perşembe Kendi pozitif haberi geldi benimde zorunlu karantina altına aldılar temaslı eş 🙈 test yaptırdım Perşembe akşam negatif işte yarında yaptıracağım inşaallah negatif olur.bu arada annesi yoğun bakımda solunum yetmezliği böbreklere ve kalbî etkilemiş çok saçma sapan bir hafta idi🙃 eşyaları daha evde kendisi babası ile karantina ben evde karantinadayim.
Sağol Ilgın için daha anlamadım bekarlıği hep sorunlar var işte

Merhaba abla dava oldu boşandık daha beklerken davayı haber geldi annesi covid olmuş hastaneye kaldırılmış Perşembe Kendi pozitif haberi geldi benimde zorunlu karantina altına aldılar temaslı eş 🙈 test yaptırdım Perşembe akşam negatif işte yarında yaptıracağım inşaallah negatif olur.bu arada annesi yoğun bakımda solunum yetmezliği böbreklere ve kalbî etkilemiş çok saçma sapan bir hafta idi🙃 eşyaları daha evde kendisi babası ile karantina ben evde karantinadayim.
Canım bitti demek.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Öncelikle çok geçmiş olsun,yeni hayatın sana mutluluklar sağlık getirsin öncelikle.
İniaşah testinde negatif çıkar canım,sen hala oturdupun evdesin demi,iyiki evi boşat filan dememiş,bunu yapan ç.ok erkekler var çünkü.
Hakkında herşey hayırlısı olsun şimdiden.

X