kolay gelsin .hayrlı cumar bygünaydın gençler bugün buralarda olmayacağım kurum içi eğitim var
hayırlı cumalar
herkes kendine çok iyi baksın
geçmiş olsun hoş geldin canımcanlarıım günaydın. faranjit olmuşum cumartesi sabah bi kalktım sesim çıkmıyor üşüyorum ama nasıl neyse toparlandım. ilk defa evde kalmaktan sıkıldım tabi bunda evin pis olmasınında katkısı var. ev temiz değilse ne kadar yatarsam yatıyım rahat edemiyorum. sizlerde ne var ne yok
eh işte canım öksürük devam ediyorselam kızlarr,
hayırlı Cuma'lar
beferim kolay gele, sağlığın nasıl oldu ?
suhanım açıp dinleyeceğim valla cuk die dinlenecek bir şarkı şu an.. hatta ben bu şarkıyı bir de durum yapayım watsapta
amesiacığım canım aynen ben inansaydım savaşırdım inancım yok o bakımdan zaman diyorum ben de bakalım
ama onu kazanmak ya da bir şeyleri düzeltmek adına kılımı daha kımıldatmam...
dün film koptu zaten.. daha da aradığı zamnda açmam o telefonu
evlenmeden önceki aldığımız ev konusu açıldı..
yok onu satıcakmışız yok daha iyi bir yerden alacak uzakta oturucakmışız..
iyi de bizim aramızda ev sorunu mu var da anlamıyorum.. evsiz miyiz? ya da ev mi sorun ? sana evle alakalı şikayet eden mi var ? dönüp dolaşıp mevzuları buraya taşıyor ?
sonra da seviyorum diyor saçma çok saçma
selam kızlar..
oy beferim bir iyileş yaa..
çok iyi hasta bakıcılık yaparım keşke yakın olsaydık.. çok geçmiş olsun çook..
ya benim yerim halen netleşmediğinden böyle ara ara geleceğim..
bu arada beferim gelsin askerden evine konuşun demişsin.. o da böle diyor.. ama ben kabul edemem onu eve.. ben çok kırgınım.. biz yılbaşını karı koca olarak eş olarak ayrı geçirdik.. o ailesi ile memlekette ben ailemle burada.. askere giderken asker alışverişinde çocuk gibi kloni halinde ailesi ile yaptı her şeyini..
bu zamanlar benim için kıymetli olan zamanlar.. ve kabul edemediğim için hiç bir şey olmamış gibi davranamıyorum...
biz aileydik bizz.. anlatamadım adama.. ben yanında olmalıydım benim yanımda olmalıydı.. bu denli beni kendinden ayrı edecek hainlik kötülük kötü bir söz etmedim ben ona..
caanımsın ablacığım sağ ol
canlarıım günaydın. faranjit olmuşum cumartesi sabah bi kalktım sesim çıkmıyor üşüyorum ama nasıl neyse toparlandım. ilk defa evde kalmaktan sıkıldım tabi bunda evin pis olmasınında katkısı var. ev temiz değilse ne kadar yatarsam yatıyım rahat edemiyorum. sizlerde ne var ne yok
selam kızlarr,
hayırlı Cuma'lar
beferim kolay gele, sağlığın nasıl oldu ?
suhanım açıp dinleyeceğim valla cuk die dinlenecek bir şarkı şu an.. hatta ben bu şarkıyı bir de durum yapayım watsapta
amesiacığım canım aynen ben inansaydım savaşırdım inancım yok o bakımdan zaman diyorum ben de bakalım
ama onu kazanmak ya da bir şeyleri düzeltmek adına kılımı daha kımıldatmam...
dün film koptu zaten.. daha da aradığı zamnda açmam o telefonu
evlenmeden önceki aldığımız ev konusu açıldı..
yok onu satıcakmışız yok daha iyi bir yerden alacak uzakta oturucakmışız..
iyi de bizim aramızda ev sorunu mu var da anlamıyorum.. evsiz miyiz? ya da ev mi sorun ? sana evle alakalı şikayet eden mi var ? dönüp dolaşıp mevzuları buraya taşıyor ?
sonra da seviyorum diyor saçma çok saçma
hayır ablacığım onun sorunu kendinin sorunlu olması..Sana teklif etseydi alışveriş işini kabul edermiydin canısı.
Rica ederim ne demek .
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın,bende aynı değişen bişi yok bende.
Güvenini yitirmene sebeb olmuş sadece.
Tahminimce senin ailenle beraber aynı binada kalmak istemiyor.
Ailenle sorun filan yaşadımı hiç.
merhaba canım öksürüğüm hafta sonu bu daha kötü iyi şimdi daha iyiyim ses te ehh işte
hayır ablacığım onun sorunu kendinin sorunlu olması..
selaaam olsun hepinize :*
bak geçen öksürük için ne duydum, bu ceviz içinde ki zar var ya ondan 4-5 adet cezveden hafidi taşım kaynatıyorsun bir iki tane de ceviz içi atıyorsun kaynamış suya onu içiyormuşsun kesiyormuş.merhaba canım öksürüğüm hafta sonu bu daha kötü iyi şimdi daha iyiyim ses te ehh işte
ah ablam bir güvenebilsem bir inansam ben çok erkekten daha erkeğim de işteAnladım canım,askerden gelsin oturun konuşun bu işi acilen çözün sen gerçi kararını verdin ayrılma düşüncen hala net.
Bazı şeyler olmuyorsa olmaz,çokta uzatmanın manası kalmadı artık.
Sen önemlisin burada ruh halin iyi olacak ki sen daha mutlu olabilesin.
ah ablam bir güvenebilsem bir inansam ben çok erkekten daha erkeğim de işte
işte tüm mesele bu..Başta sana o güveni verememiş ki..
işte tüm mesele bu..
halen diyor hiç bir şey olmamış gibi davranalım..
ev de senin olsun evet gereksiz bir konuşma oldu haklısın diyor
hep haklısın işte bunca zaman hep bu söz tüm yaşattıklarından sonra !!!
aynen öyle aynen..
işte tekrar yaşanmayacak mı ??
kocaman bir soru işareti..
güvenmiyorum..
olmaz bu iş yaa ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?