2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kuzum bende çok sevmiyorum gitmeyi falan.ramazan bayramında gitmedik biz annmelere ama kvdeydik zaten yasakta vardı.kurbanda gittim.bilemedim ama bayramlar falan bazı aileler için hassas olabiliyor.
bunun davaı bayram değil her gün gidilsin gelinsin yenilsin içilsin rutin bir düzen olsun

merhaba herkese
cuma akşamı annemde toplandık aile büyükleri araya girdi 1 ay eve gelmemesi ayrı kalmamız daha iyi olur denildi.oda cumartesinden beri evde yok
bugün öğle aradım çok soğuk konuştu nerde kaldığını sordum annemde kaldım dedi
kapattım ağlamaya başladım içim çok kötü

kuzummmm

eşin varmıydı.alınan karara bişey demedimi.ya kv ne diyor

evet aynı şehirde yaşıyorlar.koronanın zirve yaptığı yerlerden biri

Yaşadığı yeri biliyorum söylrmişti.

Ne olacak peki son kararınız ne olacak.

ahh abla ahh neler geldi başıma

Başka sorunlarınızda var gibime geliyor bana,sadece bayramda gitmeme meselesi değil sanki.
Ailesi yada seninkiler ne diyor buna.

eşin varmıydı.alınan karara bişey demedimi.ya kv ne diyor
vardı tatlım .
kv ile son durumdan sonra konuşmadım ama geçen hafta aradım karı koca arasına girilme diyor kızım alttan al kadınsın diyor kimse yoğurdum ekşi demiyor

Yaşadığı yeri biliyorum söylrmişti.

Ne olacak peki son kararınız ne olacak.

Başka sorunlarınızda var gibime geliyor bana,sadece bayramda gitmeme meselesi değil sanki.
Ailesi yada seninkiler ne diyor buna.
evet sorunlar var abla ama bu son olayda patlak verdi.
bilmiyorum sonumuz ne olacak belki biraz ayrı kalınca özlersin dediler dediler bakalım ne olacak

evet sorunlar var abla ama bu son olayda patlak verdi.
bilmiyorum sonumuz ne olacak belki biraz ayrı kalınca özlersin dediler dediler bakalım ne olacak

Bazı dönemlerde eşlerin ayrı olmasu lazım,oturup düşüneceksiniz hangisi daha sağlıklı olacak diye.
Sen huzursuzsan mutlu değilsen sevgi kurtarmaz evliliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…