- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.760
- 60
Evet kaç eczaneye sordum gecen hafta yok ne yazıkkıMarketlerin kendi dağıttığı maskelermiş,normal almaya kalksan bulunmuyor üstelik.
Ben çalımı sardım kaç defa öyle çıktım sokağa kolay birde seffaf dosya ilen var onuda dene istersenEvde yapımı maskeler var youtube'da çok ta kolay ben deneyeceğim bakalım nasıl olacak.
Evet kaç eczaneye sordum gecen hafta yok ne yazıkkı
Ben çalımı sardım kaç defa öyle çıktım sokağa kolay birde seffaf dosya ilen var onuda dene istersen
Bundan aldım abla. Birde tek kullanımlık olanlar var evde. Koruyuculuğu yok diyorlar ama seçenek yok ne yazık kiKorumalı siperli olan demi,maske daha iyi bana göre.
Bundan aldım abla. Birde tek kullanımlık olanlar var evde. Koruyuculuğu yok diyorlar ama seçenek yok ne yazık ki
günaydın ablaa napıyosun nasılsınGünaydınlar hanımlar.
günaydın ablaa napıyosun nasılsın
bende iyiyim abla. dönüşümlü çalışıyoruz bu hafta ben geliyorum. evdeyken de zaman o kadar hızlı geçiyorki hiç anlamıyorum. bu aralar eve gidincede hiçbişey yapamıyorum bu hafta kendimi hiç sevmedimGünaydın canım,iyiyim sağol ne olsun aynı işte devam ediyoruz,sen nasılsın ne var ne yok.
bende iyiyim abla. dönüşümlü çalışıyoruz bu hafta ben geliyorum. evdeyken de zaman o kadar hızlı geçiyorki hiç anlamıyorum. bu aralar eve gidincede hiçbişey yapamıyorum bu hafta kendimi hiç sevmedim
kesinlikle öyle ya zaman çok hızlı geçiyorEvde olunca vakit geçiyor işte,anlamıyorsun bile ne zaman akşam oldu diye.
kesinlikle öyle ya zaman çok hızlı geçiyor
ve hala saçma sapan şeylere takılan insanlar...Hayatımızdan 1 gün daha gidiyor böyle.
ve hala saçma sapan şeylere takılan insanlar...
Günaydın abla nasılsın sonuçlar nasıl çıktıBendede bundan var dılardan her gelişimde yıkıyorum hemen.
Günaydın abla nasılsın sonuçlar nasıl çıktı
Çok şükür abla bununla geçmiş olsunGünaydın befercim,iyiyi sağol iyi çıktı sonuçlar kemikdeki değerler düşmüş iğneye gerek kalmadı artık.
1 sene sonra yine gidip tarama yaptıracağım,ilaçlara devam edeceğim.