2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Günaydınlar olsun herkese...
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablacığım sen de yoksun yaw...
baya baya yok olup gideceğiz sanki://
herkes iyi mi ?
bugün babamın doğum günü kızlar yaşasaydı 71 yaşı bitecekti... ne kadar genç ayrıldı aramızdan... herkesin acısı kendisine büyük işte :KK43:
öyle bir paylaşmak istedim.
kuzum benim:KK200:

evet abla ya befer çok uğraştı.aslında eşi sorunlu biri değil benim kanımca.fazlaca anneci.duygu eksikliği var bana göre.
Anneci adamlar maalesef hayır gelmiyor onlar daha kutsal gözüyle bakıyorlar işte,aile olmanın kavramını çözemiyorlar nedense.
iyice bunalttı bu süreç.bitsede rahatlasak.ne güzel günlerdeymişiz aslında geçen sene bu zmanlar.ahhh ahhh
Aynen ne güzel di demi gırgır şamata gidiyordu hep.
aynen abla yabancı konuşmayan ilgilenmeyen insanlar olduk birbirimiz ile .nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ki :dua: :KK51:
Bir an önce çözüme ulaşması lazım artık.
abla ya isteyerek durmuyorum bu evde diyor aile ve benim zorum ile dönmüş ama mutlu değilmiş istediği bu değilmiş vs vs..
hikaye okuyor yani
Madem mutlu değilmiş ayrılsın o zaman,kise onu o evde zorla tutmuyor ki .
Hem sana hem kendine zarar aslında.

ayyyh benimki de boşamıyor beni.. anlaşmalıya döndüm ana da yok diyor tövbe Yarabbim yaw.. şu yaştan sonr ayaşadıklarımıza bak :// çoluk çocukla yola çıkarsan böyle kalırsın işte :KK59::KK67::KK70:

ee sizlerde ne var ne yok...
ne garip bir yaşama denk heldik aga diyorum ben de :confused::KK70:

ayyyh benimki de boşamıyor beni.. anlaşmalıya döndüm ana da yok diyor tövbe Yarabbim yaw.. şu yaştan sonr ayaşadıklarımıza bak :// çoluk çocukla yola çıkarsan böyle kalırsın işte :KK59::KK67::KK70:

ee sizlerde ne var ne yok...
ne garip bir yaşama denk heldik aga diyorum ben de :confused::KK70:
Anaaaa nedenkine boşanmıyormuş bakalım.
Şu an ayrı yaşıyorsunuz demi ..

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ah ablacığım sormaaa.. ayrıyız bu defa ayrı yaşadığımız 8 ay oldu.. hiç bir şekilde görüşmüyorum ara ara türüyor kayboluyor.. bu defa ben atakta bulundum.. sıkıldım çünkü yaw.. bitsin diye.. bu defa o bahsediyor hak adlaet helalalik almadan olmazmış :KK70: vallahi ahada böyle gülüyorum

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ah ablacığım sormaaa.. ayrıyız bu defa ayrı yaşadığımız 8 ay oldu.. hiç bir şekilde görüşmüyorum ara ara türüyor kayboluyor.. bu defa ben atakta bulundum.. sıkıldım çünkü yaw.. bitsin diye.. bu defa o bahsediyor hak adlaet helalalik almadan olmazmış :KK70: vallahi ahada böyle gülüyorum
Ne istiyor bu öküz böyle,neyin adaletiymiş ki sanki.
Bitsin artık bencede uzatmayın artık uzadıkça daha çok yıpranırsın

X