iyidir kuzum nolsun.heo yoğunluk ya.bende bu ara yoğunum boş bulduğum an damlıyorumNasilsin canim bu ara takimdan disari pek gitmiyorum guzel tesadüf oldu
yettimSUHAN gittim ben bekliyorum
çok geçmiş olsun ablaSelamlar ankaradayım dün akşam geldim.Annem hastanede yine yoğun bakımda çok kötü halde gelmiş.İlaçlar fayda etmemiş akciğere tüp yerleştirmişler uyutmuşlar.Bugün gittim tüpü çıkarmışlar şimdilik iyi yarına daha iyi olursa kliniğe alacaklar.Şimdilik durum böyle ..
çok geçmiş olsun abla : (Selamlar ankaradayım dün akşam geldim.Annem hastanede yine yoğun bakımda çok kötü halde gelmiş.İlaçlar fayda etmemiş akciğere tüp yerleştirmişler uyutmuşlar.Bugün gittim tüpü çıkarmışlar şimdilik iyi yarına daha iyi olursa kliniğe alacaklar.Şimdilik durum böyle ..
günaydın canım burda da yağmur olsayağmur yüklü bir hava ile günaydınlar olsun...
nasılsınız kızlar
HanimKelesimiGetir ablacığım çok geçmişler olsun anneciğine Allah ım şifaa versin.. iyi haberlerini alın inşaallah..
bak ben de buradayım lütfen ne lazımsa hbr et seve seve yaparım.
ay bide de kuru bir soğuk vardı kaç gündür yağışsızgünaydın canım burda da yağmur olsatoz heryer sinir oluyorum
iyidir canım sen nasılsıngünaydınSUHAN ım nasılsın
Çok geçmiş olsun abla acil şifalar diliyorumSelamlar ankaradayım dün akşam geldim.Annem hastanede yine yoğun bakımda çok kötü halde gelmiş.İlaçlar fayda etmemiş akciğere tüp yerleştirmişler uyutmuşlar.Bugün gittim tüpü çıkarmışlar şimdilik iyi yarına daha iyi olursa kliniğe alacaklar.Şimdilik durum böyle ..
Toz mu vargünaydın canım burda da yağmur olsatoz heryer sinir oluyorum
gerçekten öyle resmen kış göremedik hiçay bide de kuru bir soğuk vardı kaç gündür yağışsız
yağsın valla temizlensin ortalık ay
doğru dürüst kış göremedik.
darısı başınıza
kız evin orası tamam ondanToz mu varbence sizin orada çalışma var o toz ondan
Yattığımız odada otel perdesi var kalın ışık geçirmeyen o yüzden bilmiyorum hava açık mı kapalı mı tatlım uyuşukluk yapıyorum daha kalkamadımkız evin orası tamam ondan
ama işyeri?
gökyüzü sanki biz toz bulutu
ooohhh yatak keyfisiYattığımız odada otel perdesi var kalın ışık geçirmeyen o yüzden bilmiyorum hava açık mı kapalı mı tatlım uyuşukluk yapıyorum daha kalkamadım
Hıı aynen ondan kalktım ama ev işleri beni beklerooohhh yatak keyfisi
aç güzel bi müzik dans ede ede yaparsınHıı aynen ondan kalktım ama ev işleri beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?