2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Günaydın befercim,annem çok ta iyi değil aslında pazartesi kaymakamlığa gideceğim yol izni için bakalım izin alırsam gideceğim yanına.
Allah göstermesin ölüm dışında pek izin vermiyorlar abla bir sansımı dene bakalım hazirandan önce normale dönülmez diyorlar

Bir dursa artık ta hepimiz güzel günlere dönebilsek.
Annene allah şifa versin ablacım sağlıkla kavuşun inşallah. Bende çok özledim yollar açılsın ilk iş memlekete gidecem ama sanırım en erken bayram sonu. Bayramı yalnız evde geçirmek düşüncesi çok üzücü. Zaten 1.5 aydır evdeyiz de bayram zorlayacak. Tabi yasak olması daha iyi bayramda millet göçe çıkar gibi ülkeye yayılacak

Neysesakinim Neysesakinim bu arada ramazanla diyete başladım, iftrada az çorba az yemek. Sahurda sadece su. Evdeyim zaten hiçbir iş yapmıyorum çok zorlamiyor. If yapar gibi devam ediyorum. Bari şu süreci hertürlü degerlendireyim dedim.

Neysesakinim Neysesakinim bu arada ramazanla diyete başladım, iftrada az çorba az yemek. Sahurda sadece su. Evdeyim zaten hiçbir iş yapmıyorum çok zorlamiyor. If yapar gibi devam ediyorum. Bari şu süreci hertürlü degerlendireyim dedim.
Canım benim yinede sen dikkat et bağışıklık sisteminin kuvvetli olması lazım u dönem öyle az su az çorba ile oruç tutulmaz açlık grevimi yapıyorsun sanki 😉😄
Ben saldım iyice iki hafta düzenli leslie yaptım hemde 2ama bu hafta hiç fırsatım olmadı

Annene allah şifa versin ablacım sağlıkla kavuşun inşallah. Bende çok özledim yollar açılsın ilk iş memlekete gidecem ama sanırım en erken bayram sonu. Bayramı yalnız evde geçirmek düşüncesi çok üzücü. Zaten 1.5 aydır evdeyiz de bayram zorlayacak. Tabi yasak olması daha iyi bayramda millet göçe çıkar gibi ülkeye yayılacak

Çok sağol doracım,inşallah bizimde temennimiz bu ama durumu çok ta iç acıcı değil maalesef.
Makineye bağlı geceleri,gündüz kendi oksijenini alıyor durumlar böyle işte.
İzin durumu ciddi sıkıntı kolayına vermiyorlar izini.

X