- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
evet artık evlerde küçüldü böylesi güzel. bende 1şubatta çok sevdiğim arkadaş ve akrabalar(akrabaların gelinleri ile arkadaşım oldu) var onları çağırdım yine 8-9 kişi olacağız.ufak tefek şeyler hazırlarım artık o zamana kadar
evet abla curcuna oluyor karışıklık oluyor her kafadan bir ses çıkıyor...Kalabalık oldumu ben rahat edemiyorum az olsun öz olsun en azından rahat oluyor.
evet abla curcuna oluyor karışıklık oluyor her kafadan bir ses çıkıyor...
can sıkıcı olmuş gerçekten.geçmiş olsun bu arada.kayınvalidenizede Allah akıl fikir versin ned iyeyim.millet neyind erdinde onlar neyinKayınvalidem köyde oturuyor ve onun yaş grubundakiler benim düşük yaptığımı duyunca kesin kilosu var ondan düşük yaptı diye arkamdan konuşmuş çok üzüldüm bugün hıçkıra hıçkıra ağladım evde çok kötü oldum sizinle de paylaşmak istedim kuzenim 50 kilo ile 3 defa düşük yaptı bir tanıdığım 65 kilo ile 2 defa düşük yaptı diğer tanıdığım 55 60 kilo arası yine düşük yaptı
başınız sağ olsun.. ben ilk kez görüyorum sizi...insanın içten içe yiyip bitiren sorularla borca ulaşmasına neden oluyor bu tür insanlar memleketten geldim bugün sırf bu cümle aklımda kalan 2 gün boyunca sadece bunu odaklanıp düşünmüşüm eve geldim eşim işe gittikten sonra ağladım çok ağladım çok üzülüyorum3 ay önce kaybettim ikiz bebeklerimi
kışın günü çok kötü olmuş yaAlt kattaki komşumun mutfak dolapları değişiyor,matkap sesleri evin içinde .
kışın günü çok kötü olmuş ya
çok şükür iyiyim canım senin düze çıkman için dua ediyorum.selam hanımlar,
ablacığım kolay gelsin.. yakın olsaydık akşam da benle devam ederdik
valla bir bardak çayını içmeden geçmezdim :*
kolaylıklar diliyorum sana, ben de pek severim sohbet muhabbet çay börek tatlı ne hoş..
çekebilirsen bir sofranın resmini de çek bakalım :)
ama dediğin gibi sohbet ortamı olmadı mı ben de geriliyorum curcunada.. geliyorlar gidiyorlar sen sadece hizmetli gibi dolanıp duruyorsun ev sahibi olarak.. çok kalabalık ben de istemem keyfine varamadığım için :)
ablacığım karşısına çıkmak gerek haklısın da hiç tek söz edesim yok.. beni anlamayanla ben tek söz etmem ki...
neyse bakalım gelecek elbet.. demişti karşılıklı konuşup bir karara varacağız die..
Allah ım ne hayır ise benim için onu nasip etsin.. dua edin bana aklınıza gelirsem..
yanlış bir kara vermek yeniden aynı aynı şeyleri yaşamaktan sakınsın beni
suhan ve amesia 15 tatilde mi ?
beferim sen nasılsın iyi misin iyileştin mi?
ya bu arada uzun zamandırlittle dora yok ortalarda nerdesin ay arkadaşım.. iyi misin acep ?
nerdesin kuzucan naasılsınselamlar
bizim alt komşuda 2sene önce mutfak yaptırdı ses gürültü evet ama evi ısıtamadık çünkü tadilat var diye yakmadılar onların tüm cam lar açık kar yağdı dondum ya o vakit.Yazda olsa gene aynı ses nasılsa,sonradan dışarı çıkacam zaten işim bitsin onu bekliyorum.
bizim alt komşuda 2sene önce mutfak yaptırdı ses gürültü evet ama evi ısıtamadık çünkü tadilat var diye yakmadılar onların tüm cam lar açık kar yağdı dondum ya o vakit.
yazında ses aynı ama ısı sorunu yok
yok kuzum yoğunum bu ara.selam hanımlar,
ablacığım kolay gelsin.. yakın olsaydık akşam da benle devam ederdik
valla bir bardak çayını içmeden geçmezdim :*
kolaylıklar diliyorum sana, ben de pek severim sohbet muhabbet çay börek tatlı ne hoş..
çekebilirsen bir sofranın resmini de çek bakalım :)
ama dediğin gibi sohbet ortamı olmadı mı ben de geriliyorum curcunada.. geliyorlar gidiyorlar sen sadece hizmetli gibi dolanıp duruyorsun ev sahibi olarak.. çok kalabalık ben de istemem keyfine varamadığım için :)
ablacığım karşısına çıkmak gerek haklısın da hiç tek söz edesim yok.. beni anlamayanla ben tek söz etmem ki...
neyse bakalım gelecek elbet.. demişti karşılıklı konuşup bir karara varacağız die..
Allah ım ne hayır ise benim için onu nasip etsin.. dua edin bana aklınıza gelirsem..
yanlış bir kara vermek yeniden aynı aynı şeyleri yaşamaktan sakınsın beni
suhan ve amesia 15 tatilde mi ?
beferim sen nasılsın iyi misin iyileştin mi?
ya bu arada uzun zamandırlittle dora yok ortalarda nerdesin ay arkadaşım.. iyi misin acep ?
iyidir baby sen nasılsın.gösterdinmi sonuçlarınınerdesin kuzucan naasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?