2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ilk ders için çok güzeller yaaa. İnsanın sevdiği birşeylerle uğraşması yaşam enerjisi veriyor di mi
Yani evet çok hissedemedim ilk gün çok kasıldım yapamıyorum diye çok terledim filan ateş 1200 derece yanarım diye korktum ikinci gün korkumu yeneceğim dedim kısmet değilmiş.
Hiçbiri birbiri ile aynı değil fark ettin mi

Ilk gün diyorsun yawrum birebir aynısını yapmak 1 günde olsa heryer cam ustası olur

Hoş geldin littecim epeydir yoksun sende iyisin demi.

Sen peki atölyeye gidiyordun devam ettin kapandı mı orası. Şimdi kapalıdır da öncesi için soruyorum
Çok az gidebildim canım ben gitmeyince grupta ağırdan aldı öyle duruyor 15 gün önce gittim en son. Bizimki zaten keyfi bir yerdi hobi için olusturduk. Ilerleyen zamanda farklı planlar vardı bakalım neler olacak bu yaz ölü bence kolay atlatamayiz bu laneti

Iyiyim ablacım teşekkür ederim. Karantina günleri işte fürüsten ölmezsek stresten ölecez o haldeyiz yine de halimize şükür deyip oturuyoruz. Sen nasılsın?

Hepimiz öyleyiz çok fazla çıkmamaya çalışıyorum desemde gene alışveriş işleri hiç bitmiyorki.
Bende iyi olmaya çalışıyorum işte,annem rahatsız biliyorsun evde şimdi,durumu öyle çok iyi değil maalesef.

Günaydın befercim,önlemini al öyle git bence.
Bende hastaneye gidecem bugün ağrılarım artıyor artık,sonuçları göstermem lazım.
Öyle zaten maske Filan aldım eve gerekli durumlarda takıyorum ama insan yinede tedirgin oluyor.benimde haftaya kontrolum var arayacağım bakalım gel mi der bilmiyorum. Sende çok dikkat et abla kendine haber edersin sonuçlarını

Dün marketten maske buldum zor bela,bir alana bedavaymış güya toplam 20 tane oda.
Ara bakalım dr ne diyecek gel derse mecbur gidecen herhalde,saat 3'te benim randevum .
Haber veririm durumları.

Dün marketten maske buldum zor bela,bir alana bedavaymış güya toplam 20 tane oda.
Ara bakalım dr ne diyecek gel derse mecbur gidecen herhalde,saat 3'te benim randevum .
Haber veririm durumları.
Dün oysa çıktı Başkan ücretsiz olacak dedi. Ben çok önce yıkanabilir aldım Oda iş görmez diyorlar ama yapacak bir şey yok tek kullanımlık ta var idareli hepsini kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…