- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.768
- 60
geçmiş olsun ablacığım, inşaallah hepsi tertemiz çıkar.. iyi astanelerin boş olması iyi bir durum.. yaw ne çektik bu koronodan yaa ://
selam olsun herkeseee..
biz de halen işe gelmekteyiz..
genel olarak bir sakin ki sormayın her yer.. ama iyi öyle olsun Allah ım hepimzi korusun
canıım burdayım çok nadir giriyorum sen neler yaşadın öyle yaaSelam olsun beferim ve hanım abalacığım başkada kimse yok saten selam verecek :)
little dora kıs sen nerelerdesin yaa
amesia
@demirleke ay bir çıkın ortaya.. netlere yasak yok ay gelin iki lafın belini kıralım :)))
geçen hafta evdeydim bu hafta çalıştım haftaya evdeyim inşallah.amesia ayy canım benimm sorma gitsin valla..aynen öyle.. şu korona bir bitsin ilk işim dava açmak olacak, şu an mahkemeler de kapalı ://
düzgün bir ailem var Allah ıma sonsuz şükürler olsun..
seviyesizlerin seviyesine inecek kadar basit olmadık biz..
vallahi başkası olsa tekme tokat irerlerdi birbirlerine.. o kadar saygın ki canım kardeşim
daha sık gel hatta gelin sohbet edelim arada...
sen neler yapıyorsunuz
çalışıyor musun
evde kallardan mısın :)
Çok sık girmiyorum tatlım karşılaşamıyoruzSelam olsun beferim ve hanım abalacığım başkada kimse yok saten selam verecek :)
little dora kıs sen nerelerdesin yaa
amesia
@demirleke ay bir çıkın ortaya.. netlere yasak yok ay gelin iki lafın belini kıralım :)))
Günaydın abla nasılsın Karantina nasıl gidiyor. Keyfin nasılGnaydınlar hanımlar.
Günaydın abla nasılsın Karantina nasıl gidiyor. Keyfin nasıl
Ben öyle acil işlerim olduğu Zaman hemen çıkıp geliyorum maske ve eldiven ile. Ama eşim çıkıyor ve tartışıyoruz iki üç saat te olsa dışardaGünaydınlar,iyiyim canım sağol sen nasılsın.
Evdeyim bende mecbur kalmadıkça çıkmıyorum evden.
Ben öyle acil işlerim olduğu Zaman hemen çıkıp geliyorum maske ve eldiven ile. Ama eşim çıkıyor ve tartışıyoruz iki üç saat te olsa dışarda
Yanında sürekli birinin olması daha iyi aklınız kalmaz abla bu kadını şirketten mi buldunuz güvenilir yani değil miGünaydınlar hanımlar,annem için hastanede kalan bir yabancı kadın vardıya dün kardeşim onunla görüştü.
Bir aksilik olmazsa bugün gelecek annemlere yanında kalacak.
Yok abla gitme kalsın çok acil değilse mayıs ta filan gir normal zamanda hastane zaten sıkıntılı şimdi ise iyice iğrendim. Allah raporlu ilaçlarım benimde az kaldı bitince eczaneden alabileceğimGünaydınlar,hepimiz öyleyiz aslında eşimde işe gidip geliyor gerçi bu aralar gidiş geliş saatleride değişti erken geliyor artık eve.
Bugün hastaneye gidecektim eşim gitme dedi,sonuçları doktor görecekti,dün umredeki karantinacılar bizim hastaneye geldiler akşam tv de gösterdi.
Yanında sürekli birinin olması daha iyi aklınız kalmaz abla bu kadını şirketten mi buldunuz güvenilir yani değil mi
Yok abla gitme kalsın çok acil değilse mayıs ta filan gir normal zamanda hastane zaten sıkıntılı şimdi ise iyice iğrendim. Allah raporlu ilaçlarım benimde az kaldı bitince eczaneden alabileceğim