Cuma eşyalarımı toplayıp 3.5 gibi ayrıldım canım imza attım bir konuşma olmadı helalleştik bittihamdolsun canım sen nasılsın işte misin en son ne konuştular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma eşyalarımı toplayıp 3.5 gibi ayrıldım canım imza attım bir konuşma olmadı helalleştik bittihamdolsun canım sen nasılsın işte misin en son ne konuştular
günaydın.nasılsın canımGunaydinnn![]()
bilmem hiç düşünmedim.isterseniz neden olmasınSUHAN konunun ismi aynı mı kalacak?
ooo bittimi.hayırlı olsun ovakit evdemisinCuma eşyalarımı toplayıp 3.5 gibi ayrıldım canım imza attım bir konuşma olmadı helalleştik bitti
Şimdi fark ettim bende benim için sıkıntı yok nasıl dersenbilmem hiç düşünmedim.isterseniz neden olmasın
Evet bitti evdeyim canım şimdiooo bittimi.hayırlı olsun ovakit evdemisin
beni takıma almazlar zatende freemi takılsam.sıkarmıız kendimizi acabaŞimdi fark ettim bende benim için sıkıntı yok nasıl dersen ❤
Aklıma da gelmedi değil bilmiyorum alışabilir miyizgünaydınlar.takımalrdan mesaj elmiş.zıpzıpın takımına geçelimmi ne dersiniz
Yasaklı mısınbeni takıma almazlar zatende freemi takılsam.sıkarmıız kendimizi acaba
6 kilo fazlalığım var.atmam lazımAklıma da gelmedi değil bilmiyorum alışabilir miyiz
Bende 70den aşağı düşmeliyim 74.5şuan6 kilo fazlalığım var.atmam lazım
64 kiloya inmem lazım.yoksa takıma giremiyorumYasaklı mısın
hadi bakalım şimdilik dinlen keyfini çıkar canımCuma eşyalarımı toplayıp 3.5 gibi ayrıldım canım imza attım bir konuşma olmadı helalleştik bitti
bilemedim işte.Aklıma da gelmedi değil bilmiyorum alışabilir miyiz
Çok saçma kuralları var ya birde ben şehir dışına çıkacağım uyabilir miyim bilmiyorum64 kiloya inmem lazım.yoksa takıma giremiyorum
İnşallah canımhadi bakalım şimdilik dinlen keyfini çıkar canım
ha ozaman olmaz.tartı günü vs var.günlük mesaj doldurma vs de varÇok saçma kuralları var ya birde ben şehir dışına çıkacağım uyabilir miyim bilmiyorum
sen kararlı mısın suhanım takıma geçecek misinha ozaman olmaz.tartı günü vs var.günlük mesaj doldurma vs de var
size sorayım dedim.tek gitmek istemiyorum.kendi başımada baya saldımsen kararlı mısın suhanım takıma geçecek misin