• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

selam kızlar, hayırlı cumalar :)
okan hiç sevmem ben de yaw.. çene ALLAH çene vermiş.. ve bütün tek düşüncesi insan bozmak gibi geliyor bana.. ama yine de izledim denk geldiğim de :)))

oy beferim Allah şifaa versin, sağlık hiç bir şeye benzemiyor yaa.. gerisini sektir edeceksin ne varsa valla.. ota b..ka dert ediyoruz işte aman boş şeyler... ne yaptın sonuçlarını alabildin mi ?

ablacığım çok geçmiş olsun sana da.. sen de sonucun ne oldu bir yazıver.

aaa edemiyoruz işte. bakalım ne diyecek sonuçlar çıktıda ben gidemedim yarın giderim artık

vucut alınan proteini atamıyor. böbrek süzemiyor. yüksek tansiyon ile birlikte böbreklere hasar veriyor.

Çok geçmiş olsun,tansiyonda varmı sende.

selam kızlar, hayırlı cumalar :)
okan hiç sevmem ben de yaw.. çene ALLAH çene vermiş.. ve bütün tek düşüncesi insan bozmak gibi geliyor bana.. ama yine de izledim denk geldiğim de :)))

oy beferim Allah şifaa versin, sağlık hiç bir şeye benzemiyor yaa.. gerisini sektir edeceksin ne varsa valla.. ota b..ka dert ediyoruz işte aman boş şeyler... ne yaptın sonuçlarını alabildin mi ?

ablacığım çok geçmiş olsun sana da.. sen de sonucun ne oldu bir yazıver.

Sağol canımcım sonuçları bekliyorum bende.
Sende durumlar nasıl.

Günaydınlar hanımlar,cumartesi ferhat göçere gittik tek kişilik müzikali vardı.
Sabahattin Ali'nin hayatını anlatıyordu,muhteşemdi resmen .
bende o adama ısınamadım çok soğuk geliyor ama gösteri sabahattin ali varsa güzeldir

selam olsun kızlar

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablacığım hepten her yerde engelledim askerdeki arkadaşlardan da engelledim..
bu hafta geliyor son işte..
asla çıkmayacağım karşısına istemiyorum..
yazamıyorum yazsam ay neler neler yaa...
lütfen dua edin bir an evvel en kolayından hayatımdan yok olsun.. tüm samimiyetimle bunu diliyorum artık ://

bu arada ne güzel olmuş aktivite yapmayalı ne çok zaman oldu..
ben çok severim ferhat göçeri, kendisi ile ilgili nötrüm ama şarkılarının genelini çok severek dinlerim.

evet var abla ne yazıkkı

Bir tanıdığım oksijen tedavisi olmuştu faydasını görmüştü onun.

bende o adama ısınamadım çok soğuk geliyor ama gösteri sabahattin ali varsa güzeldir

Çok beğendik oyunu,bende bu kadar tahmin etmezdm yani.

selam olsun kızlar

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablacığım hepten her yerde engelledim askerdeki arkadaşlardan da engelledim..
bu hafta geliyor son işte..
asla çıkmayacağım karşısına istemiyorum..
yazamıyorum yazsam ay neler neler yaa...
lütfen dua edin bir an evvel en kolayından hayatımdan yok olsun.. tüm samimiyetimle bunu diliyorum artık ://

bu arada ne güzel olmuş aktivite yapmayalı ne çok zaman oldu..
ben çok severim ferhat göçeri, kendisi ile ilgili nötrüm ama şarkılarının genelini çok severek dinlerim.

Karşısına çıkmam deme sakın,mutlaka yüyüze geleceksiniz bundan kaçış yok.
Ne hissediyorsan hayata geçir artık derim..

Bizim içinde çok iyi oldu,adamın her hapishane günleri muhteşem şiirlere dönmüş.
Onlarda şarkıya aldırma gönül,dağları dağlar gibi.

Bir tanıdığım oksijen tedavisi olmuştu faydasını görmüştü onun.

Çok beğendik oyunu,bende bu kadar tahmin etmezdm yani.

Karşısına çıkmam deme sakın,mutlaka yüyüze geleceksiniz bundan kaçış yok.
Ne hissediyorsan hayata geçir artık derim..

Bizim içinde çok iyi oldu,adamın her hapishane günleri muhteşem şiirlere dönmüş.
Onlarda şarkıya aldırma gönül,dağları dağlar gibi.
allah allah o nasıl tedavi yöntemiymiş ilk defa duydum araştırayım

Daha fazlasıda olmasın,oturacak yer kalmıyor sonra,bide ikramlar filan çok oyalıyor sonra:))
evet artık evlerde küçüldü böylesi güzel. bende 1şubatta çok sevdiğim arkadaş ve akrabalar(akrabaların gelinleri ile arkadaşım oldu) var onları çağırdım yine 8-9 kişi olacağız.ufak tefek şeyler hazırlarım artık o zamana kadar

Back