• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

başınız sağ olsun.. ben ilk kez görüyorum sizi...
biraz bahseder misin kendinden.. kaç yaşındasın..
kiloya sebep düşük yapıldığını da ilk kez duydum.. yok daha neler..
Allah bu yaa.. nasip ederse kilo da neymiş lütfen..
inancı zayıf insanların saçma sapan vesveseleri işte..
ama siz aldırmayın, bakın bu bebek mevzularında psikoloji büyük önem taşıyor.. kendimden biliyorum..
Bir oğlum var engelli genetik hastalıga sahib ilik nakli olması gerekiyordu genetik ayrıştırmalı tüp bebek yaptırdık 3 denemede tutmuştu tek embriyo transfer edildi içeride bölündü ve ikizler di 7 haftada kanama ile beraber 2 gün sonra düşük yaptım ve bu düşük yapmamın sebebi de kilomdan dolayıaçıklama yapmazken köydeki bilim uzmanı Hanımlar arkamdan bu şekilde konuşuyorlarmış 26 yaşındayım 7 yıllık evliyim 6 yaşında da oğlum var

kızlar selamlarrr,
nasılsınız.. beferim Alajh şifaa versin..sağol balımmm ben de senin için dua edeceğim var ol beybisi.
inşaallah değerlerin işte bu harika denilecek ölçülere gelir, diliyorum.

Efenin_Annesi Efenin_Annesi maşaallah oğluşuna.. Allah yardımcın olsun.. bak senin çok daha büyük uğraşın var.. herkeslere tıka kulağını hakkaten gerek yok, kendini üzmeye bile değmez.. canı veren Allah yaa.. çok memnun oldum.

kızlar selamlarrr,
nasılsınız.. beferim Alajh şifaa versin..sağol balımmm ben de senin için dua edeceğim var ol beybisi.

Efenin_Annesi Efenin_Annesi maşaallah oğluşuna.. Allah yardımcın olsun.. bak senin çok daha büyük uğraşın var.. herkeslere tıka kulağını hakkaten gerek yok, kendini üzmeye bile değmez.. canı veren Allah yaa.. çok memnun oldum.
13 ay oldu artık düşsün bitsin istiyorum canım ya

kızlar selamlarrr,

Bnde çok memnun oldum 🥰

günaydınlar olsun,
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir en azından misler gibi atlattın hadi çok şükür :)
afiyetler olsun :*

ben idare ediyorum çata pat.. bugüne elhamdüllillah diyorum, gördüğümüzden geri koymasın Rabbim :dua:

Günaydonlar harikocum,seneye gene gelecekler gene hazırlanacam :KK28: çok beğendiler mamaları güzel oldu öveyim kendimi azcık.

günaydınnnn.
ay hava no soğudu .
ya da bende gariplik var.

iyi misiniz .nasılsınız .
yeni yıl kutlu mutlu sağlıklı geçsin inşallah

Günaydınlar burasıdaçok soğuk kar beklneiyor ama hala tık yok burada.

seneye mi ? yılda bir kere mi gününüz ablacığım :)
eminim çok güzel olmuştur, bu yüzden rahatlıkla resim istedim ya ben de :)
ayy canım çekti şimdi ya :p
günaydınnnn.
ay hava no soğudu .
ya da bende gariplik var.

iyi misiniz .nasılsınız .
yeni yıl kutlu mutlu sağlıklı geçsin inşallah
canım selam,
hava buz yani burada kuru bir ayaz var donuyoruz ay...

amin be vallahi gönlümüzden daha güzel geçsin yeni yılımız amiiinn :)

seneye mi ? yılda bir kere mi gününüz ablacığım :)
eminim çok güzel olmuştur, bu yüzden rahatlıkla resim istedim ya ben de :)
ayy canım çekti şimdi ya :p

canım selam,
hava buz yani burada kuru bir ayaz var donuyoruz ay...

amin be vallahi gönlümüzden daha güzel geçsin yeni yılımız amiiinn :)

Yazları çok kimse kalmıyor burada o yüzden kasım gibi başlıyoruz günlere nisan gibide bitecek ramazan olunca bide.
Pırasalı börek,sütlü tatlı, elmalı milföy,brokoli karnıbahar kurumuş domates havuç salatası,bide biber kızartması yoğurtlu .
Bunlar vardı menüde.

Back