- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
sevindim senin adına.evde durumlar nasıliyiyim tatlım ya işleri yoluna koydum bir plan program sonucunda artı daha rahatım
arada bakıyorum o yüzden . herkesi çok özledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevindim senin adına.evde durumlar nasıliyiyim tatlım ya işleri yoluna koydum bir plan program sonucunda artı daha rahatım
kuzum benimGünaydınlar olsun herkese...
HanimKelesimiGetir ablacığım sen de yoksun yaw...
baya baya yok olup gideceğiz sanki://
herkes iyi mi ?
bugün babamın doğum günü kızlar yaşasaydı 71 yaşı bitecekti... ne kadar genç ayrıldı aramızdan... herkesin acısı kendisine büyük işte
öyle bir paylaşmak istedim.
Durumlar nasıl evde bir gelişme varmı.iyiyim tatlım ya işleri yoluna koydum bir plan program sonucunda artı daha rahatım
nasılsın ablaDurumlar nasıl evde bir gelişme varmı.
Suhancım nasılsınkuzum benim
aynı anda yazmışız hanım abla.iyidir nolsun.sende nevar neyok .pandemi süreci nasıl sende?Suhancım nasılsın
İyiyim canım sağol,karar verilmedimi hala,nereye kadar devam eder ki böyle aynı evde yabancı 2 kişi olmuşlardır artık.nasılsın abla
sanırım karar vermişler hanım abla.olmamış sessizliğe bürünmüş eşi evde .
Evet aynı anda yazmışız,bende aynı evde tıkılıp kaldım işte marketle ev arası mekik dokuma bende.aynı anda yazmışız hanım abla.iyidir nolsun.sende nevar neyok .pandemi süreci nasıl sende?
evet abla ya befer çok uğraştı.aslında eşi sorunlu biri değil benim kanımca.fazlaca anneci.duygu eksikliği var bana göre.İyiyim canım sağol,karar verilmedimi hala,nereye kadar devam eder ki böyle aynı evde yabancı 2 kişi olmuşlardır artık.
iyice bunalttı bu süreç.bitsede rahatlasak.ne güzel günlerdeymişiz aslında geçen sene bu zmanlar.ahhh ahhhEvet aynı anda yazmışız,bende aynı evde tıkılıp kaldım işte marketle ev arası mekik dokuma bende.
evde iyi değil durumlar dün akşam yine tartıştık boş yere yoruyoruz kendimizisevindim senin adına.evde durumlar nasıl
aynen abla yabancı konuşmayan ilgilenmeyen insanlar olduk birbirimiz ile .nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum kiİyiyim canım sağol,karar verilmedimi hala,nereye kadar devam eder ki böyle aynı evde yabancı 2 kişi olmuşlardır artık.
abla ya isteyerek durmuyorum bu evde diyor aile ve benim zorum ile dönmüş ama mutlu değilmiş istediği bu değilmiş vs vs..Durumlar nasıl evde bir gelişme varmı.
Anneci adamlar maalesef hayır gelmiyor onlar daha kutsal gözüyle bakıyorlar işte,aile olmanın kavramını çözemiyorlar nedense.evet abla ya befer çok uğraştı.aslında eşi sorunlu biri değil benim kanımca.fazlaca anneci.duygu eksikliği var bana göre.
Aynen ne güzel di demi gırgır şamata gidiyordu hep.iyice bunalttı bu süreç.bitsede rahatlasak.ne güzel günlerdeymişiz aslında geçen sene bu zmanlar.ahhh ahhh
Bir an önce çözüme ulaşması lazım artık.aynen abla yabancı konuşmayan ilgilenmeyen insanlar olduk birbirimiz ile .nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ki
Madem mutlu değilmiş ayrılsın o zaman,kise onu o evde zorla tutmuyor ki .abla ya isteyerek durmuyorum bu evde diyor aile ve benim zorum ile dönmüş ama mutlu değilmiş istediği bu değilmiş vs vs..
hikaye okuyor yani
Anaaaa nedenkine boşanmıyormuş bakalım.ayyyh benimki de boşamıyor beni.. anlaşmalıya döndüm ana da yok diyor tövbe Yarabbim yaw.. şu yaştan sonr ayaşadıklarımıza bak :// çoluk çocukla yola çıkarsan böyle kalırsın işte
ee sizlerde ne var ne yok...
ne garip bir yaşama denk heldik aga diyorum ben de
Ne istiyor bu öküz böyle,neyin adaletiymiş ki sanki.HanimKelesimiGetir ah ablacığım sormaaa.. ayrıyız bu defa ayrı yaşadığımız 8 ay oldu.. hiç bir şekilde görüşmüyorum ara ara türüyor kayboluyor.. bu defa ben atakta bulundum.. sıkıldım çünkü yaw.. bitsin diye.. bu defa o bahsediyor hak adlaet helalalik almadan olmazmış vallahi ahada böyle gülüyorum