Sende o iş olmuyobende baya saldım hatta bugün eski düzenime başladım. biraz rayına oturtayımda sizinle paylaşıyım yine gaza gelelim diycektim. ama hani hadi diyip bi heves başlayıp sonra boşvermek istemiyorum. biraz kendimi kendime ispatlayım demiştim ama :)
Haklısın o kısımlar da var. İki hafta kaplıca ya gidelim diyoruz ama tam günü belli değilha ozaman olmaz.tartı günü vs var.günlük mesaj doldurma vs de var
Nasilsin canim tesadufen son mesajlara bakarken gordum her zaman beklerimBaşkasına gitmem zaten zip zip a gidelim bir merhaba diyelim bakalım ortama duruma göre devam ederiz ne drsiniz
Valla sana misafir gelelim mi diye konuşuyorduk kendi aramızda ama ben şehir dışına çıkma durumum var nasıl yapalım diyordukNasilsin canim tesadufen son mesajlara bakarken gordum her zaman beklerim
Çok şükür iyiyim işten ayrıldım bende evdeyimNasilsin canim tesadufen son mesajlara bakarken gordum her zaman beklerim
Son mesajlarda gordum sayfayi bir bakayim dedim canim selam verecektim sen yazdin
Gelin tabiki canım her zaman beklerim siziValla sana misafir gelelim mi diye konuşuyorduk kendi aramızda ama ben şehir dışına çıkma durumum var nasıl yapalım diyorduk
Hayirlisi olsun canım dinlenirsin birazÇok şükür iyiyim işten ayrıldım bende evdeyim
Evet canim bende öyle düşündüm bakalım kızlar ne diyecekler. Birde tatlım benim yediğim yemediğim şeyler var grupta sıkıntı olur mu. Ekmek yiyorum mesela bazı yerde ekmek yiyenler sorun oluyoGelin tabiki canım her zaman beklerim sizi
Free listemiz var ordada takilabilirsin canım şehir disindan grlene kadar
Sehir dışından gelince listeye girmek istersen girebilirsin
Hayirlisi olsun canım dinlenirsin biraz
Sıkıntı olmaz canım basta soylersin,bazi durumlarda cok yedin diyen olabilir ama herkesin yeme sekli farkliEvet canim bende öyle düşündüm bakalım kızlar ne diyecekler. Birde tatlım benim yediğim yemediğim şeyler var grupta sıkıntı olur mu. Ekmek yiyorum mesela bazı yerde ekmek yiyenler sorun oluyo
Hıı işte ben durum dan çok rahatsız oluyorum orada sıkıntı olsun istemem başta seninle konuşayım dedimSıkıntı olmaz canım basta soylersin,bazi durumlarda cok yedin diyen olabilir ama herkesin yeme sekli farkli
Bizim takimda da ekmek fazla diyen olabiliyor ama mesela diyetisyen listelerinde hep ekmek oluyor kiloya gore degisiyorHıı işte ben durum dan çok rahatsız oluyorum orada sıkıntı olsun istemem başta seninle konuşayım dedim
olur deneme amaçlı bizi alsın free takılırız kurallarada uymaya çalışırızBaşkasına gitmem zaten zip zip a gidelim bir merhaba diyelim bakalım ortama duruma göre devam ederiz ne drsiniz
huhhuuww.iyi insan lafının üstüne gelirmişNasilsin canim tesadufen son mesajlara bakarken gordum her zaman beklerim
ya olmuyu disipline etmeye çalışıyorum kendimi yine olmuyor.bizim kurduğumuz takımda çok işlevsel olmadı.bende baya saldım hatta bugün eski düzenime başladım. biraz rayına oturtayımda sizinle paylaşıyım yine gaza gelelim diycektim. ama hani hadi diyip bi heves başlayıp sonra boşvermek istemiyorum. biraz kendimi kendime ispatlayım demiştim ama :)
yemeğe çıkacağım şimdi.öğleden sonra giriş yapalım diyorum benEvet canim bende öyle düşündüm bakalım kızlar ne diyecekler. Birde tatlım benim yediğim yemediğim şeyler var grupta sıkıntı olur mu. Ekmek yiyorum mesela bazı yerde ekmek yiyenler sorun oluyo
Tamam canim haber et beraber girelimyemeğe çıkacağım şimdi.öğleden sonra giriş yapalım diyorum benamesia sen kararsızsın sanki
Nasilsin canim bu ara takimdan disari pek gitmiyorum guzel tesadüf olduhuhhuuww.iyi insan lafının üstüne gelirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?