2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

canlarıım günaydın. faranjit olmuşum cumartesi sabah bi kalktım sesim çıkmıyor üşüyorum ama nasıl neyse toparlandım. ilk defa evde kalmaktan sıkıldım tabi bunda evin pis olmasınında katkısı var. ev temiz değilse ne kadar yatarsam yatıyım rahat edemiyorum. sizlerde ne var ne yok

harikamo canım o şimdi yalnızlık psikolojisine mi girdi naptı bence sağlıklı düşünmüyor
şu andaki sözleri ile hareket etme eğer senin de içinde birazcık iyileşme belirtisi varsa zamana bırak
askerlik bitsin acele etmeden oturup konuşun net kararlar alın. geldikten sonrada ısrarlı davranışı devam ederse senin için bişeyler yapsın göstersin bunu yani
öyle askerde boşluktan sana sığınmış olabilir sen tedbirli davran. gerçek niyeti döndükten sonra belli olur

selam kızlarr,
hayırlı Cuma'lar

beferim kolay gele, sağlığın nasıl oldu ?

suhanım açıp dinleyeceğim valla cuk die dinlenecek bir şarkı şu an.. hatta ben bu şarkıyı bir de durum yapayım watsapta

amesiacığım canım aynen ben inansaydım savaşırdım inancım yok o bakımdan zaman diyorum ben de bakalım
ama onu kazanmak ya da bir şeyleri düzeltmek adına kılımı daha kımıldatmam...

dün film koptu zaten.. daha da aradığı zamnda açmam o telefonu
evlenmeden önceki aldığımız ev konusu açıldı..
yok onu satıcakmışız yok daha iyi bir yerden alacak uzakta oturucakmışız..
iyi de bizim aramızda ev sorunu mu var da anlamıyorum.. evsiz miyiz? ya da ev mi sorun ? sana evle alakalı şikayet eden mi var ? dönüp dolaşıp mevzuları buraya taşıyor ?
sonra da seviyorum diyor saçma çok saçma

geçmiş olsun hoş geldin canım

eh işte canım öksürük devam ediyor

Sana teklif etseydi alışveriş işini kabul edermiydin canısı.

caanımsın ablacığım sağ ol

Rica ederim ne demek .

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın,bende aynı değişen bişi yok bende.

Güvenini yitirmene sebeb olmuş sadece.
Tahminimce senin ailenle beraber aynı binada kalmak istemiyor.
Ailenle sorun filan yaşadımı hiç.

hayır ablacığım onun sorunu kendinin sorunlu olması..
selaaam olsun hepinize :*

hayır ablacığım onun sorunu kendinin sorunlu olması..
selaaam olsun hepinize :*

Anladım canım,askerden gelsin oturun konuşun bu işi acilen çözün sen gerçi kararını verdin ayrılma düşüncen hala net.
Bazı şeyler olmuyorsa olmaz,çokta uzatmanın manası kalmadı artık.
Sen önemlisin burada ruh halin iyi olacak ki sen daha mutlu olabilesin.

merhaba hanımlar herkese
işteyim yerim değişti yapacağım iş değişti.
daha önce yaptığım zevk aldığım bir iş ama az stresli bir iş inş
hakkında hayırlısı olur.

kafam çok dağınık zamanla oturacak galiba.
2020 den 12 gün yedik .güzel olacak herşey...

merhaba canım öksürüğüm hafta sonu bu daha kötü iyi şimdi daha iyiyim ses te ehh işte
bak geçen öksürük için ne duydum, bu ceviz içinde ki zar var ya ondan 4-5 adet cezveden hafidi taşım kaynatıyorsun bir iki tane de ceviz içi atıyorsun kaynamış suya onu içiyormuşsun kesiyormuş.
ben denemedim bir dene istersen

ah ablam bir güvenebilsem bir inansam ben çok erkekten daha erkeğim de işte

Geçmişe sünger çekip yaşayalım meselesi yani,tekrar barıştınız aynı şeyler yaşanmayacakmı yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…