nefroloji randevum vardı ona gittim geldim kafa biraz bulanık hiç giremedim.Neysesakinim nerelerdesin bugün yoksun
gelsin bakalım yüz yüzede aynı ilgi alaka olacak mı acaba?ayy hakkaten ne güzel, ablamda bana ılgaz teklif etti günü birlik ama kararsız kaldım.. evde oturunca oturasım evde durmayınca da hiç durmayasım geliyor ben böyle bir garipim..
suhan çok karışık çook
kafa iyi olamadı bir
işler iiyice sarpa sardı
haftaya geliyor ://
kuzuumm naptınnefroloji randevum vardı ona gittim geldim kafa biraz bulanık hiç giremedim.
nasılsınız neler yapıyorsunuz
ayy hakkaten ne güzel, ablamda bana ılgaz teklif etti günü birlik ama kararsız kaldım.. evde oturunca oturasım evde durmayınca da hiç durmayasım geliyor ben böyle bir garipim..
suhan çok karışık çook
kafa iyi olamadı bir
işler iiyice sarpa sardı
haftaya geliyor ://
nefroloji randevum vardı ona gittim geldim kafa biraz bulanık hiç giremedim.
nasılsınız neler yapıyorsunuz
günaydın.bugün çok işim çok yok.okanı izlicem türk dilleri bölümünü izlememiştim
tahlil verdim sonuçlar için yarın görüşeceğiz ama değerlerden gördüğüm kadarıyla devam ediyor az da olsakuzuumm naptın
ahlil verdim sonuçlar için yarın görüşeceğiz ama değerlerden gördüğüm kadarıyla devam ediyor az da olsaGit bence kafanı dağıtırsın hiç değilse.
Az kaldı desene gelmesine.
Ne dedi doktor befercim..
ahlil verdim sonuçlar için yarın görüşeceğiz ama değerlerden gördüğüm kadarıyla devam ediyor az da olsa
güzel gelir sonuçların inş ablaGünaydınkar hanımlar dün gittim mr çekildi mesajla haber verceklermiş raporlu oluyormuş sonuçları.
evet abla sabah tamamladım bikaç saat boluğum var .ara ara iziliyorum. okan bayulgen muhabbet kralıGünaydın bugün rahatsın desene,okan bayülgen mi yoksa.
haftaya salı yada çarşamba çıkar heralde dımı ablaGünaydınkar hanımlar dün gittim mr çekildi mesajla haber verceklermiş raporlu oluyormuş sonuçları.
güzel gelir sonuçların inş abla
evet abla sabah tamamladım bikaç saat boluğum var .ara ara iziliyorum. okan bayulgen muhabbet kralı
haftaya salı yada çarşamba çıkar heralde dımı abla
bende o bölümü izlemedim dahagünaydın.bugün çok işim çok yok.okanı izlicem türk dilleri bölümünü izlememiştim
TAHLİL aldı. YARIN GİDECEğim sonuç için |
odamın zekasına hayranım abla.inanılmaz bence.karşısındakini aptala çeviriyorİnşallah canım sabırla bekliyorum bende sonuçları.
Ben hiç sevmem okanı varya hep itici gelmiştir bana herhalde ıQ yüksek adamda ukala geliyor nedense.
Dün dr 10 gün filan dedi ama yoğunluk çok fazla orada.
Bide hastanenin kendi sayfasından da bakabiliyorum,şimdi baktım çalışılıyor deniyor.
ay izleyemedim arkadaşlar kahveye çağırdı.bende o bölümü izlemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?