- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
odamın zekasına hayranım abla.inanılmaz bence.karşısındakini aptala çeviriyor
niye sıktın canını peki
TAHLİL aldı. YARIN GİDECEğim sonuç için
BÖBREKLERDE protein kaçağı varSenin sağlık durumun neydi,inşallah değerler çok iyi çıkar.
olsun muhabbete çok güzle olur keşke benimde öyle ortamım olsaay izleyemedim arkadaşlar kahveye çağırdı.
BÖBREKLERDE protein kaçağı var
hiç iyi hissetmiyorum kendimi.niye sıktın canını peki
vucut alınan proteini atamıyor. böbrek süzemiyor. yüksek tansiyon ile birlikte böbreklere hasar veriyor.O ne oluyor peki hiç bilmiyorum bunu.
senmi yorumladınBÖBREKLERDE protein kaçağı var
çok samimi gelmiyor .davete icabet işte içerik boş diyim sanaolsun muhabbete çok güzle olur keşke benimde öyle ortamım olsa
neden sigort akarşılamıyor.farklı testlermi yapılıyor.biyopsiyi hangi durumda gerekli gördüler kuzumhiç iyi hissetmiyorum kendimi.
sabah gözümü açtım saat 9 ilk defa işe geç kaldım. telin sarjı bitmiş alarm çalmamış
biyopsi işi çok canını sıkıyor. bu hastalık gitmedi kaldı çok canımı sıkıyor.
dün sigorta karşıalamadı 500 tl para ödedim hastaneye her ay böyle maliyetli olacak ise gidemem ben .
geçen sene sigorta karşıladı(özel sağlık sigortası) ama bu sene kronik rahatsızlık olarak gördüğü için karşılamıyor.neden sigort akarşılamıyor.farklı testlermi yapılıyor.biyopsiyi hangi durumda gerekli gördüler kuzum
yok zaten git gel artık hesaplamayı öğrendim bende. ama daha doktor ile görüşmedimsenmi yorumladın
ya işte iş ortamı öyle oluyor.çok samimi gelmiyor .davete icabet işte içerik boş diyim sana
kitabı okuyormusun.güzel esmalar var odaya işte iş ortamı öyle oluyor.
bende şimdi oda değiştirdim ya burda bir kız var hiç aram yok soğuk soğuk oturuyoruz odada.
çok tutmuş yawgeçen sene sigorta karşıladı(özel sağlık sigortası) ama bu sene kronik rahatsızlık olarak gördüğü için karşılamıyor.
eğer bir sene devam ederse kaçak biyopsi yapalım demişti doktor.
aynı testler muayene 150 tl
tahliller 357 tl tuttu
bağlantılı olduğu diğer değerler nasıl peki.hemen içini karartma doktorun daha net bilgiler veriryok zaten git gel artık hesaplamayı öğrendim bende. ama daha doktor ile görüşmedim
40 SAYFA FİLAN OKUDUM canım arada bakıyorumkitabı okuyormusun.güzel esmalar var oda
her seferinde sigorta karşılıyordu sigortayada 500 lt ödemiştim rahattı sadece 15 ödüyordum ama bu sefer çok olduçok tutmuş yaw
inş yarın belli olurbağlantılı olduğu diğer değerler nasıl peki.hemen içini karartma doktorun daha net bilgiler verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?