- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
bunun davaı bayram değil her gün gidilsin gelinsin yenilsin içilsin rutin bir düzen olsunkuzum bende çok sevmiyorum gitmeyi falan.ramazan bayramında gitmedik biz annmelere ama kvdeydik zaten yasakta vardı.kurbanda gittim.bilemedim ama bayramlar falan bazı aileler için hassas olabiliyor.
varmı bir değişiklikbunun davaı bayram değil her gün gidilsin gelinsin yenilsin içilsin rutin bir düzen olsun
bunun davaı bayram değil her gün gidilsin gelinsin yenilsin içilsin rutin bir düzen olsun
günaydınn
nasılsın hanımablaŞimdi gördüm hyırdır ne oldu öyle,durumlar nasıl şimdi.
Günaydın suhancım.
nasılsın hanımabla
befer bayramlaşmaya gitmemiş kvsine eşine şuan arıza çıkarıyormuş galiba
evet aynı şehirde yaşıyorlar.koronanın zirve yaptığı yerlerden biriAynı yerdemi hepside,ne olacak halleri şimdi düşündürücü.
Ben iyiyim suhancım sağol sen nasılsın.
ahh abla ahh neler geldi başımaŞimdi gördüm hyırdır ne oldu öyle,durumlar nasıl şimdi.
Günaydın suhancım.
kuzummmmmerhaba herkese
cuma akşamı annemde toplandık aile büyükleri araya girdi 1 ay eve gelmemesi ayrı kalmamız daha iyi olur denildi.oda cumartesinden beri evde yok
bugün öğle aradım çok soğuk konuştu nerde kaldığını sordum annemde kaldım dedi
kapattım ağlamaya başladım içim çok kötü
eşin varmıydı.alınan karara bişey demedimi.ya kv ne diyormerhaba herkese
cuma akşamı annemde toplandık aile büyükleri araya girdi 1 ay eve gelmemesi ayrı kalmamız daha iyi olur denildi.oda cumartesinden beri evde yok
evet aynı şehirde yaşıyorlar.koronanın zirve yaptığı yerlerden biri
merhaba herkese
ahh abla ahh neler geldi başıma
vardı tatlım .eşin varmıydı.alınan karara bişey demedimi.ya kv ne diyor
evet sorunlar var abla ama bu son olayda patlak verdi.Yaşadığı yeri biliyorum söylrmişti.
Ne olacak peki son kararınız ne olacak.
Başka sorunlarınızda var gibime geliyor bana,sadece bayramda gitmeme meselesi değil sanki.
Ailesi yada seninkiler ne diyor buna.
evet sorunlar var abla ama bu son olayda patlak verdi.
bilmiyorum sonumuz ne olacak belki biraz ayrı kalınca özlersin dediler dediler bakalım ne olacak
azcık oğlunada öğüt verseymişvardı tatlım .
kv ile son durumdan sonra konuşmadım ama geçen hafta aradım karı koca arasına girilme diyor kızım alttan al kadınsın diyor kimse yoğurdum ekşi demiyor
biraz kafa dinleyin bakalımevet sorunlar var abla ama bu son olayda patlak verdi.
bilmiyorum sonumuz ne olacak belki biraz ayrı kalınca özlersin dediler dediler bakalım ne olacak