- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
bellezaNeysesakinim canım hakkınızda hayırlısı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bellezaNeysesakinim canım hakkınızda hayırlısı olsun.
selam kızlaarr burdayımNeysesakinim ikom kuzummm sıkma canını nerelerdesin gel
amesia hatun sen nerdesin
@little dora uğrıcam dedim tümden kaçtın gel el at bakalım şu konulara işin içinden çıkamadım ben
gerekirse eşi evde kalsın bence.befer annesine geçsin.kv dolduruyor olabilir.tanımıyorum kadını amaselam kızlaarr burdayım
beferim biraz ayrı kalmak inan çok iyi olur sende merak edip arama bakalım
bu sürede düşünürsünüz ikinizde sen zaten netsin aslında o kendini bi dinlesin ben ne yapıyorum desin biraz tek kalmış gibi olacak aslında neler hissedecek bi ölçüp tartsın bakalım
bence kv de kalmaya devam etsin zaten annesinin dırdırı bunaltır diye düşünüyorum. bi de orda sorumluluk alması gerekebilir sanki. tam bilmiyorum ama en azından bekar hayatı yaşamasıngerekirse eşi evde kalsın bence.befer annesine geçsin.kv dolduruyor olabilir.tanımıyorum kadını ama
evet mantıklıbence kv de kalmaya devam etsin zaten annesinin dırdırı bunaltır diye düşünüyorum. bi de orda sorumluluk alması gerekebilir sanki. tam bilmiyorum ama en azından bekar hayatı yaşamasın
valla tatlım evi terk etmem boşanmak isteyen kendi o vakit kendi gitsingerekirse eşi evde kalsın bence.befer annesine geçsin.kv dolduruyor olabilir.tanımıyorum kadını ama
amin canım yoktan yere geldik buraya incir çekirdeğini doldurmaz inanNeysesakinim canım hakkınızda hayırlısı olsun.
amin canım yoktan yere geldik buraya incir çekirdeğini doldurmaz inan
Neysesakinim habersiz bıraktın bizi
evet ya.mutlaka girer bakardı aslında kaç gün olmuş girmeyeliBen de merak ediyorum
evet ya.mutlaka girer bakardı aslında kaç gün olmuş girmeyeli
herkese merhaba,
yazamadım kusura bakmayın
iki haftadır evde yok
geçtiğimiz pazar günü geldi konuşmak istedi sözde konuştuk yine tartışma halinde geçti.
aile terapistine gitme kararı aldık güya.
bakalım nasıl olacak
kafa değişmemiş
evet abla sadece oSelam merak ettik seni,aile terapistine gitmeniz inşallah yararlı olur.
Sizin asıl sorununuz sadece ailesiylemi ilgili gidip gelme meselesimi yoksa.
evet abla sadece o
işte ben zamanında şunu demişim o bunu demiş bu türlü şeyler
yazamadım kafam çok karışık
daha randevu bilgisi gelmedi kendi alacaktı randevuyu
hala randevu almadı almazda bence bekleyelim bakalım
abla dedi bana sen al diye bugüne kadar herşeyin organizasyonunu ben yaptım bunu da kendi yapsın yoruldum ben artıkÖzelliklemi almıyor randevuyu acaba .
Senden mi bekliyor bunu.