evet cumartesi gittim değer düşmüş 2 ay daha erteledik aynı ilaca devamiyidir baby sen nasılsın.gösterdinmi sonuçlarını
2 ay sonraki duruma göre tekrar biyopsi konuşulacak diyete ilaca devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cumartesi gittim değer düşmüş 2 ay daha erteledik aynı ilaca devamiyidir baby sen nasılsın.gösterdinmi sonuçlarını
iki aya kadar inş normal değerine düşerde rahatlarsınevet cumartesi gittim değer düşmüş 2 ay daha erteledik aynı ilaca devam
2 ay sonraki duruma göre tekrar biyopsi konuşulacak diyete ilaca devam
inş canım az önce yine gözüme kan oturmuş.iki aya kadar inş normal değerine düşerde rahatlarsın
Bir oğlum var engelli genetik hastalıga sahib ilik nakli olması gerekiyordu genetik ayrıştırmalı tüp bebek yaptırdık 3 denemede tutmuştu tek embriyo transfer edildi içeride bölündü ve ikizler di 7 haftada kanama ile beraber 2 gün sonra düşük yaptım ve bu düşük yapmamın sebebi de kilomdan dolayıaçıklama yapmazken köydeki bilim uzmanı Hanımlar arkamdan bu şekilde konuşuyorlarmış 26 yaşındayım 7 yıllık evliyim 6 yaşında da oğlum varbaşınız sağ olsun.. ben ilk kez görüyorum sizi...
biraz bahseder misin kendinden.. kaç yaşındasın..
kiloya sebep düşük yapıldığını da ilk kez duydum.. yok daha neler..
Allah bu yaa.. nasip ederse kilo da neymiş lütfen..
inancı zayıf insanların saçma sapan vesveseleri işte..
ama siz aldırmayın, bakın bu bebek mevzularında psikoloji büyük önem taşıyor.. kendimden biliyorum..
13 ay oldu artık düşsün bitsin istiyorum canım yakızlar selamlarrr,
nasılsınız.. beferim Alajh şifaa versin..sağol balımmm ben de senin için dua edeceğim var ol beybisi.
inşaallah değerlerin işte bu harika denilecek ölçülere gelir, diliyorum.
Efenin_Annesi maşaallah oğluşuna.. Allah yardımcın olsun.. bak senin çok daha büyük uğraşın var.. herkeslere tıka kulağını hakkaten gerek yok, kendini üzmeye bile değmez.. canı veren Allah yaa.. çok memnun oldum.
ah canım benim..13 ay oldu artık düşsün bitsin istiyorum canım ya
Bnde çok memnun oldumkızlar selamlarrr,
nasılsınız.. beferim Alajh şifaa versin..sağol balımmm ben de senin için dua edeceğim var ol beybisi.
inşaallah değerlerin işte bu harika denilecek ölçülere gelir, diliyorum.
Efenin_Annesi maşaallah oğluşuna.. Allah yardımcın olsun.. bak senin çok daha büyük uğraşın var.. herkeslere tıka kulağını hakkaten gerek yok, kendini üzmeye bile değmez.. canı veren Allah yaa.. çok memnun oldum.
HanimKelesimiGetir ablacığım ne yaptın de hele..
misafirlerini savdın mı nasıl geçti ?
ay resim çekmedin mi yoksam :)
günaydınlar olsun,
HanimKelesimiGetir en azından misler gibi atlattın hadi çok şükür :)
afiyetler olsun :*
ben idare ediyorum çata pat.. bugüne elhamdüllillah diyorum, gördüğümüzden geri koymasın Rabbim![]()
günaydınnnn.
ay hava no soğudu .
ya da bende gariplik var.
iyi misiniz .nasılsınız .
yeni yıl kutlu mutlu sağlıklı geçsin inşallah
canım selam,günaydınnnn.
ay hava no soğudu .
ya da bende gariplik var.
iyi misiniz .nasılsınız .
yeni yıl kutlu mutlu sağlıklı geçsin inşallah
güzel bir şey al tabi ki en iyisini en güzelini al hem de ablacığımBirazdan çıkacam damadın doğum günü yaklaşıyor hediye almam lazım.
Bize alıyorlar her sene,altta kalmamam lazım dimi:))
seneye mi ? yılda bir kere mi gününüz ablacığım :)
eminim çok güzel olmuştur, bu yüzden rahatlıkla resim istedim ya ben de :)
ayy canım çekti şimdi ya
canım selam,
hava buz yani burada kuru bir ayaz var donuyoruz ay...
amin be vallahi gönlümüzden daha güzel geçsin yeni yılımız amiiinn :)