- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.758
- 60
Günaydın herkese hayırlı günler olsun
Evdeyim dün bir görüşmeye gittim pek aklıma yatmadı kısmet bakalım
Gümaydınlar hayırlısı olsun artık bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkese hayırlı günler olsun
Evdeyim dün bir görüşmeye gittim pek aklıma yatmadı kısmet bakalım
GünaydınGümaydınlar hayırlısı olsun artık bakalım.
Günaydın
Sağol abla evet öyle olsun sen nasılsın annen nasıl oldu
Allah göstermesin ölüm dışında pek izin vermiyorlar abla bir sansımı dene bakalım hazirandan önce normale dönülmez diyorlarGünaydın befercim,annem çok ta iyi değil aslında pazartesi kaymakamlığa gideceğim yol izni için bakalım izin alırsam gideceğim yanına.
Allah göstermesin ölüm dışında pek izin vermiyorlar abla bir sansımı dene bakalım hazirandan önce normale dönülmez diyorlar
İnşaallah abla haber edersinKesinlikle vefat dışında izin yok diye biliyorumda hastane çıkışı epikriz raporları var.
Onu göstereceğim onay alırsam artık gideceğim.
İnşaallah abla haber edersin
GünaydınGünaydınlar,dün seyahat izin için gittim alamadım maalesef.
Günaydın
Çok zor abla vermiyorlar
GünaydınGünaydın befercim,bakalım artık ne olacak.
Günaydın
İlerleyerek devam ediyor abla
Abla yaz değil sonbahar konuşuluyorBir dursa artık ta hepimiz güzel günlere dönebilsek.
Abla yaz değil sonbahar konuşuluyor
Annene allah şifa versin ablacım sağlıkla kavuşun inşallah. Bende çok özledim yollar açılsın ilk iş memlekete gidecem ama sanırım en erken bayram sonu. Bayramı yalnız evde geçirmek düşüncesi çok üzücü. Zaten 1.5 aydır evdeyiz de bayram zorlayacak. Tabi yasak olması daha iyi bayramda millet göçe çıkar gibi ülkeye yayılacakBir dursa artık ta hepimiz güzel günlere dönebilsek.
Canım benim yinede sen dikkat et bağışıklık sisteminin kuvvetli olması lazım u dönem öyle az su az çorba ile oruç tutulmaz açlık grevimi yapıyorsun sankiNeysesakinim bu arada ramazanla diyete başladım, iftrada az çorba az yemek. Sahurda sadece su. Evdeyim zaten hiçbir iş yapmıyorum çok zorlamiyor. If yapar gibi devam ediyorum. Bari şu süreci hertürlü degerlendireyim dedim.
Annene allah şifa versin ablacım sağlıkla kavuşun inşallah. Bende çok özledim yollar açılsın ilk iş memlekete gidecem ama sanırım en erken bayram sonu. Bayramı yalnız evde geçirmek düşüncesi çok üzücü. Zaten 1.5 aydır evdeyiz de bayram zorlayacak. Tabi yasak olması daha iyi bayramda millet göçe çıkar gibi ülkeye yayılacak