• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Selamlar ankaradayım dün akşam geldim.Annem hastanede yine yoğun bakımda çok kötü halde gelmiş.İlaçlar fayda etmemiş akciğere tüp yerleştirmişler uyutmuşlar.Bugün gittim tüpü çıkarmışlar şimdilik iyi yarına daha iyi olursa kliniğe alacaklar.Şimdilik durum böyle ..

Selamlar ankaradayım dün akşam geldim.Annem hastanede yine yoğun bakımda çok kötü halde gelmiş.İlaçlar fayda etmemiş akciğere tüp yerleştirmişler uyutmuşlar.Bugün gittim tüpü çıkarmışlar şimdilik iyi yarına daha iyi olursa kliniğe alacaklar.Şimdilik durum böyle ..
çok geçmiş olsun abla

çok geçmiş olsun abla : (

yağmur yüklü bir hava ile günaydınlar olsun...
nasılsınız kızlar
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablacığım çok geçmişler olsun anneciğine Allah ım şifaa versin.. iyi haberlerini alın inşaallah..
bak ben de buradayım lütfen ne lazımsa hbr et seve seve yaparım.

yağmur yüklü bir hava ile günaydınlar olsun...
nasılsınız kızlar
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablacığım çok geçmişler olsun anneciğine Allah ım şifaa versin.. iyi haberlerini alın inşaallah..
bak ben de buradayım lütfen ne lazımsa hbr et seve seve yaparım.
günaydın canım burda da yağmur olsa:( toz heryer sinir oluyorum

Çok geçmiş olsun abla acil şifalar diliyorum

Back