- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Neysesakinim nasılsın varmı bir gelişme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablacığım öncelikle hayırlı cumalar .Neysesakinim nasılsın varmı bir gelişme
Bende iyiyim sağol.ablacığım öncelikle hayırlı cumalar .
bir kaç defa daha bir iki ortamda konuşmak için bir araya geldik en son ekim 10 ondan sonra hiç bir gelişme yok tüm sosyal medya hesaplarını kapatmış. arama sorma eve gelme hiç yok. iyice kış başladı kışlık giysileri evde almadı ne olacak sonumuz bilmiyorum.
sen nasılsın keyfın nasıl
aynı tartışma ile ile bitti her seferinde bilmiyorum ki ben neden yollayım anahtar var gelsin alsın ama yok almadı.Bende iyiyim sağol.
Durumlar hiç te iç açıcı değil gibi sanki.
Kışlık kıyafetlerini niye almıyorki,senin yollamanımı beliyor acaba.
Gelsin kendisi alsın.
Konuşunca bir gelişme yok demekki.
Kendisi gelsin alsın kıyafetlerini,onada teşebbüs etmiyor daha.aynı tartışma ile ile bitti her seferinde bilmiyorum ki ben neden yollayım anahtar var gelsin alsın ama yok almadı.
içim buruk yoktan yere bu hale geldik.
keşke ablacığım keşkeKendisi gelsin alsın kıyafetlerini,onada teşebbüs etmiyor daha.
Niye böyle oldunuz ki keşke olmasaydı bunlar.
Hayırlısı olsun hakkınızda,en doğru kararı ikiniz vereceksiniz.keşke ablacığım keşke
lennn eclipssMerhabalar herkese =)
uzun zamandır yoktumm.. bir baktım hala burası aktif bir yazayım dedim
nerelerdesin neler yaptın kuzumhanımlarrrr nasılsınız keyfiniz nasıl
kimseler yok çok sessiz kalmış burası çok özledim sizleri
o güzel sohbetinizi
buralardayım tatlım işler çok yoğun yasak tatil dinlemeden devam.nerelerdesin neler yaptın kuzum
oy nasıl sevindim anlatamam.evi sirkeleseydin kuzum.tütsü falan yaksaydınburalardayım tatlım işler çok yoğun yasak tatil dinlemeden devam.
beyefendi eve döndü aralık başı
ama soğuk ve tavırlı
sabır diliyorum kendime
Durumlar nasıl şimdi canısı.buralardayım tatlım işler çok yoğun yasak tatil dinlemeden devam.
beyefendi eve döndü aralık başı
ama soğuk ve tavırlı
sabır diliyorum kendime
hanım abla nasılsın.uzun zamandır karşılaşamamıştıkDurumlar nasıl şimdi canısı.
valla abla sıkıntılı hala soguk tavırlıDurumlar nasıl şimdi canısı.
Ben iyiyim canısı sağol sen nasılsın epeydir görüşemedik .hanım abla nasılsın.uzun zamandır karşılaşamamıştık
Nereye kadar devam edecek böyle..valla abla sıkıntılı hala soguk tavırlı