- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
Hoşgeldin canım nasılsın keyfin nasıl ne sınavı imiş o. Özledik seni merak ettik sağlığınıUmarım iyisinizdir canlarım.
Çok uzun zaman oldu farkındayım etiketleyen arkadaşlarım teşekkür ederim hatirlanmak güzel. Seviliyorsunuz.
İş güç derken, birde sınav çıkardım başıma ders çalışıyordum. Şimdi bu karantina da canım bişey istemedi anca fırsat buldum kızçeler bi bakemmm dedim.
Bende özledim inan ama kafa dolu olunca bi koptum o kopuşHoşgeldin canım nasılsın keyfin nasıl ne sınavı imiş o. Özledik seni merak ettik sağlığını
Çok şükür iyiyim canım aynı bende burada cuma gruplarına girdik suhan soktu bizi sonra o kaçtı ben ve Amesia kaldık. Orada saçma seyler ile uğraşıyorum işte. Çok iyi yapmışsın peki aklında bir bölüm var mı.Bende özledim inan ama kafa dolu olunca bi koptum o kopuşsağlık iyi şükür a uzun zaman sonra toparladım.
20 sene sonra yine unv. Sinavina giriyorumokumalara doyamadım çok vaktim var ya .
Sen neler yaptın sağlığın sıhhatin nasıl?
Gelirim canım şu dönemde çalışmıyor olman iyi olmuş. Güzel sanatlar resim bölümü düşünüyorum. Tabi bu yogunlukta olurmu bilmmem bakalım nasipÇok şükür iyiyim canım aynı bende burada cuma gruplarına girdik suhan soktu bizi sonra o kaçtı ben ve Amesia kaldık. Orada saçma seyler ile uğraşıyorum işte. Çok iyi yapmışsın peki aklında bir bölüm var mı.
Bu arada bende işten ayrıldım evdeyim şuan karantina filan idare ediyoruz. Özletme kendini arada lütfen gel❤
Ayy yeteneklısın kız sen özel yetenek sinavıda mı gireceksin o zsmnGelirim canım şu dönemde çalışmıyor olman iyi olmuş. Güzel sanatlar resim bölümü düşünüyorum. Tabi bu yogunlukta olurmu bilmmem bakalım nasip
Boşver stabil haldeyiz 74/75gidip geliyorum5 kilo aldim ama şu an diyetle hiç uğraşamam bi düzlüğe çıkalım başlarım
Bence de diyet vücut direncimizi düşürür hiç gerek yok. Ben gayet saldım. Sağlıklı olalimda gerisi boşB
Boşver stabil haldeyiz 74/75gidip geliyorum
Yok yine dikkat ediyorum salmadım ama durdu altı aydır böyle canım ben deBence de diyet vücut direncimizi düşürür hiç gerek yok. Ben gayet saldım. Sağlıklı olalimda gerisi boş
Evet yetenek sınavına girmeyi planlıyorum, eşim kafayı yedin ne gerek var diyor ama ben babamın istediği bölümü okumuştum 20 sene sonra aydınlandımAyy yeteneklısın kız sen özel yetenek sinavıda mı gireceksin o zsmn
Bende iktisat babamın istediği bölümdü ben turrizm istiyordum. İktisat okurken ikinci ünv olarak okudum iki yıllık iki diploma var ne işe yarıyorsEvet yetenek sınavına girmeyi planlıyorum, eşim kafayı yedin ne gerek var diyor ama ben babamın istediği bölümü okumuştum 20 sene sonra aydınlandım
Evde çok zor zaten ekmek yapmaya başladımYok yine dikkat ediyorum salmadım ama durdu altı aydır böyle canım ben de
Evet bende öyle düşünüyorum epey kilo verdim çünkü hastalık tan dolayı diyetisyen de gitmiyorumEvde çok zor zaten ekmek yapmaya başladımbirde duaraklama dönemi bile iyidir
He yaaa asarız diplomalarımızı duvara beklesin. Beni mutlu edecek okul olursa mecbur devam etmem lazım böylece resim yapabilirim dedim aklımı seveyimBende iktisat babamın istediği bölümdü ben turrizm istiyordum. İktisat okurken ikinci ünv olarak okudum iki yıllık iki diploma var ne işe yarıyors
Barajı geçsen yeter diye biliyorum özel yetenek puanı etkili dğeil mi. Bu şartlar da nasıl olacak sınav onuda bilmiyorumEvet yetenek sınavına girmeyi planlıyorum, eşim kafayı yedin ne gerek var diyor ama ben babamın istediği bölümü okumuştum 20 sene sonra aydınlandım
Gayet iyi verdin canım hem hastalıklarla uğraştın walla senin işin hepimizden zorduEvet bende öyle düşünüyorum epey kilo verdim çünkü hastalık tan dolayı diyetisyen de gitmiyorum
Çok güzel çizmiştin bende bu karantinadan önce bir hafta iki ders cam üfleme cam sanatina gittim. Tam güzel alıştım korkuyorum ISIDAN Dedim dersler iptal oldu okullar tatil olduHe yaaa asarız diplomalarımızı duvara beklesin. Beni mutlu edecek okul olursa mecbur devam etmem lazım böylece resim yapabilirim dedim aklımı seveyim
Uetenek sınavlarında her okulun barajı farklı temmuza ertelendi tyt bakalim. Sözümüz sağlığa şartlar uyarsa girerim sınavaBarajı geçsen yeter diye biliyorum özel yetenek puanı etkili dğeil mi. Bu şartlar da nasıl olacak sınav onuda bilmiyorum
Oooo ne güzel sonra devam edersinÇok güzel çizmiştin bende bu karantinadan önce bir hafta iki ders cam üfleme cam sanatina gittim. Tam güzel alıştım korkuyorum ISIDAN Dedim dersler iptal oldu okullar tatil oldukaldobenim heves içimde