- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
abla dedi bana sen al diye bugüne kadar herşeyin organizasyonunu ben yaptım bunu da kendi yapsın yoruldum ben artık
günaydın tatlım o benim için yada ev için hiç gayret göstermiyor kigünaydın millet
beferikom haklısın çaba göstermeli gayret etmeli sen yıkıcı olma evet ama biraz sakin ve geri durabilirsin
inşallah güzel sonuçlar alırsınız
sende de bazı şeyler azalmış iyice yanılıyor muyumgünaydın tatlım o benim için yada ev için hiç gayret göstermiyor ki
içimde öfke var çok fazla neden sorusu varsende de bazı şeyler azalmış iyice yanılıyor muyum
Sende de bir şeyler tükenmiş demekki.içimde öfke var çok fazla neden sorusu var
yoruldum çünkü belleza .Sende de bir şeyler tükenmiş demekki.
Git görüş bence içinde kalmasın. Sonuçta son karar yine sizin. Yıpratıcı bir evliliğin varsa çekmek zorunda değilsin. Mutlu olmak herkesin hakkı.yoruldum çünkü belleza .
aile büyüğü bir amca oğlu var o aradı cuma gelin görüşelim diyor.
bende yok dedim.
ama bir içim git görüş diyor
kafam karışık
desteğin çok teşekkür ederim.Git görüş bence içinde kalmasın. Sonuçta son karar yine sizin. Yıpratıcı bir evliliğin varsa çekmek zorunda değilsin. Mutlu olmak herkesin hakkı.
burdayım belleza nasılsınSUHAN hu huuuu nerelerdesin?
terapi işi noldu.gitmedinizmi.kötü günleri değilde yaşadığınız güzellikler hatırlayıp acaba senmi alsan randevu haa beferikomyoruldum çünkü belleza .
aile büyüğü bir amca oğlu var o aradı cuma gelin görüşelim diyor.
bende yok dedim.
ama bir içim git görüş diyor
kafam karışık
hayır gitmedik daha ses çıkmadı bugün akşam bir görüşme olacak bakalımterapi işi noldu.gitmedinizmi.kötü günleri değilde yaşadığınız güzellikler hatırlayıp acaba senmi alsan randevu haa beferikom
Ben iyiyim de sen hiç buralarda değilsinnnn yapma böyleburdayım belleza nasılsın
Nasıl geçti befercim?hayır gitmedik daha ses çıkmadı bugün akşam bir görüşme olacak bakalım
arada uğruyorumda uzun vakit bulamıyorum eskiden saatlerce burda geyik yaprdık kızlarlaBen iyiyim de sen hiç buralarda değilsinnnn yapma böyle
ılımlı ol dicem ama üstünden kaç gün geçmiş .naptın kuzum.sizin ilişkiniz farklıydı benim gözümde ya.eşin sana kıymet veriyordu en azından.oğlak inadı seninki birazda.inş güzel şeyler olmuştur.bunca yıl birbirinize emek verdiniz.hayır gitmedik daha ses çıkmadı bugün akşam bir görüşme olacak bakalım